Февруарски мами у дома си мързелуват и за своите бебчета бленуват! - Тема 22

• 24 276
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро !Желая ви прекрасен ,усмихнат ден !

нали съм детелинка-кафе с детелинка Wink

# 676
  • София
Добро утро Simple Smile!
Анди, честита дъщеричка  Hug. Всички тук ще мислим с много любов за вас и всичко ще е ок, сигурна съм. Ще видиш! Ще ви е жива и здрава и много ще ви слушка Hug Hug Hug.
Аз също не можах да спя тази нощ. Събудих се в 2:30 и до 5 часа едно въртене падна не е истина. То не бяха киселини, болки в ставите...абе мани. Сега едвам гледам, а трябва да отида поработя малко  Tired.  Бебето много ме опъва от лявата страна, направо ме боли зверски и тези болки много ме притесняват, защото доктора каза, че болезнено се усеща бебето, когато са намалели водите. На някой друг причиняват ли му такива болежки милите ни дечица  Grinning?

# 677
...  Бебето много ме опъва от лявата страна, направо ме боли зверски и тези болки много ме притесняват, защото доктора каза, че болезнено се усеща бебето, когато са намалели водите. На някой друг причиняват ли му такива болежки милите ни дечица  Grinning?

На мен ми се случва много болезнено да усетя някои движения ,снощи пак ми се случи няколко пъти.Чак щях да изкрещя.С предната бременност не съм имала такива болки при движение на бебето .
Всеки път док ми казва ,че водите са ми добре !Така че не се притеснявай !Количеството води се вижда на ехографа ,нека те види там и тогава ще е ясно положението с водите .

# 678
Добро утро,благодарско за кафенцето...Пийвам си с удоволствие и чакам куриери да видим ще ми скапят ли деня,че имам чувствтото че е така..Поръчах,за детето нещо за рожденния ден,ама май от тоз магазин няма да поръчвам повече.Не стига,че един час не мога да пусна поръчката,ами накрая ми отразиха само единия артикул,а те бяха 2.После по телефона мацката каза,че няма никакъв проблем и ще го добави,ама като гледам сумата дет са ми пратили от куриерите,май,май не е...Ще ги изчакам да видим какво ще донесат и после ще звънна до магазина да им каже,че това ми беше първата и последната поръчка оттам. Crossing Arms
Надежда,моя сутиен си отговаря- в смисъл на него пише 38/85,ма то тва отговаря на 80-85Д,което си е моя размер..
Хм,днеска обещаха слънце...а такава мъгла има тука... Sick Не виждам изгледи да се вдигне до края на деня...Каних се да почвам да пера,ама май няма да е...

# 679
  • София
Добро утро   food010

Анди честито, бързичко за качва момиченцето ти и да си го вземеш в къщи скоро   bouquet

За лаптопите - аз съм с Аcer и съм доволна от него.

За спането - много трудно ми се получава, киселини нямам но мисля че кокалите ми ще се разглобят в областта на таза.

Момичета вие записахте ли вече педиатър за бебоците? Аз смятам да отида днес да свърша тази работа.

# 680
Еха,имаме си още едно бебче! HugАнди83,да ви е жива и здрава куклата и много радости да ви носи!Честито и дано бързичко си я приберете у дома!  Hug
За една вечер сте изписали света.Отивам да ви чета и пак ще се включа.
clover_d,мерси за кафенцето!Страхотно е. Grinning

# 681
Рени,как ще запишеш детето преди да се е родило? Аз само съм говорила с лекарката при която ще го записвам.И с Иво така,като го изписаха дойде вкъщи,след това като му стана ката готов и го занесох,попълнихме документите и чак тогава го записа...
За лаптопите-аз пък съм с HP, от дооста време и нямам никави забележки...

# 682
Добро утро красавици  Hug

Ние пък си спинкахме като никога, даже и до ВЦ не съм ставала тая нощ...  bowuu

hey_ya , и аз имам същите болки в лявата горна част на корема, ама не бях чувала, че може да се дължи на намалели околоплодни води... newsm78 Утре съм на лекар и непременно ще попитам...

Иначе за изкуствените зърна/нали така им е по-разпространеното име/ - на мен ми дадоха, ама не мисля да ги нося в болницата...другите джаджи за събиране на кърма не мисля, че ше вземам  - малко ненужна покупка ми се струват, поне на мен  Simple Smile

Като казахте за педиатър - аз си нямам още никаква идея къде ще се записваме...имам и една друга чуденка за тях - чух противоречиви мнения - някои мами ми казаха,че на втория ден от изписването педиатъра трябва да дойде вкъщи, а други - че вече нямало такова нещо...newsm78

Ние днес имаме доста задачи навън, ама ще зачакаме да разгрее малко...Хубав ден на всички и много поводи за усмивки  Hug

# 683
  • София
adi_v4 точно това имах в предвид, да говоря с педиатърката дали ще го приеме живот и здраве, сигурно още не съм се събудила добре и не се изразявам правилно за което моля да ме извините  Simple Smile

# 684
Добро утро от мен, казвам и отивам да шетам иначе няма оправия  ooooh!  пък много бързо се уморявам напоследък  Tired
Уфффф, тъкмо една позната сега по скайп за втори път ми се опитва да ме разубеди да не раждам в Окръжна.Много почвам да се дразня вече  Twisted Evil Каквото е писано да стане, ще стане и в най-прехвалената клиника м...му стара...Сори за изблика, ама исках да споделя...Лек ден  Hug

# 685
Амидала,не съм разбрала да е отпаднало това нещо за посещението.Последната ми информация е от октомври тази година.Педиатърката посети бебчето вкъщи,след изписването..

# 686
А задължително ли е преди да се роди да се говори с педиатър... newsm78 Аз не че съм суеверна, ама все пак...Не може ла да пратя таткото, докато сме в болницата с бебо?

# 687
Добро Утро коремчета Hug
Взимам от кафенцето-благодаря Simple Smile

Аз бях забравила изобщо че трябва да се срещна с педиатъра и да се разберем.

Не знам при вас как е,но аз ужасно много забравям?Дано след като родя това да се коригира че.... #Crazy

Изкуствени зърна не съм ползвала,но така като ги гледам трябва да се стерилизират,но чак в болницата да се носят според мен е излишно.

До майките от София-Някой ходил ли е до "Пигис Хаус" преди време там имаше доста хубави неща?Аз мисля тази седмица да отида да разгледам какво предлагат.

За сега това е  от мен хубав ден. Heart Eyes

# 688
Здравейте коремчета.Ама вие нямате изчитане--малииииииииии 1 час чета вече.Аз пак да попитам,че никъде не прочетох някоя мама да ми е отговорила-има ли някои списък за необходимите неща в ОБ-София?

# 689
Амидала,не е задължително,ама пък в такъв случай трябва да имаш резервен вариант,ако лекарката която сте избрали не може да ви вземе...Затова е хубаво да се поговори предварително,за да имаш време да се ориентираш към друг,ако върпосния има много пациенти,

Общи условия

Активация на акаунт