Отговори
# 180
Палачинкова солена торта. Купуваш готови палачинки, руска салата и снежанка, разни колбаси, краставички, кашкавал и нареждаш тортата, отгоре я покриваш с майонеза, аз я смесвам с извара, да не е много тежка.

# 181
Момичета,от дълго време се колебая дали да си купя този уред за палачинки или не.  newsm78

Някакви отзиви?

# 182
Какъв му е смисъла на този уред? Един тиган ти върши същата работа.
Според мен това са ненужни уреди, на които само да се чудиш къде да им търсиш място.

# 183
  • София
Откакто имам плоча за печене, я ползвам почти непрекъснато, включително и за палачинки. Моята е съвсем гладка и правоъгълна, стават по 2 наведнъж, което е супер при по-голямо количество, а и стават много вкусни - правя ги по малко по-различна рецепта от тези на тиган. Препоръчвам плочата, ако си решила да купуваш нов уред, ще я ползваш за много повече неща  Peace

# 184
 Peace Подкрепям Атти . Откакто съм с плоча, гофретника дори и не го знам къде е. А на плочата става и месо и др . работи. Много съм доволна.

# 185
много се извинявам за невежеството и тъпия въпрос  Embarassed, ама каква е тази плоча?

# 186

Ето това е, всичко може да се пече на нея, месо, зеленчуци, палачинки.
Нашата обаче стои забравена в шкафа. Tired

# 187
Мерси  bouquet, разбрах какво е и ми хареса, ще се снабдя с такава, че аз много правя гъби, тиквички и месо на такъв тиган, но това ми се вижда по добро и по голямо, т.е. по бързо стават нещата Laughing

# 188
Въпрос на вкус ...
Много яко я експлоатирам , през вечер - пилешки пържолки, и филии с яйце става и много лесно за поддръжка , само забърсвам с домакинска хартия Peace

# 189
  • София
Въпрос на вкус ...
Много яко я експлоатирам , през вечер - пилешки пържолки, и филии с яйце става и много лесно за поддръжка , само забърсвам с домакинска хартия Peace
Ей това е най-готиното  Simple Smile  Peace Мразя да мия мазни и загорели тигани, а с плочата почистването е песен  Party

# 190
  • 1st floor
Искам да направя крем пита с бутер тесто. Нещо ми е мързеливо тези дни и ще я правя с готов крем. Да питам ще стане ли , ако той е студен? Имам кремчета на Йоткер без варене, или да тичам да купя от тези със варене за да е топъл ? newsm78

# 191
  • София

Искам да направя крем пита с бутер тесто. Нещо ми е мързеливо тези дни и ще я правя с готов крем. Да питам ще стане ли , ако той е студен? Имам кремчета на Йоткер без варене, или да тичам да купя от тези със варене за да е топъл ? newsm78

Когато ме мързи и аз правя така - с бутер тесто и крем без варене, накрая отгоре поръсвам с пудра захар.

# 192
  • 1st floor
А колко блата редиш? До сега не съм правила , но четох в нет-а , че леко разточват в една посока тестото, надупчват и пекат...В някои рецепти блата е само един , отгоре крем и натрошено бутертесто, пудра захар...В други има по два блата...Ти как го правиш?

# 193
Въпрос на вкус ...

Рòса, (аз с умен въпрос) Embarassed,  дали е същото като настолния грил? newsm78

# 194
  • София
Изпреварвам Роса  Blush но дължа помощ на Лабрекс - да, същото е, има го в много варианти - гладка плоча, оребрена плоча, половината гладка - другата половина с ребра или с кръгла форма за палачинки, на пъпчици...

Общи условия

Активация на акаунт