САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 59

• 84 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
има ли още някой друг код с БД и подарък освен 48364?
Имаше един за Тайлисим,виж в първа страница,но има и условия.
Има ли причина да не ми работи прозорчето за кодовете?Не ми дава да кликвам върху ok

да, причината е че не си прочела какво пише в първия пост относно въвеждането на кодовете.
Напротив прочела съм,но на първа страница пише,че ако нищо не се случи след въвежданито на кода, а аз изобщо не мога да го въведа.Не само един код ,пробвах с 20 различни и нищо

Пиши ръчно кода,не става ли?

# 406
Има ли причина да не ми работи прозорчето за кодовете?Не ми дава да кликвам върху ok

да, причината е че не си прочела какво пише в първия пост относно въвеждането на кодовете.
Напротив прочела съм,но на първа страница пише,че ако нищо не се случи след въвежданито на кода, а аз изобщо не мога да го въведа.Не само един код ,пробвах с 20 различни и нищо
Е разбрах къде е причината,трябва да се въведе ръчно кода ,а не да се копи-пейства Simple Smile

# 407
  • София

Е разбрах къде е причината,трябва да се въведе ръчно кода ,а не да се копи-пейства Simple Smile

Може с копи - пейст и после ентер. Peace

# 408
Момичета,  не успявам да приключа поръчката - не приема картата ми,  дебитна Visa Elektron на ПИБ - друг път съм плащала с нея, а сега изписва Numéro de contrôle :
Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.
Sad

Пробвах 2 пъти за последния един час, затворих всички прозорци...  - дава ми написаното още с първото въвеждане на номера на картата и после "запецва" - въобще не мога да пробвам отново.

Не поръчвам за 1 път, но от няколко месеца не съм пазарувала от сайта - да не би нещо да е променено?!

Някой друг има ли подобен проблем и в какво се крие причината?
Предварително благодаря за отделеното време и внимание!   bouquet

# 409
Бъг в сайта,обикновено се оправя сам,но след различно време-час,ден.... ( въпроса ти е за др. тема Simple Smile   Peace

# 410
Трапезица, благодаря!  Hug   bouquet
Ще пробвам пак по-късно.

# 411
  • ВАРНА
Код  48364 винаги дава БД + подарък стига да са спазени условията на кода . Peace

Без да планирам пуснах малка поръчка, хвана ми го без проблем Simple Smile

# 412
  • София
Момичета нещо за допълване за да ползвам кода 30/55Е Rolling Eyes 2 цента не ми стигат  Twisted Evil
Дайте нещо минимално  Praynig

# 413
Кети, ти пък как ги нагласи  Confused вземи второто да е нещо по-друго, дори с 1-2 Е по-скъпо, за да излезе сметката  Laughing
Гадно така, но най-евтиното е това: http://www.laredoute.fr/vente-gant-de-toilette.aspx?productid=32 … =1&pos=16_n_n
а по-практично някоя детска блуза/потник от 4.90 Sad
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-fille.aspx?produc … =2&pos=24_n_n

# 414
  • София
 Mr. Green Еми хайде де, все на ... нещо и 99, нещо и 98 попадам  , а пусто не се лъже кода  Crossing Arms

# 415
Код  48364 винаги дава БД + подарък стига да са спазени условията на кода . Peace

Без да планирам пуснах малка поръчка, хвана ми го без проблем Simple Smile
Извинявам се за спама и за тъпия въпрос, защото сигурно е задаван 100 пъти, но какви са условията на кода? Предварително Благодаря

# 416
  • София
Ето реална снимка на чантата -

# 417
Ева, ти си супер!И чантата е страхотна!Хиляди благодарности! newsm51

# 418
28010 БД над 29E  от спорт

# 419
Момичета, не знам дали вече не сте получили мейл с този код, но все пак да го напиша 34282 - БД над 29 евро (имам и снимка на мейла, но не знам как да я сложа да се вижда  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт