Учат и играят, юнчета засмени, буквичките знаят, вече са големи!

• 58 512
  • 628
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде ... тук ...
Гого пита по телефона кога започва училището и иска да ходи Crazy Нищо, че батко му се опитва да му обяснява колко гадно е там Laughing

Още нищо не съм купувала. Раница - все още се оглеждам. Ако намеря на по-нормална за мен цена, може би ще е на Габол, пък може и аз да се разходя да видя тия Лего от Mercari (ама много модерни станаха и доста народ накупи май, поне от темата за първолаците). Отделно в нас има куп раници, че и нови (фирмени, от на баща им работата) - стават и за училище.

Минаха всички имунизации, още през май, и на двамата. Всичко е ОК.

# 526
  • София
Я, да ви питам какви раници купуавате (ще купувате) на децата, четох че Херлиц били хубави, но са си скъпички?!
Хот за фейса съм съгласна, но скоро не съм виждала снимки от теб...или съм изтървала:)))
Правихте ли манту? Какви са резултатите?
Изтървала си  Wink.
Раница купихме на Лего. Към нея в комплекта има раничка за спорт, която се закопчава отгоре, зареден несесер и шишенце за вода. Можеш да ги видиш в немския и-бей.
В темата за първокласниците се коментират различните марки раници. Аз заложих на качество, анатомичен гръб, пластмасово дъно, 690г  Laughing + другите екстри.
Манту правихме, но в Пловдив, чакам резултата утре.
На море бяхме за две седмици. Емма беше и две седмици в Тетевен. Сега е в Пловдив, после пак ще е в Тетевен, до 15.09. няма да е в София.

# 527
  • София
Привет и от мен! Hug

И аз се "вихря" повече в темата за пъвокласниците и бъдещите деветокласници  Rolling Eyes,но какво да се прави като пораснаха вече децата.
С мамите от темата за бъдещите деветокласници гледаме през няколко месеца да се виждаме,дори събирахме и тийновете да се видят и запознаят.То някои учат и в едни и същи училища та се познават.
И във Фейса влизам,но повече чета и се просвещавам.Пратих на Илиянчето покана за приятелство и тя не я прие.
Раница купихме преди две седмици на Herlitz.И с това приготовленията ни за училище се изчерпват.От утре стартира кампанията на Метро за училище и си мисля дали да не се занеса до там.Поне всичко е накуп,не че е по-евтино.
На първия учебен ден ще имаме униформа,както и през цялата година,така че отпада удоволствието от купуване на тоалет.
Бяхме за 3-4 дни във Велинград,но морето тепърва предстои.
Толкова от мен,по-късно пак...

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 20:55 от Just...a woman

# 528
  • Варна
Еййй много съжалявам за поканата, моля прати ми пак  Hug, или не съм разбрала, или е изтекла нещо, защото аз имам и големи периоди през които не влизам.
Освен в Ибей, другаде мога ли да я видя тази раница? Нещо с Ибей не се спогодих, от всички други сайтове пазарувам, само оттам не мога... и аз не занм защо?
Много ме е страх от това БЦЖ, на една колежка детенцето взеле в болница след тази ваксина...а и напоследък много се говори и пише колко са вредни, и аз чета да му се невиди  #Crazy

# 529
Иле, отрицателно ли ви е манту-то? При нас нямаше никакви проблеми с БЦЖ, но всеки сам преценява  Hug
Вие какво ще пазарувате за първокласниците, аз мислех, че ще ни кажат от училище първият ден и ще напазарувам...май трябва да попрочета в другата тема, но с дребното не остава време...Тя до момента има раница и пълен несесер, моливник и др.подобни комплекти за рисуване всякакви и ...това е... newsm78

# 530
  • София
Иле, това са въпросните раници  Grinning. В България от момичешките има само с тази картинка. На живо са по-хубави. Емма и Флора са с такива  Mr. Green. Фрос май беше пуснала снимка във ФБ.

Притеснихте ме сега с това манту  Confused. Днес трябва да излезе резултата на Емма.

Сет, имаме раница с включените към нея торба за спорт, шише и несесер, но аз й купих още един огромен несесер с три ципа, напълно зареден  Mr. Green. За тетрадки, блокчета и др. подобни ще изчакам да мине род. среща и тогава ще купувам.

# 531
  • Варна
Хотче, мерси. Не се притеснявай за мантуто, аз още аже до там не съм стигнала:(
Мисля Септември да и го правя.
 Hug

# 532
  • София
Я, таз тема се пръкнала.

Мале, ами аз вече не помня всички...
ужас ужас

Довечера живот и здраве пътувам при моите, че зозопето нали става на три в понеделник. Общо взето съм летящ електрон това лято, от началото на юли не съм се спряла. Стоян и деца нали са на морето, аз къде отпуск, къде от командировка, къде само за уикенда - Бетка миткалото!

Раница купихме от Orange. Имаше голямо намаление, добра ми изглежда, пък да видим. А и ме кефи, че е черна, с онази адашката - Betty Boop май беше. Тя Ивка никак я няма по розовото, уинксове, барбита и подобни.

Бубанич - уби мъ с това какво научиха това лято? Моята тренира за русалка, беше 10 дни с детската градина на море - направихме сефтето (много доволна, макар че малко тъжно и било).
Иначе много ми се иска да я научи Стоян да кара колело, но нещо никак не ни се получава с времето. А колелото си седи и чака.

Цунки от меня

# 533
  • София
Оооо, Бет  Hug, вчера си мислех за теб, че изчезна...

На Емма са й правили БЦЖ вчера.

# 534
  • София
Сиреч наново ваксина ли? То това при реакция от мантуто ли се правеше?

Ние на Ивка не сме правили още манту, джипката каза септември.

Като мислиш вземи дрънни. Аз през седмицата съм свободна България, само миткам, няма да ви казвам кво е в къщи.
И без друго тая седмица се филмирам с едни усещания по краката, като къркам биричка нищо ми няма.
 Hug

# 535
  • София
Аз пък да се оплача,моята първокласничка се разболя.Какво е това чудо посред лято не знам.И ми е притеснено и нали е петък,отпускарски сезон та съвсем...
Илиянче ако става въпрос за раниците на Херлиц /защото не разбрах точно/ можеш да ги видиш и в mytoys.de.Но не бих казала,че са по-евтини,отколкото,ако си ги купиш от тук.Иначе са страхотни,пипнати отвсякъде.Дори мислих и на тийна да купим такава,но не можа да си избере цвят,то нямаше и избор за по-големите модели.И направо сега страдам,защото той носи много неща и наистина му трябва раница с добър гръб и материя.
Сънчо къде се загуби?Не се филмирай,моля те!По-добре се разписвай тук.

# 536
  • София
Ще ти дрънна да биропиеме някъде заедно през седмицата  Mr. Green. Докато съм ергенка.
Бет, дай номер на ЛС, че старата ми карта е в мъжот, а номерът ти е там.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 17:02 от Хот Ели

# 537
  • някъде ... тук ...
и докога си ергенка?
дръннете и на мен Crazy
само да не е на 15ти, щото все пак имаме годишнина от сватбата, да не зарязвам Златото само Simple Smile

# 538
  • София
и докога си ергенка?
дръннете и на мен Crazy
само да не е на 15ти, щото все пак имаме годишнина от сватбата, да не зарязвам Златото само Simple Smile
С теб, че къде без теб  Hug. Без мъж - до неделя, без чаве - докъм 15.09.  Mr. Green.

# 539
  • някъде ... тук ...
ок, заплюйте си ден с Бетка и ще се чуем Hug

Общи условия

Активация на акаунт