Отдавна не съм поглеждала тук, но напоследък около мен има доста бременни и всички така трескаво пишат в отчетните теми на бъдещите майчета ... Като ги гледам, се замислих колко години вече сме заедно тук и чак носталгия ме налегна ...
Така и не усетих кога стигнахме до първи клас.Ние вече се записахме в училище. Боян ще е заедно с двете си най-близки приятелчета от детската градина. Това донякъде ще им помогне да се адаптират по-бързо в новата среда. Но, от друга страна може би ще ни създава известни проблеми с дисциплината - тримата в комбина не са от най-кротките.
Като ви чета и вас, може би навлизат в някаква фаза на проявяване на характер и отстояване на лична позоция. Когато правя забележка или се карам за нещо, обикновено изпълнява каквото съм казала, но после по цял ден го играе силно засегнат.
В момента основният ни проблем е какво ще правим през ваканцията. След месец завършват градината и имат 4 месеца до 15-ти септември
Аз повече от петнайсетина дни отпуск няма как да ползвам. През останалото време няма кой да го гледа и се чудя как ще я караме до първия учебен ден.

Така че, на този етап това ни е основния проблем.
Постоянно обяснява как ще носят тоги за получаването на свидетелствата