Учат и играят, юнчета засмени, буквичките знаят, вече са големи!

• 58 518
  • 628
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, мацки  Simple Smile Отдавна не съм поглеждала тук, но напоследък около мен има доста бременни и всички така трескаво пишат в отчетните теми на бъдещите майчета ... Като ги гледам, се замислих колко години вече сме заедно тук и чак носталгия ме налегна ... Hug Така и не усетих кога стигнахме до първи клас.
Ние вече се записахме в училище. Боян ще е заедно с двете си най-близки приятелчета от детската градина. Това донякъде ще им помогне да се адаптират по-бързо в новата среда. Но, от друга страна може би ще ни създава известни проблеми с дисциплината - тримата в комбина не са от най-кротките.
Като ви чета и вас, може би навлизат в някаква фаза на проявяване на характер и отстояване на лична позоция. Когато правя забележка или се карам за нещо, обикновено изпълнява каквото съм казала, но после по цял ден го играе силно засегнат.

В момента основният ни проблем е какво ще правим през ваканцията. След месец завършват градината и имат 4 месеца до 15-ти септември newsm78 Аз повече от петнайсетина дни отпуск няма как да ползвам. През останалото време няма кой да го гледа и се чудя как ще я караме до първия учебен ден.

# 511
  • Варна
Здравейте,
и при нас е подобно положението с налагането, но лошото е че е по две, малкия и той много се налага и от от малък, учителките в чудо са се видяли с него Rolling Eyes
И сега да си похваля детето, вчера беше приета в Националното училище по изкуства с пиано, така че от 15 Септември сме там.
Ние лятната ваканция ще я разпределим между баби, лагери и море. Ще я пусна две седмици на "Родни балкани", това е т.нар. "градски лагер", после едната баба, после юли ще е около София при другата баба, и август сме заедно.
Хайде пишете по-често една страница за 4 месеца.....срам

# 512
  • София
Здравейте!

Сега погледнах,че последният ми пост в таи тема е от Нова Година и ето ме разписвам се.
Илианче честито на Вава!Това е първият и успех,нека в бъдеще я очакват още по-големи...!  bouquet
При нас трепетите около избора на училище тепърва предстоят.
Иначе се оказа,че децата през лятото имат право да ходят на детска градина и аз мисля да се възползвам от него,живот и здраве!
Хайде разписвайте се по-често,че се забравихме.Успех на всички в щурмуването на училищата! Peace

# 513
Иначе се оказа,че децата през лятото имат право да ходят на детска градина и аз мисля да се възползвам от него,живот и здраве!

Така ли? Да си призная не го знаех Embarassed Или поне при нас никой не е споменавал за такава възможност. Още есента, на първата родителска среща ни предупредиха, че през май ги "изписват" от градината. Бабите ни и двете са млади и работят, а и с тези графици ... по повече от 10 дни през лятото трудно могат да вземат. И за съжаление всичко извън София и още няколко по-големи града е дива Индия... Тук лагери за малки деца никой не организира, а и частни занимални за такава възраст и то през лятото просто няма  Sad Така че, на този етап това ни е основния проблем.
Иначе, Боян отсега се вълнува за предстоящото "дипломиране"  Joy Постоянно обяснява  как ще носят тоги за получаването на свидетелствата  Laughing А, репертоара за празничния концерт вече и аз го запомних наизуст от слушане по цяла вечер  Joy

Илианче, поздравления за малката пианистка   bouquet

# 514
  • София
Иле, поздравления   bouquet! Браво на Вава!
Емма изяви голямо желание да ходи на летен лагер на море и ще я записвам. Притеснено ми е, но не ми се иска да й убивам хатъра.
При нас децата завършват "българската програма" в края на май. На 28-ми ще им е тържеството и ще им раздават дипломите. До 15-ти юни ще имат само немски, ще имат пак тържество и ще им връчат първите сертификати по езика.
Морето, засега, сме планирали за края на май и началото на септември, а лятото мислим да походим из планините.

# 515
Привет!
Като имам време ще пиша повече, само да кажа :
Браво на Вава Hug!!!

# 516
Здравейте
Не съм писала спомен нямам от кога  Whistling
Но животът е странно нещо ,преди не излизахме от тук  Grinning
Бобката е добре, станал голямо добро и послушно момче / за послушното - чак да не повярва човек хахах/

# 517
  • Варна
Ейййй момичета, благодаря ви. Пишете по-често, поне по месец да пишем по страничка:)
Бобката наистина е станал гооолямо и хубаво момче. Качете по някоя снимка да видим и другите дечица.

# 518
момичета, как сте? как са децата - бъдещите ученици? нищо не пишете - дори Нанси и Сети се отказаха да ръчкат темата  Simple Smile
почивахте ли вече? море, планина? какво ново научиха децата това лято, как прекарвате времето, особено тези, които са в голям град и децата са с тях?

# 519
  • някъде ... тук ...
май се поразписваме по-често в темата за първолаците, поне аз. Хотчето и Съкровището и те Simple Smile

моите са при баба и дядо. само знам, че по цял ден са навън и играят Crazy

# 520
  • София
Бубе, из Фейса се "виждаме" повече  Grinning.
Иначе, да , май се прехвърлихме при "първолаците".

# 521
Разписвам се и аз  Grinning.Бубанич, а вие как сте? Ние на море вече бяхме, готино беше, Лора не излизаше от водата, дребното се кефеше по-предпазливо.Аз в първолашката тема не съм влизала, Лори ще си е в училището в което беше предучилищна, поздравява си учителката, която ще й е 1клас, чака с нетърпение да започнат.Вече чете без изобщо да срича, предимството е, че тя чете на Калоян  Joy , много са сладки.За това какво се прави в града, ами ходим на кино, балета и английския й са ваканция.Нали си купихме вила, сега я дооправяме и мисля да избягаме там от жегите.Това е от нас, целувчици на всички  Hug Heart Eyes Hug

# 522
  • No Line On The Horizon
И ние отметнахме морето и сега се мъчим в жегата. Не може да се излезе навън преди 19.00 часа, направо е кошмарно.

Флора вчера се сдоби с раница и само дето не заспа с нея. Много си я хареса. Като цяло чака с нетърпение първия учебен ден.

# 523
  • Варна
Здарвейте,
ние сме на морето, но смятаме да мръднем до Турция по натам:)
Велизара не и се ходи на учлище, детето е голям реалист, съвсем наясно е какво я чака  Joy Joy Mr. Green
Я, да ви питам какви раници купуавате (ще купувате) на децата, четох че Херлиц били хубави, но са си скъпички?!
Хот за фейса съм съгласна, но скоро не съм виждала снимки от теб...или съм изтървала:)))
Правихте ли манту? Какви са резултатите?

# 524
...
Велизара не и се ходи на учлище, детето е голям реалист, съвсем наясно е какво я чака  Joy Joy Mr. Green
Сладурка  Heart Eyes
Приятна почивка в Турция! Като каза, че сте на морето, се сещам как Лора обяснява, че Кюстендил е толкова прекрасен, че ако сме имали и море, нямало никъде да ходим  hahaha

Манту правихме, отрицателен резултат, изобщо не й се зачерви, направихме БЦЖ.

Раница вече имаме, нямам представа чие производство е, но е със Селена Гомез !!!

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 16:59 от setony

Общи условия

Активация на акаунт