Жените Рак 2!

• 23 832
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Тъкмо щях да му кажа да не казва, че и на него ще кажа, че е малък, ма той се издаде  Laughing
Айде от мен да мине, не е толкоз малък  Laughing

# 76
  • София
Малък си, пиле, но си прав иначе.  Laughing

# 77
Бивол, тук ми харесваш повече  Grinning и за дупето.... си е така. Embarassed  
ред. е не е чак тъй малък...  Laughing
ред.2. даже е по- голям от мен  Twisted Evil

# 78
Ето, някой друг каза, че е малък  Joy
Хахаха, ужасни сме  Laughing

# 79
Не само това, ами сте ми и много умнички. И не парадирате с това, както например Козите, които хем са тъпи като Русата Златка, хем се мислят за много умни. Вие притежавате изключителен интелект, но такъв земен, приятен за събеседника. Абе народни хора. Кефите ме. Хубав народ.

# 80
Недей, че ще се надуем.
 Laughing

# 81
е, козичките са си ок за телето. даже Рачките според мен са по- изнервящи с многото си емоции. и девите са ок за телците. не е ли така?

# 82
Така би трябвало да е.
Ама той може да има там разни асценденти, Венери, Марс, ала-бала, та да го привличат Рачки.
Ако питаш бившия и настоящия, изнервящи сме на 100%  Laughing

# 83
Козирожките са по-изнервящи от вас. Просто... контра на всичко... Девите са наистина ОК за Телето

# 84
еми, като нас втори няма  Wink сега ако искаш, Биволче, можеш да се произнесеш по моят казус.  Grinning като от сега казвам, че отказвам АЗ да свалям някого. Но какво да направя, за да РЕШИ ТОЙ ДА МЕ СВАЛИ МЕН Simple Smile

# 85
Кажи му: "Абе ти си ебати пича, честно, много ме кефиш". Това е. Вече е твой

# 86
Хахаха, ама то това е тя да го сваля. Thinking
Кой е той, М5? Коя зодия е?  Joy

# 87
Риби  Heart Eyes   hahaha
утре ще пробвам съвета на Бивол!  baby_neutral    Thinking

а забелязали ли сте дали е вярно първото ви впечатление за хората? моето на 98%. рано или късно, абсурдно или не- се потвърждава.

# 88
  • Варна
олее и аз съм дупеста, ама мойто теленце успява да ми разсее комплексите малко по малко Simple Smile  Heart Eyes винаги много сесъмнявам в себе си и съм ужасно комплексирана по отношение на външния си вид.  Rolling Eyes а вие?

# 89
Мислех си аз, че след като прочета хороскопа за мъжа Риби, ще се успокоя и ще си отговоря на някои въпроси за половинката, пък то - положението съвсем отчайващо.  Laughing

За дрехите - от няколко години хич не съм по предизвикателните такива. Преди бях... Сега все гледам по-удобното, по-практичното, по-скритото. Най-вече се дължи май на почти челните стойки, които понякога се правят докато съм с децата - жена на зряла възраст съм, не мога да си позволя да изскочи я някоя гърда от деколтето, я дупе изпод роклята. Joy Голямо дупе. Mr. Green
Бивол, голям си шемет. Crazy

... а забелязали ли сте дали е вярно първото ви впечатление за хората? моето на 98%. рано или късно, абсурдно или не- се потвърждава.
Така е и при мен, рядко интуицията ми е грешна.

Общи условия

Активация на акаунт