Отговори
# 195
Някой изпробвал ли е вече беления боб, който рекламират по тв, че се готви за 30 мин..
Впечатления? Готвили ли сте нещо с него?

# 196
Изпреварвам Роса  Blush но дължа помощ на Лабрекс - да, същото е, има го в много варианти - гладка плоча, оребрена плоча, половината гладка - другата половина с ребра или с кръгла форма за палачинки, на пъпчици...

Да допълня , когато я купувахм ме посъветваха да гледам колко е мощността и колко колко степени има , моята няма ребра,.
Но имам и класическа ел. скара , тя за по- дебели и тлъсти меса.

ПП за беления боб ми казаха , че нямал същия вкус като класиката, но аз не съм купувала.

# 197
Атти, Рòса, благодаря ви, момичета, сега ще проагитирам половинката и се надявам в скоро време да се снабдя с нещо такова! Grinning Peace  bouquet

# 198
Не може да сравнявате плочата с онзи тиган, който показа щастлива и влюбена.
И аз имам такава плоча и ми върши прекрасна работа. Пека меса, зеленчуци, палачинки, изключително полезен уред!

# 199
Някой изпробвал ли е вече беления боб, който рекламират по тв, че се готви за 30 мин..

И аз искам да питам същото нещо???

# 200
Лично на мен този белен боб хич не ми допадна. Пак за толкова време се свари и накрая се кашна...

# 201
мхмхм, аз като една истинска блондинка по душа сега съм в безизходица ooooh!
в момента меся козунака, обаче се чудя къде да го пека? ако е във фурната трябва ли да е предварително загрята и на колко? и как да го сплета? Crazy newsm78

# 202
  • Разград
в момента меся козунака, обаче се чудя къде да го пека? ако е във фурната трябва ли да е предварително загрята и на колко? и как да го сплета? Crazy newsm78

Виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490691.msg14860229#msg14860229

Сплита се с намазнени ръце върху намазнена повърхност.Пък точно как-ако искаш на плитка,ако искаш в друга форма,както си решиш.

# 203

Виж тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490691.msg14860229#msg14860229

Сплита се с намазнени ръце върху намазнена повърхност.Пък точно как-ако искаш на плитка,ако искаш в друга форма,както си решиш.

Благодаря, изясни ми се технологията.  bouquet
Ще го оставя да втаса в машината и после едната част ще я пека там, а другата във фурната.

# 204
Мерси,момичета!  bouquet Ще се разходя из магазините за техника и ще видя за тази плоча.

# 205
  • София
Някой изпробвал ли е беления боб, който рекламират по тв, че се готви за 30 мин..
Този боб е меко казано отвратителен. Докато го варих, ми миришеше на препарат за почистване.  Sick И вкусът му не струва... Друго си е обикновения боб! Даже току-що свалих един от котлона и как ухае Heart Eyes

# 206
  • Пловдив
Аз също варих от беления боб. Много бързо се свари, не ми миришеше на нищо по различно от нормалния боб /аз съм с много изострено обоняние/ , но пък  малко става на каша , но няма как нали е белен. Иначе е по-добър за чувствителен стомах, не дразни и не образува газове...
Така че, има си своите предимства...А и пълно щастие-няма!

# 207
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Купих си гръцки маслини в 2,5 килограмова метална кутия. Смятам да ги прехвърля в стъклени буркани. Да ги мия ли от саламурата или да допълня бурканите с нея, или с олио newsm78? Те маслините, че са черни - черни са, ама и саламурата ми се вижда много черна.

# 208
  • София
Купих си гръцки маслини в 2,5 килограмова метална кутия. Смятам да ги прехвърля в стъклени буркани. Да ги мия ли от саламурата или да допълня бурканите с нея, или с олио newsm78? Те маслините, че са черни - черни са, ама и саламурата ми се вижда много черна.

Остави си ги в саламурата.Често  ми носят маслини от Гърция и не ги мия,а просто си ги оставям в едно бидонче,за по лесно на малката да яде

# 209
  • дълбоко,дълбоко в прованса
didolinaa, благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт