Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя хляб с овесени трици и лен?
Къде мога да намеря типово и пълнозърнесто брашно в Хасково?
Какви са ползите от добавянето на ленено семе към хляба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя хляб с овесени трици и лен?
За приготвянето на хляб с овесени трици и лен можете да използвате рецепта, която включва 300 мл вода, 2 супени лъжици олио, 18 грама мая, 1 чаена лъжичка сол, половин чаена лъжичка захар, 400 грама типово брашно , 100 грама овесени ядки и 30 грама ленено семе. Препоръчително е да използвате програма за пълнозърнест хляб със средна степен на препичане.
-
Къде мога да намеря типово и пълнозърнесто брашно в Хасково?
-
Какви са ползите от добавянето на ленено семе към хляба?
-
Какви са причините за дебелата и твърда кора на хляба?
-
Как да се справя с проблема, че хлябът не се изпича добре?

толкова съм чела за него, а чак сега обърнах внимание за бременността
Сусам, ленено семе и т.н. трябва да е смляно, за да се усвои от организма иначе минава "транзит" през него

Ще чакам три дни да видим дали ще могат да ми изнамерят контейнер. Ако беше мулинекс например, вече да ми го бяха пратили 
В Кауфланда също продават различни уреди за части .Липсва им нещо или са повредени и ги пускат на специален щанд.Поне така е в Кауфланда в Овча купел.