На пазар във Варна - 13

• 54 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
В магазинчето на ул."Иван Аксаков" има шапки с цветя и други ръчно плетени красоти. Имат и сайт, но като го постнах тук не се отвори и даде грешка, затова го изтрих.

# 706
  • Варна
Това някъде до пощата на Червения площад ли се пада, че към тази мисъл ме навежда bgmaps?
И благодаря за инфото, вчера се въртях из този район, ходих до Спиди, ако знаех, щях да мина. А има ли име това магазинче, да потърся сайта из google, може да успея да го отворя  Simple Smile

# 707
Това някъде до пощата на Червения площад ли се пада, че към тази мисъл ме навежда bgmaps?
И благодаря за инфото, вчера се въртях из този район, ходих до Спиди, ако знаех, щях да мина. А има ли име това магазинче, да потърся сайта из google, може да успея да го отворя  Simple Smile

не се тревожи, аз вчера два пъти ходих до лаборатория "Надежда", която е до това магазинче, но все беше затворено.

Здравейте,
търся да купя шапка от тези плетените с цветя за дъшеря си. Аз единствено в магазин Сладури съм виждала, но сигурно ги има и на друго място. Ето за нещо такова става въпрос: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=250782883635

Линкът не се отваря.

# 708
Търся си спортно-елегантно вталено сако, преди бях гледала едно много хубаво каре, но вече е свършило Sadи да има малки р-ри 36 или xSИскам го за дънки.Гледах в Кенсол, но там са над 100лв., а не ми се дават толкова пари и то за нещо което не ми харесва чак толкова.Благодаря предварително  bouquet
ще си позволя да цитирам, че и аз си търся нещо подобно до 60-70лв примерно...
Май няма да си намерим Sad

# 709
  • Варна
Не знам дали тук трябва да питам, но някой знае ли дали има детска кухня около училище Константин Арабаджиев до пазара във Варна и къде точно се намира?

# 710
  • София
Не знам дали тук трябва да питам, но някой знае ли дали има детска кухня около училище Константин Арабаджиев до пазара във Варна и къде точно се намира?

ето всички пунктове във Варна

http://www.varnabebe.com/hrani/3.php

# 711
Точно срещу училището е кухнята, но се влиза от страната на ул.Дрин.Ние вземаме от там.Тя е разливочна към детска кухня 5.Купони се взимат в петък

Аз пак да попитам такава свещ дали сте виждали някъде http://www.kuku-bg.com/product.php?product=586

# 712
такава свещ купувах за една девойка от Сбъднати мечти на кръстовището Чаталджа-ген Колев

# 713
  • Варна
Само да вметна, че не са всички пунктове тук, липсва например бл. 6 във Възраждане, преди две седмици се скъсахме с мъжа ми да търсим от къде се взима кухнята за Кайсиева градина в събота и неделя...

# 714
Точно срещу училището е кухнята, но се влиза от страната на ул.Дрин.Ние вземаме от там.Тя е разливочна към детска кухня 5.Купони се взимат в петък

Аз пак да попитам такава свещ дали сте виждали някъде http://www.kuku-bg.com/product.php?product=586

Такава свещ съм купувала от Крамер, срещу Медицинския университет. 5 лв струваше. 

# 715
  • Варна
Спешно ми трябва бяло трико с дълъг ръкав, а нямам време за обиколки. Някой знае ли със сигурност къде има - подлеза на катедралата, Спортна зала, моловете.. ?

# 716
Подлезът на катедралата ми се струва най- сигурен.
В магазина с малките размери поне 5 пъти съм питала за големи. Не ми е викала най- нормално си казва, жената, колкото и да не е симпатична. Simple Smile

# 717
  • Варна
Бяло трико с дълъг ръкав има в спортния магазин в Гранд Мол на първия етаж май е Адидас магазина.

# 718
Търся си спортно-елегантно вталено сако, преди бях гледала едно много хубаво каре, но вече е свършило Sadи да има малки р-ри 36 или xSИскам го за дънки.Гледах в Кенсол, но там са над 100лв., а не ми се дават толкова пари и то за нещо което не ми харесва чак толкова.Благодаря предварително  bouquet
ще си позволя да цитирам, че и аз си търся нещо подобно до 60-70лв примерно...
Май няма да си намерим Sad
Аз си купих от магазин 2 ръка - 5лв - Онли, разтършувай се и ти  Peace

# 719
  • Варна
Бяло трико с дълъг ръкав има в спортния магазин в Гранд Мол на първия етаж май е Адидас магазина.
Интерспорт се казва магазина.Там има трика.Peace

Общи условия

Активация на акаунт