Хайде в Новата Година, с Юлчето игра ще има…

• 23 356
  • 695
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 мрънка и приплаква, ако е гладен, като му се спи  newsm78; ако е наакан  newsm78

общо взето му знам графика и го улавям - преди да се стигне до мрънкане и нерви, но акоостане с таткото - той го изпуска и се стига до драма  Hug

# 466
Момичета от няколко дни ние сме с нов номер Simple Smile, крещи ама с пълно гърло. Вашите сладури правят ли така....

И ние много крещиме и понякога се чудя как не я боли гърлото от тези писъци  Heart Eyes

# 467
Стоун, Алена, мяалките ви мъже са много сладки  Heart Eyes

# 468
Добро утро!
И ние крещим , но само когато ни се спи.
Вчера приехме месото много добре. Направо си го яде с кеф. Днес ще му дам пак само зеленчуково пюре да не го натоварвам много. Аз жълтъка мисля да го въведа малко по късно. Нека свикне с месото пък ще видим.
аз в тоя нашия град не можах да намеря бисквити за моя син такива за които вие говорите. трябва хубаво да се огледам.
Оризовата каша Крис я яде много разредена с мляко, но имам една бисквитена нещо не и се кефи, абе ще свикне малко по малко.
Аз все още си кърмя, сутрин и вечер, а и през деня му давам, но и аз забелязвам спад в кърмата и най - важното днес взе, че ми дойде. Дано не стане някой фал с кърмата, че това АМ хич не го иска. Вчера пробвах да му дам да опита само, но не отказа го.
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 469
Честит имен ден на всички празнуващи днес.
Месото и аз го пасирам в шейкъра на кухненския робот, пасирам всичко заедно сварените месо и зеленчуци и става направо готово за ядене пюре, което е идеално смляно.

# 470
  • Burgas
Здравейте! Имам едно питане към вас. Вашите деца нервни ли са, плачат ли постоянно. Направо съм се видяла в чудо. От както захранвам моето бебе е почти постоянно ревящо или мрънкащо. Останах без ръце и без кръст направо от носене. Не знам боли ли я нещо какво ли? Давам капки против колики че педи каза че могат да се появят от новите храни, но не помага. Иначе си яде детето без проблем. Моля ви споделете, само моето дете ли е такова.
И моят звяр е така и то предимно надвечер и вечер. Спи максимум 30 мин и после се буди с рев. Надявам се да са зъби. Ние вече си имаме две,  на долния венец и ми се струва че ще имаме още 2-3 пак долу, че там венеца му е надут и бял.
Напълно те разбирам, че си без кръст и ръце и аз вече не знам какво да правя. Просто се надявам скоро да пробият зъбките и да се успокои за да може и той да си почине вечер. newsm46

# 471
4естит имен ден на всички именници и честито на всички бебенца,които днес имат месечинки!
Ние въпреки каишките се обръщаме,ако е без тях непрекъснато се търкаля  Laughing
Аз кърмя и откакто родих ми идва 4 пъти,кърмата всеки път ми намалява,кърмим се по-често и после пак се увеличава.На 6 месеца и 18 дни е Юлка и караме на кърма и 80-100 гр пюре и 3 пъти в седмицата по 80-90мл каша,но се появиха петна и пъпки от нея и сега временно и нея спрях да разбера от кашата или от млякото ,с което я правя е проблема.
Имам висок Пролактин и лекарите ми мислеха,че може и повече от година да не ми дойде.При някои жени се оправят хормоните,а при други се разбъркват след раждане.
Моето дете се носи на ръце само няколко пъти на ден и то не,защото реве,а просто така за разнообразие.Плаче,когато е сама,а иска компания,когато е гладна или и се спи.Не крещи,само гука и пее WinkКак няма да пропее с тези певци покрай нея LaughingСтава много нервна,когато и се промени режима,напр. не може да спи понеже имаме или сме на гости.
Мно гъсно ли ще е на 8 месеца да въведа месо?

# 472
Здравейте! Имам едно питане към вас. Вашите деца нервни ли са, плачат ли постоянно. Направо съм се видяла в чудо. От както захранвам моето бебе е почти постоянно ревящо или мрънкащо. Останах без ръце и без кръст направо от носене. Не знам боли ли я нещо какво ли? Давам капки против колики че педи каза че могат да се появят от новите храни, но не помага. Иначе си яде детето без проблем. Моля ви споделете, само моето дете ли е такова.

Абсолютно в същата ситуация сме, но не вярвам да е от захранването, давам по 30-40гр пюре с почивка между различните видове, останалото е кърма само. Надявам се да са зъби иначе не знам  Shocked
Вечер се буди през 10 мин с истеричен рев, 2-3 часа минават докато заспи дълбоко и след още 1-2 се буди да яде. Направо в чудо се видях тези дни, нощите изобщо не спи.

# 473
  • София
Добро утро!

И моето чаве крещи понякога. Друго характерно което прави е да си ръмжи леко и приятно - говори си нещо, разглежда си някаква играчка и си ръмжи. От няколко дни си откри краката и си ги яде. Маха си чорапчето и си действа.

Вчера дадохме 5 лъжички картофено пюре, днес ще дам 6 лъжички. Първо кърмя и след това давам пюрето. Следобед почвам и оризовата каша.

за не-даването на лекарства, ама момичета, моля ви се! що не се върнете в 16 век и да се лекуваме с молитви; може ли да оставите детето да се мъчи с температура, и то във възрастта на гърчове и скоростно вдигане на Т; ай, стига с това сектантство
сори, че избухвам, ама ми е мъка за дечицата

Явно си мислиш, че даването на антипиретици при борба с вируси е от 21-ия век... Нашият педиатър, доста известен между другото, би се забавлявал, ако разбере че лечението му се категоризира като сектантско и средновековно.  Laughing Високата температура е защитна реакция на организма и буквално сварява вируса. Всички вкъщи се излекувахме сравнително лесно - за 4-5 или 5-6 дни, без да си сваляме температурата изкуствено. Ако вие успешно се справяте с антипиретици, добре! Ама по-добре да си говорим за памперси.

Аз да споделя за своето си откритие - памперсите Babylove на ДМ. Това са нашите памперси - не миришат натрапчиво като тези на Pampers, нямат този гаден зелен слой гел и въпреки това не пропускат!

# 474
  • София
за не-даването на лекарства, ама момичета, моля ви се! що не се върнете в 16 век и да се лекуваме с молитви; може ли да оставите детето да се мъчи с температура, и то във възрастта на гърчове и скоростно вдигане на Т; ай, стига с това сектантство
сори, че избухвам, ама ми е мъка за дечицата

Явно си мислиш, че даването на антипиретици при борба с вируси е от 21-ия век... Нашият педиатър, доста известен между другото, би се забавлявал, ако разбере че лечението му се категоризира като сектантско и средновековно.  Laughing Високата температура е защитна реакция на организма и буквално сварява вируса. Всички вкъщи се излекувахме сравнително лесно - за 4-5 или 5-6 дни, без да си сваляме температурата изкуствено. Ако вие успешно се справяте с антипиретици, добре! Ама по-добре да си говорим за памперси.

не вярвам някой лекар (освен ако не е от много модерните напоследък хомеопати) да е против даване на лекарство, с което да свалиш температурата; но ти си дръж детето с висока температура и си го мъчи, щом смяташ това за правилно; аз не бих  причинила това на своето дете

за известността, това, че някой е известен, съвсем не го прави добър в работата си; ето ти примери:
д-р папазова по нова телевизия - известна е, но много се съмнявам, че е добър лекар; съдя по глупостите, които говори (за мен са си глупости);
астроложката алена по бтв - известна е, но няма астролог в българия, който да я признава

# 475
честит имен ден на всички именници!!!
За цикъла след като родих май ми дойде но не съм сигурна дали беше цикъл, или още си бяха лохии, защото уж бяха спряли. Иначе ми дойде на 29 декември (и съм мн доволна) пак си ме боля стомаха но не ми вървя както преди да родя като чешма Simple Smile дано и занапред да е така
Днес сложих Боби в паяка и и обух едно чорапи отдолу с гума, за да може да се мести по ламината и за първи път така се вартя  Joy и по-скоро се мести назад...ама тя още незнае какво се прави с него. Мисля всеки ден по 10 мин да я държа, за да не омалява.
Искам мами да ми кажете коя докаде е стигнала с захранването -какви храни сте въвели, че да мога да си сверя часовника  Peace

# 476

Аз да споделя за своето си откритие - памперсите Babylove на ДМ. Това са нашите памперси - не миришат натрапчиво като тези на Pampers, нямат този гаден зелен слой гел и въпреки това не пропускат!

И ние ги пробвахме - наистина не пропускат, но горният слой е все влажен - това не ми допадна.
Но пък пюретата на ДМ ми се струват доста добри - само зеленчук и вода, без добавки, Био, евтини  Peace

# 477
  • София
Искам мами да ми кажете коя докаде е стигнала с захранването -какви храни сте въвели, че да мога да си сверя часовника  Peace

ние сме въвели:
зеленчуци: картоф, морков, зелен фасул, карфиол, броколи, тиква
плодове: банан, ябълка, круша
зърнени: ориз, царевица, елда
жълтък (в процес на въвеждане)

# 478
  • София
Zvezdi4ka_bs, scarly благодаря за отговорите. Наистина се надявам да са зъби че иначе не знам  Hug.

За цикъла - на мен ми дойде този месец и съм изключително доволна защото грам не бе боля Party, а иначе от 12 годишна съм на обезболяващи (без тях не бях човек).

За захранването ние сме въвели само морков и картоф, в края на седмицата ябълка Peace
P.S.Може ли и за мен покана за фейса - Maria Okeke съм

# 479
ние сме въвели:
зеленчуци: картоф, морков, тиква, тиквичка, броколи, спанак, пащърнак
плодове: круша, ябълка, банан, синя слива, праскова, кайсия, авокадо
Сега ще въвеждам каша

Общи условия

Активация на акаунт