Жените Рак 2!

• 23 874
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Живее на Луната
Здравейте Рачета, записвам се тук. Аз съм си типично лунно раче, а приятеля ми е зодия Везни. Въпреки че не са ни много съвместими зодиите, ние много се разбираме. Така се е научил вече, че щом ме усети само да влизам в някоя безпричинна мини-депресийка, веднага гледа да ме развесели да ме гушне, да ми каже че ме обича и ме успокоява - е, така и на него му е мирна главата, защото знае че остави ли ме да се сдухам, той най-напред ще си го отнесе, даже и да не е виновен  Joy
Абе странни същества сме ние - никой не ни разбира! Сама един ама и той погрешно  newsm62 newsm62

# 616
Приемате ли още една Рачка в отбора   bouquet  bouquet

Хайде и аз като една типична Рак да се разпиша и да ви следя от по-близо  Hug

По нататък с подробности, че съм на работа, а тя е с купове  #Cussing out

Лек ден на всички, Рачета!  Hug Hug

# 617
  • у дома
ох, момичета, момичета.., не знам при вас, но при мен тази Велика седмица направо ми разказа играта - нещо мнооого тежко я минавам. Събирах нерви, имах притеснения, а днес вече и физически се разпаднах.. Не знам период ли е, какво ли - ама по-бързо да минава.
И дано при вас е била наред седмицата (не като мойта).

# 618
Моята беше само харчене на пари по пролетни и летни парцалки Laughing
*Ел, дано да имаш възможност само да си почиваш през празничните дни Peace

# 619
  • Варна
Христос Воскресе,рачки!!! Живи и здрави... Heart Eyes Hug

# 620
  • Живее на Луната
Во истина воскресе! Много здраве и топлина в семействата ви. Бъдете желани и обичани скъпи рачета  Hug

# 621
Христос Воскресе!
Много здраве и щастие на вас и любимите ви хора!  Hug Hug Hug

Христос Воскресе,рачки!!!

Во истина Воскресе!  Hug

# 622
Със закъснение и от мен ,,Христос воскресе,, Hug Мир, щастие и здраве ви желая. За първи път от години насам ми се случва да изкарам празничните дни без да имам желание да кисна пред лаптопа и в нета newsm78 И ми беше супер готино Laughing

# 623
И аз така нямах време да седя на лаптопа, бяхме при нашите, милото ми даде един нов-стар обектив да се упражнявам с него и цял ден насам-натам да снимаме. Crazy

# 624
  • Варна
Рак

Характерът на възможната криминогенност се обуславя преди всичко от неговите високи изисквания, които не винаги отговарят на възможностите му, както и от неговата отмъстителност, която може да приеме характер на натрапчива идея..

У определена част от Раците преобладава устойчивата мизантропия, която при повишена чувствителност може да стане благоприятна почва за престъпление.
Раците- убийци се отличават с особено коварство. Те много добре премислят набелязаното и дълго се въртят около своята жертва, докато притъпят нейната бдителност, за да нанесат неочакван, точен и съкрушителен удар , с отрицателни или най- малки последствия за себе си. Основният мотив за убийство при тя е корист.

Раците- насилници извършват своите действия под въздействието на същата мизантропия и отмъстителност. Това може да бъде място, избрано от жертвата за свои предишни любовни неуспехи, или за нейно високомерно поведение с него,, но така или иначе отмъстителността като чувство неизменно присъства в неговите действия.
В списъка на убийците Раците заемат четвърто място, а при насилниците –шесто, както и в списъка на особено опасните престъпници.

Laughing Laughing

# 625
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh!
Аз от време на време сънувам, че съм убила човек.  Mr. Green Не някой конкретен, но в съня си знам, че съм го направила и се чудя как да не ме хванат. ooooh!

# 626
айде, и аз тука  Grinning, като една 100 %-ва рачка

# 627
Все по-често се улавям, че започвам да изпитвам страх от новите неща. Например - нов бизнес или самото му стартиране, нов дом, ново училище за детето да речем...А преди така лесно ми беше. Някак си решавах и го правех, а сега още с отварянето на дума за нещо и веднага ме обзема някаква несигурност и нерешителност.
В смисъл избора си правех по-лесно и вземането на решения ми бяха по-лесни.

# 628
  • Варна
Ама......къде се губите,рачки.... newsm78

Ние с моята дева приключихме. Септември, 2010год. се запознахме...имаше я страстта,любовта,искриците...всичко....но последните месеци нещо куцаше,та....ами,видя му се края. Щастлива съм (казвам го през сълзи) Simple Smile FREEDOM! Wink Никаква болка вече......нищо,че още го обичам и страдам,но ще го преживея...макар и трудно.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 15:21 от sensualbella

# 629
  • Живее на Луната
Ама......къде се губите,рачки.... newsm78

Ние с моята дева приключихме. Септември, 2010год. се запознахме...имаше я страстта,любовта,искриците...всичко....но последните месеци нещо куцаше,та....ами,видя му се края. Щастлива съм (казвам го през сълзи) Simple Smile FREEDOM! Wink Никаква болка вече......нищо,че още го обичам и страдам,но ще го преживея...макар и трудно.

Миличка, разбирам много добре през какво точно минаваш. Аз преди две години имах много болезнена раздяла с мъж Дева, въпреки че много държах на връзката ни, просто не се получаваше, много различни хора бяхме а и той доста си ме тормозеше прихически. За един рак никак не е трудно да го сдухаш, та аз си бях перманентно в това състояние. Сега се радвам, че се разделихме, защото намерих човек който държи на мен и най-важното знае как да се държи с мен, така че да се чуствам добре. Споко, карай напред здраво и не съжалявай за нищо, все пак идва лятото, любимият ни сезон. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт