Гломерулонефрит - как да се преборим!

• 226 420
  • 818
  •   2
Отговори
# 675
Много ти благодаря.

# 676
  • морето и сините вълни :)
Момичета здравейте.Минавам само да спомена нещо че от как съм бременна белтъка ми изчезна .А как стана това идия си нямям.Тази седмица си пусках 24часовата урина и изненада.Резултат от максимален 0.14 моя е 0,15.Дали бременноста нещо ми помогна?

# 677
Да, обикновено особено в първите седмици до 17-та имунната система работи по друг начин при бременните и често се отразва добре на такива заболявания. Пожелавам повече да нямате белтък и да забравите за всички болести.

# 678
Благодаря Simple Smile

# 679
Здравейте.Казвам се Момчил на 29 години.През месец февруари чрез биопсия ми беше открито заболяването Мезангиокапилярен гломеронефрит тип 1.Всичко започна миналото лято с едни болки отзад над кръста,като при преглед с нефролог и ехограф е се останови че има леко възпаление на бъбреците и белтък в урината.През декември белтъка достигна 0,9,а февруари-1,62-1,78. Креатинин-110/130.Беше се появило и кръвно от няколко месеца,като достигаше до 160/100,което след многократно увеличаване и добавяне на хапчета в момента е 120,130 на 80,90.Освен хапчетата за кръвно ми изписаха и стероиди-преднизолон кортико по 5 хапчета на ден(59кг съм).Но мен малко ме притеснява това заболяване и искам да ми кажете нещо повече за него,хора които боледуват. Пристеснява ме и урината,която поради белтъка сутрин е по светла а вечер направо кафеникава.Дали е достатъчно и лечението?Ина ли някакво алтернативно лечение?За диетата освен да не се яде солено има ли друго?Може би не е мястото за този пост тук,но само тук намерих тема за гломерулонефрита.

# 680
  • На гарата
Здравейте моля за разчитане на резултати
хемоглобин 131
креатинин 72,98
урея 5,42
пик.кислина 283
албумин 44.58
общ белтък 73.83
урина сутрешна - белтък /отрицателно/
24 часова урина - белтък 0.190 g
холестерол - 7.40

# 681
Прекрасни резултати! Пожелавам на всички такива!

# 682
  • На гарата
Сега публикувам предишните ми резултати след престоя ми във ВМИ Пловдив подчертавам след престоя ми там и бях изписана клинично "здрава"
хемоглобин - 90
Суе - 45
албумин - 28
общ белтък - 35
Алат - 33
уреята и креатинина винаги ми бяха в норма
урина сутрешна - +++
урина 24 часова - 3,36 g
холестерол - 10,43

Това са ми резултатите след проведено от мен самоинициативно лечение по методиката на руския инженер Шевченко. Тя принципно е била за лечение на рак но в последствие се оказва универсален метод. Аз се подложих на 5 общо броя цикли и това са ми резултатите но разбира се всичко се получи постепенно. Бях длъжна да споделя моя начин на лечение а повярвайте ми изпих де каквото чуя.
Искам само още веднъж да кажа че моя гломерулонефрит не е доказан защото отказах биопсия.
Не казвам че съм се излекувала но поне резултатите ми се подобриха без да пия кортикостероиди. Това е от мен за методиката в нета има много подробно описание така че не ме питайте от какво се състои.

хемоглобин 131
креатинин 72,98
урея 5,42
пик.кислина 283
албумин 44.58
общ белтък 73.83
урина сутрешна - белтък /отрицателно/
24 часова урина - белтък 0.190 g
холестерол - 7.40

# 683
Естрея каква е методиката на Шевченко?

# 684
  • На гарата
Методиката на Шевченко е подробно описана в интернет пространството. Състои се от приемане на еднакво количество шарлан и водка в съотношение 30 + 30 мл.

# 685
  • Габрово
ESTREA,това са завидни резултати!Мечтая за такива резултати!Задължително ще проверя този метод,а ако споделиш по подробно ще съм ти БЛАГОДАРНА.

# 686
  • Габрово
  ЕСТРЕЯ  Прочетох метода!Не знам с толкова алкохол на ден как ще се справя!Аз не пия никакъв алкохол! Simple Smile Simple Smile Simple SmileА и ходя на работа все пак ,как си се справила с това?

# 687
  • На гарата
Ех ако поне малко разбирахте от химия щяхте да се сетите че шарлана е мазнина и не позволява на алкохола който в една доза е 30 грама да се абсорбира в стомаха а в тънките черва.Тоест нито се напиваш нито пък миришеш на алкохол защото водката не мирише и аз също ходех на работа което не ми пречеше да си върша работата а също и не миришех на бидон. Споделих лечението защото се почувствах длъжна на всички които писаха алтернативи за спасение от това коварно заболяване. На мен поне за сега ми помогна никого не агитирам.

# 688
здр изкам да питам имали забременели жени и как проти4а въобште бременоста какви са рискове с тази болест

# 689
Има да.Даже ще раждам другата седмица.
Факт че белтъка ми изчезна от урината и по изследванията които имам излиза че имам е гати здравите бъбреци.
Четох че през кръвта минават стволови клетки и това най вероятно е повлияло мн добре на заболяването .

Общи условия

Активация на акаунт