На пазар във Варна - 13

• 54 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Щастлива мама на 3 слънца
МИли момичета здравейте
да питам къде мога да направя тениска с щампа във Варна излезе ми от ума пък ще правя подарък
мерси много

# 46
  • София
МИли момичета здравейте
да питам къде мога да направя тениска с щампа във Варна излезе ми от ума пък ще правя подарък
мерси много

1) на "Ген.Паренсов" (уличката, която е с/у втори клон на пощата, зад Бинго Мустанг) в края й, малко преди да се излезе на пазара на цветята (Чаталджа) в дясно има офис, отпред често изкарват и тениски със щампи.
2) До ДЯ "Приказен свят" (с/у Пикадили Чаталджа), уличката, която се пада м/у яслата и новата кооперация (там има офиси на ъгъла има м-н за велосипеди, на този ред е и някакво студио, в което правят такива щампи в/у дрехи).

за тези се сещам  newsm78

# 47
МИли момичета здравейте
мерси много

Точно вчера гледах в Мол Варна,мисля че на 2-рия или 3-тия етаж са сложила едно гише в коридора с голям надпис : Тениси по ваша идея или нещо подобно  Peace

# 48
  • Варна
Къде има добре заредена книжарница/магазин, в който да намеря пъзели с над 1000 части?
Проверих в Пъблик, Буквите и още няколко дребни книжарници. Мисля утре да отида до Пингвини на Козирката, ако ме насочите къде още мога да проверя ще съм благодарна. Искам пейзажен пъзел - фотография.
Такива пъзели съм вземала от Кауфланд и от Рая.

# 49
  • ...на безопасно
Здравейте, момичета. Имам няколко въпроса:
1. Къде е магазин Ивая за дрехи? И какви са цените на палтата/шлиферите?
2. От къде мога да купя хубаво, дебело яке за 4-5 г. момиченце?

# 50
  • Варна
Скоро някой да е виждал къде продават детски чорапчета с пръсти ?

# 51
  • Варна
Здравейте!Аз пък да попитам,някой виждал ли е хубава сувенирна фигурка Заек?

# 52
Хаха заек и аз търся, но нещо не ми се отдава..

Моя въпрос пък е - сервиз за видео камера JVC, старичка е и гаранционен сервиз не важи вече....?

# 53
Заек и аз търсеХ, но намерих - керамичен върху стотинки.
Ходих в МОЛ Варна и обиколих всичко там- уви, но ненамерих. Бяха свършили  Shocked Имаше едни стъкленки фигурки, но и там заека беше свършил.

В Айсберга гледах, но нямаше нищо , малко и хубавко. Имаше само гоооолллееееми зайци, за градина, те бяха хубави.

Аз в крайна сметка си взех от магазинче в квартала  Peace

# 54
  • Варна
Къде има добре заредена книжарница/магазин, в който да намеря пъзели с над 1000 части?
Проверих в Пъблик, Буквите и още няколко дребни книжарници. Мисля утре да отида до Пингвини на Козирката, ако ме насочите къде още мога да проверя ще съм благодарна. Искам пейзажен пъзел - фотография.
Такива пъзели съм вземала от Кауфланд и от Рая.
Благодаря!  bouquet
Коя "Рая", тази на Червения?

Здравейте, момичета. Имам няколко въпроса:
1. Къде е магазин Ивая за дрехи? И какви са цените на палтата/шлиферите?
2. От къде мога да купя хубаво, дебело яке за 4-5 г. момиченце?
Ивая имат дрехи на Свастопол, магазина е малко над книжарница "Буквите" (ако все още се казва така). До него или поне в близост е м-на за бельо на "Триумф".

# 55
Къде ще бъде Джъмбо? Рабрах, че щяло да има във Варна  newsm78

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 12:46 от Реа

# 56
  • York
Къде ще бъде Джумбо? Рабрах, че щяло да има във Варна  newsm78
От известно време подготвят един доста голям парцел до Тих труд. В момента го изравняват и незнам защо си мисля, че ще е там  newsm78 Все още няма оказателна табела както ще се стори  Rolling Eyes

Някъде гледах много хубави, различни от масовката, детски якета на сносни цени. Ще помисля и ако се сетя ще пиша  Peace

# 57
Има ли във Варна, детска боулинг писта?

# 58
  • Варна
Честита нова година в хубавата тема (за запис)!
И аз съм любопитна за Джъмбо...

# 59
  • Варна
Solar Wind , вземала съм от Рая до Метро. Но последно преди коледа поръчвах по интернет.

Общи условия

Активация на акаунт