На пазар във Варна - 13

• 54 859
  • 739
  •   2
Отговори
# 15
  • Варна
Момичета,
откъде мога да си купя декоративни стикери за стената,детски?
Говоря за такива:
http://www.e-domko.bg/product/1007-giraffe.html
 Praynig
Много полезна темичка Hug Flutter
В Бриколаж съм виждала стикери, но специално детските не съм ги заглеждала много. Намират се още на входа, като влезеш- веднага вдясно. Цена- около 18-25 лв мисля.

# 16
# 17
  • Варна
Точно такива стикери имаше в Дом на тапета, също имаше и с други животинки.

# 18
  • Варна
Момичета, някоя от Вас да е виждала хубави модели дамски чанти, но от актуалния сега шушляк? Нямам предвид спортна чанта, а по-скоро спортно- елегантна такава. Може и да е реплика на някои от дизайнерските модели. Виждала съм дами с много сполучливи модели, но по магазините не мога да намеря нищо. Само в магазинчето под Сохо видях един модел, но изработката беше потресаващо ужасна. Благодаря Ви предварително.  bouquet

# 19
Сега видях, че и Чантеса имат онлайн магазин, дали там няма да откриеш нещо, стига да не си проверявала вече де. http://www.chantesa.com/products.php?category=21&page=3

# 20
  • Варна
Сега видях, че и Чантеса имат онлайн магазин, дали там няма да откриеш нещо, стига да не си проверявала вече де. http://www.chantesa.com/products.php?category=21&page=3
Благодаря ти за насоката. Не бях проверявала там, но именно в техния сайт откривам същата чанта, която в магазина на улицата под Сохо ми предлагаха предлагат за 60 лв, а тук е 28 лв! newsm78

# 21
  • Варна
Аз пак за моето, но никой ли не знае от къде може да се купи такава подложка. Вече проверихме в Метро и в Карфюр. Води се силиконова подложка за печене.

# 22
# 23
  • Варна
Аз пак за моето, но никой ли не знае от къде може да се купи такава подложка. Вече проверихме в Метро и в Карфюр. Води се силиконова подложка за печене.

Бях мяркала в Технополис. Имаше силиконови форми за мъфини и силиконови кексови форми. За подложка не съм сигурна  Peace

# 24
За сега само запис  bouquet

# 25
flufi не знаех, че шушляка пак е на мода  Simple Smile Би ли показала някой модел да видя какво е актуално? Благодаря предварително  Peace

# 26
# 27
  • София
декоративни стикери детски видях в магазина за луксозни тапети почто до втори клон на пощата.

# 28
  • Varna
Здравейте, някой да се сеща къде мога да намеря зелени подправки- пресен босилек, прясна мащерка и др. По масовите хипермаркети- Кауфланд и Била не намерих, възлагах големи надежди на Пикадили (в интерес на истината само в Пикадили парк проверих) - но там няма, само тези, които са в саксия , но този вариант за сега не ме устройва. И не се сещам къде да търся - идеи ?
мерси предварително Simple Smile

# 29
Пресни подправки съм виждала на пазарчето на Чаталджа, но не знам как точно да обясня къде. Като се тръгне от горната страна, където има млечен магазин и домашни потреби, редчето е второто, пада се успоредно на главната улица. Там има един производител, продава всякакви зелении и доста зелени подправки- девисил, босилек, джоджен и т.н. Има пресни и изсушени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт