Жените Рак 2!

• 23 876
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
винаги много сесъмнявам в себе си и съм ужасно комплексирана по отношение на външния си вид.  Rolling Eyes а вие?
И аз  Blush Но от време на време имам прояснения.  Joy
Много се харесвах с дълга коса, милото ме накара да я отрежа и все още ми е криво да съм с къса, не се намирам за толкова хубава, пък Rolling Eyes Сега ще я държа до средна дължина, каквато беше на първото отрязване и която и двамата харесвахме  Laughing Имах коса почти до кръста Simple Smile

# 91
Еовин, взела си ми думите от клавиатурата. Обаче с тази разлика, че за скъсяване на дължината от кръста, до рамото, съм си виновна аз и само аз. Половинката не искаше никак да правя такива неща, ама аз като си наумя нещо... Освен това от почти руса, съм почти черна. Между другото, спонтанна съм, и действам веднага при такива хрумки. Ако се замисля по-дълбоко, се отказвам. Примерно, сутринта ако реша нещо, до вечерта най-късно трябва да го направя. Нов ден - нов акъл. Laughing

# 92
Ео, ние НЕ изневеряваме, хайде стига сега глупости Naughty Това са грешки на младостта и не се броят Joy

# 93
Абе можем да кажем, че някои вече не изневеряваме, други по принцип не изневеряват  Joy
Така всички НЕ изневеряваме в момента и занапред Grinning

# 94
Най-вече занапред Grinning

# 95
  • София
Joy Joy Joy
От утре! Mr. Green

# 96
Ахахахахаха, Клеми, това важи за диетите  Laughing

# 97
Хахаха Joy

Диети не почвам ни от днес, ни от вчера. Само спортувам, по два три вида спорт на година Crazy

# 98
Аз по два-три наведнъж и все от другата седмица  Joy
Имам комплект за йога, гирички, степер и...мързел. Blush

# 99
  • да има едно лесно - на мотора
Кви недостатъци? - Само малко по-голям ханш имате, по-налети сте в дупетата, което подлудява Телюгата. Екстра сте си...
[link=topic=554677.msg17472305#msg17472305 date=1294785191]
олее и аз съм дупеста, ама мойто теленце успява да ми разсее комплексите малко по малко Simple Smile  Heart Eyes винаги много сесъмнявам в себе си и съм ужасно комплексирана по отношение на външния си вид.  Rolling Eyes а вие?
[/quote]
Добре , че и моят Телец успява да ми разсее ПОНЯКОГА комплексите .
И аз НЕ изнервям ... особено от снощи  Mr. Green ... до днес сигурно  bowuu

# 100
  • София
особено от снощи  Mr. Green ... до днес сигурно  bowuu
bowuu bowuu bowuu

# 101
  • Габрово
Колко интересни теми сте подхванали само:)
И аз вече съм от "верните" рачки, ама преди почти е нямало гадже на което да не изневеря Crazy

За разбирателството ми с другите зодии и аз май най се разбирам с жени рак.
Първият ми съпруг беше стрелец и сега сме си супер добри приятелчета, но за брак не ставаше.
Сега живея с Лъв, който е създаден за да ме дразни нон стоп и да ми е винаги в опозиция.
Той е от тези самовлюбените дето трябва все да ги четкосваш, ама аз хич не си падам по четките та такам Wink
С телец имах добра връзка, но не го оцених и го напуснах  Sad
Обсебваща не съм, дори напротив- никога не досаждам на мъжете и чакам те да ме търсят, молят и т.н.

За гримирането и аз обичам да съм гримирана и даже малко нелепо изглеждам в парка нагримирана и натокана сред другите майки, болшеството от които са тотално занемарени.
И много се нервя някоя като ме пита откъде намирам време за грим и прическа с тия две деца, сякаш, че затова са нужни часове- ми то и 10 мин. стигат за да изглеждаш добре.

# 102
Валка, радвам се да те засека тук.
Ти в скайп не влизаш ли Crossing Arms Имам да ти казвам 100 неща.

# 103
Цитат
С телец имах добра връзка, но не го оцених и го напуснах

Айде, айде, едва ли съжаляваш...

# 104
Аз също съм от тези, които не изневеряват, но като се замисля, преди мъжа ми- няма мъж на когото да съм била вярна, може би защото и те не са били.
Имах доста несполучлива връзка с близнак.
Разбирам се много със скорпион и жени рак, виж мъжете- коренно различни са от жените раци
Обсебваща не съм, но грижовна- да, а това може да се обърка с обсебваща понякога.

Общи условия

Активация на акаунт