ФУТБОЛНИ фенове - (тема 8)

• 20 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • España
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!!

Не можах да гледам мача,ама съм от скамейката на Барса newsm44
Роми,хубави кокичета Hug

Жубе,тамЪн да пазиш гърбеца на Пеп,че ни трябва ЗДРАВ!!! hahaha
А кокичетата са ми много любими-зов за пролет!!! Wink

Между другото тъкмо сега видях,че...http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2708620   Cry Sad
Вече си мисля,че това е някакво "треньорско заболяване"... newsm78,И моят съпруг го оперираха преди няколко години със същата диагноза.Спомням си,че докторът имаше една теория,че това състояние е следствие от нервите и стресовата обстановка,в която постоянно работи.(съпругът ми)..Цяла седмица тренираш като вол...обираш всички проблеми и луфтове на подопечните си...чертаеш планове и тактики...да не говорим за журналистическите "интервенции" и в крайна сметка в края на краищата много често по време на мача събитията се са плод на .."чиста случайност-скорост на вятъра,неправилно излизане на футволист,за секунда дезконцентрация...или пък топката просто "не ще да влезе" Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 16:30 от dyvaromi

# 631
  • Манчестър
Новините от Острова не са добри....
Играем на 12-ти Март в 17,15 Ук време с Арсенал на Олд Трафорд - четвъртфинал за FA cup.
Съра е наказан от FA нафталините , има срок до вторник да се обяснява заради коментарите си Аткинсън повреме и след мача с Челси....отделно играем в неделя с Ливърпул...

Отделно пък, Коло Туре от Ман Сити е oтстранен от отбора,заради положителен drug test.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 02:08 от Ave

# 632
...отделно и сега с/у Ливърпул няма да играят Видич и Фърдинанд. Наистина тежка програма предстои на Юнайтед.
Изненадах се , когато прочетох за положителната допинг проба на Туре...

и нещо интересно Simple Smile http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2708630

# 633
Добро утро от Варна,Днес има ли футболни срещи или да се настройвам за съботните мачове?

# 634
Добро утро от Варна,Днес има ли футболни срещи или да се настройвам за съботните мачове?

Направо се настройвай за уикендните мачове в частност Ливърпул - Ман Юнайтед Simple Smile

# 635
Добро утро Ливерпул Манчестър Юнайтед ще го гледам и се надявам моите да бият.

# 636
Арсенал правят равен в решителен момент.. тези не искат и не искат да станат шампиони. Арсенчо ли е объркал работите, не знам, не гледах мача. Ама не става така то, не става.  Tired

# 637
  • Mars Hotel
Не беше само Венгер в грешка, и съдията ги поряза доста. Не свири дузпа, отмени им гол от доста спорна засада... Не съм в час със контузени и наказани футболисти, но забелязах, че не играха нито Ван Перси, нито Фабрегас, а Бентнер влезе последните няколко минути.

Мен повече ме е яд, че Сити не загубиха точки. Crossing Arms

# 638
Да, ужас! В 93тата минута Уигън имаха шанс, ноооо, нямаха късмет и топката се размина на сантиметри.
Дано поне утре Керъл да играе с/у Юнайтед Simple Smile
Последно от колко часа е мача? От 14.30 или от 17.00 ?

# 639
Ми май в 3,30
13:30 Liverpool ? - ? Manchester U.  - това е тяхно време 13,30+2 =15,30  Wink

# 640
  • Манчестър
Ми май в 3,30
13:30 Liverpool ? - ? Manchester U.  - това е тяхно време 13,30+2 =15,30  Wink

1:2 за Манчестър Юнаитед.......

# 641
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Мой приятел който в момента е на COP дава 2:0 за Ливърпул, а аз давам 1:3 за Ман.Юнайтед. Хванахме се на бас – който падне черпи един билет за El Clasiko в Мадрид

# 642
  • София
Мой приятел който в момента е на COP дава 2:0 за Ливърпул...
И към този момент познава  Mr. Green!

# 643
Мой приятел който в момента е на COP дава 2:0 за Ливърпул, а аз давам 1:3 за Ман.Юнайтед. Хванахме се на бас – който падне черпи един билет за El Clasiko в Мадрид
ми освем да почваш да търсиш билети...... к'во им става на тея Ливърпул  Tired
Вени ме е изпреварила Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 16:25 от ani12544

# 644
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Е, няма нищо. Аз и без това съм ги резервирал предварително. Wink

Общи условия

Активация на акаунт