Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 4

• 82 891
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
       stereo_hz, благодарности за превода. Браво на теб, че ни правиш щастливи да гледаме филма с превод.

# 61
Здравейте момичета - кокичета!
Снощи от страх да не ме изплюе форума не посмях да се включа в дебатите.
Покъртителен сериал - нямам думи.
Благодарности-най-сърдечни за превода!Великолепни сте момичета!

Анни - благодаря ти и на теб - че ме правиш щастлива и съпричастна в темата!
Поклон до земята за труда ти!
Сега в малкият прозорец дето имам за почивка се връщам да ви чета!
Доскоро!

# 62
  • София
Първа част - http://dox.bg/files/dw?a=dbb2766d88 (със субтитри)

Edit: Малко по-удобни субтитри. предните бяха за Youtube, ама за плеър се оказват по-дълги.
Линк - http://dox.bg/files/dw?a=afbd643fd4
Благодаря stereo_hz за филмчето и за превода сега го тегля newsm51 newsm10 smile3501 и ще го гледам нямам търпение

# 63
И аз гледам "Листопад" и "Забраненият плод", ама чак да цвиля от възторг за филм за султан, дето ни е тъпчил и колил вече ми се вижда прекалено! Не забравяйте, че сме били под турско робство!  Rolling Eyes
Разбирам недоумението ти.И резервираността ти-свят различен,и ние сме различни-емоционални темпераментни,Халит си го обичаме от друг филм,той е освен страхотен актьор и страхотна личност Hug
Ами цвилим си ,това не ни прави по малко патриоти.Филма още набира скорост- не знаем какво ще видим,но аз ще го гледам каквото и да има в сценария-Ето в първа серия-те самите не спестяват истината. отвличането на Александра,спомените и на Ибрахим
Ще го гледам ,така както гледам индиански филми-англичаните по малко варвари ли са newsm78
Безсмислена е тази полемика- тук не е политически митинг,правят филми съседите и това е Hug
Това не е само политика, а и изкуство.
Това ,че гледам филма не ме прави по малко патриот Peace  изкуството няма общо с родолюбието- не сме толкова елементарни....
А Халит си е мъж, та дрънка- как да не цвилиш Joy Joy Joy Joy

Това е и моята гледна точка!
Клер,мила, тук сме търпеливи към всякакви мнения.Това е твое право и аз разбирам чувствата ти,защото сме българи и пряко засегнати в исторически план.Но представи си,че си от друга националност и ако можеш гледай филма като художествено произведение,а ако не можеш...не знам какво да ти кажа.По твоита логика ако я следваме бихме отрекли и филма "Аспарух"-той там кла византийци,че и славяни - спомни си,ако ли не гледай филма.
Изобщо както казва Лили - безсмислено е да отваряме тази гледна точка.Спирам.

# 64
  • Стара Загора
Благодаря за страхотната нова тема.
Честит Имен Ден на всички празнуващи  Hug

# 65
  • планетата Земя и по точно до морето
lacunababe и stereo_hz, страхотни сте ! Такава скорост, нямам думи ! Благодаря !!!   Hug Hug
Тегля си и филма без превод,  както и преведените части !  Laughing Laughing Laughing

Честит Йорданов ден на всички именници в темата ! Да сте живи и здрави, много късмет и радостни дни !  Hug

Сега нямам време да "изцвиля", но по-късно ще се включа в хора   Joy Joy Joy
Миме, Лили , казали сте всичко, да не се повтарям и аз Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 66
Благодаря на stereo_bz за светкавичният превод.   bouquet Изгледах първата част - изглежда обещаващо.

# 67
Първа част - http://dox.bg/files/dw?a=dbb2766d88 (със субтитри)

Edit: Малко по-удобни субтитри. предните бяха за Youtube, ама за плеър се оказват по-дълги.
Линк - http://dox.bg/files/dw?a=afbd643fd4

БЛАГОДАРЯ! Така филма става още по-великолепен!    Grinning

# 68
    Филма  ще  се  качва  ли  с  BG  суб.  във  V  БОКС  ?

# 69
  • до най слънчевия бряг
stereo_hz ,   страхотен си ,много благоданости за превода ,съвсем друго си е да се види с превод  Hug Hug Hug
lacunababe ,благодаря  ,екипа май ще се сформира много бързо   bouquet  bouquet  bouquet

# 70

Благодарности на екипа Hugи този филм ще се гледа Sunglasses

# 71
  • Plovdiv
             Честит Имен Ден
 на празнуващите на Йордановден!

Очакванията ми за филма се потвърдиха  -

Великолепен !

stereo_hz, благодаря за превода!

# 72

Hello to you all ! How are you ?  Hug Hug
Yesterday was an evening full of emotions. Today, another day... It is interesting to learn your opinions, as much as allows me the Google translator.

I began to watch again the first episode. I loved it verrrrrrry much !
I noted it begins with a scene and not directly with the cast as usually happens.

Leaving aside the fact that a hunting implies, however, the killing of an animal, the first scene gives a sense of peace... forest, horses, a certain quiet and carefree. It is known that Suleyman had many functions in different provinces of the Empire, in order to prepare for the future responsibilities as sultan. I suppose he often organized his schedule in a view to have time for hunting, which was the privilege of the Empire’s elite.
After the pleasure of a hunting day, a first moment of tension when he met the group that brings the news that he is already the Sultan.

I also noted that on the generic the names of the four actors who plays the main roles (Kanuni Sultan Süleyman, Valide Sultan, Hürrem Sultan si İbrahim) are the same size lettering.

# 73
stereo_hz, благодаря за превода Hug

# 74
Miki23 Hug радвам се ,че сме заедно-благодаря ти ,че сподели мнението си с нас smile3501 smile3525  love001

Общи условия

Активация на акаунт