Как се гледат 13 деца?

• 21 027
  • 508
  •   1
Отговори
 Геройство или безотговорност е това...
 http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/01/07/kak-se-gledat-13-deca-s … nizaciia.108083,2

# 1
Има ли значение? След като както пише в статията хората се оправят сами с личното си стопанство и заплатата на бащата? Не съм ги виждала по новините да реват.

# 2
В този случай бих казала ЕВАЛА!
Преценили са, че могат да отгледат много деца (емоционално, финансово-всякак) - създават ги  Peace

# 3
Има хора и хора. За някои е безотговорност да родят и едно дете...

# 4
Геройство? Знам ли, вероятно така ги разбират нещата и им харесва.
Безотговорност? Ако се справят прилично - децата, обгрижени, нахранени, облечени, посещават редовно училище, възпитани  - не виждам никаква безотговорност. Но дали е така - не знам.
Как се гледат 13 деца? Не знам. Но прабабите са ни гледали и качествен материал е излизал от семействата им.

# 5
Геройство? Знам ли, вероятно така ги разбират нещата и им харесва.
Безотговорност? Ако се справят прилично - децата, обгрижени, нахранени, облечени, посещават редовно училище, възпитани  - не виждам никаква безотговорност. Но дали е така - не знам.
Как се гледат 13 деца? Не знам. Но прабабите са ни гледали и качествен материал е излизал от семействата им.

Peace

# 6
Има хора и хора. За някои е безотговорност да родят и едно дете...
По-добре да разсъждават така, отколкото по-късно да решат, че детето не им "изнася"  Confused

# 7
Има ли значение? След като както пише в статията хората се оправят сами с личното си стопанство и заплатата на бащата? Не съм ги виждала по новините да реват.
Подкрепям. Peace

# 8
  • София
Бе чак геройство не бих го нарекла,но им свалям шапка,че сами се оправят!
Да са им живи и здрави децата ! Те -също,за да продължат да се справят и да ги отгледат!

# 9
Бе чак геройство не бих го нарекла,но им свалям шапка,че сами се оправят!
Да са им живи и здрави децата ! Те -също,за да продължат да се справят и да ги отгледат!
Peace
Гледах репортажа -  обичат си ги и са желани.

# 10
  • Galaxy 13197853088
любов, желание, средства.

# 11
Сигурно не е лесно. Организацията е много важна.  Спомням си репортажите са американците, те живееха в средно голяма палат, но и там всичко беше много точно.

# 12
  • В една Дупка.
Геройство -не бих го нарекла, в никаккъв случай...
Безотговорност - прекалено тежко обвинение...
Не го приемам, едва ли се справят толкова добре финансово..децата са  и лишени от всичко, след като дори не може да им даде парички за училище.
И друго- за мен големите не са длъжни да гледат малките...един кръговрат се получава, от който страдат децата..
Да са им живи и здрави иначе..

# 13
Как се гледат 13 деца? newsm78
Как как бе- с мерак.
И аз искам пълна къща, но не ми стиска.

# 14
Геройство -не бих го нарекла, в никаккъв случай...
Безотговорност - прекалено тежко обвинение...
Не го приемам, едва ли се справят толкова добре финансово..децата са  и лишени от всичко, след като дори не може да им даде парички за училище.
И друго- за мен големите не са длъжни да гледат малките...един кръговрат се получава, от който страдат децата..
Да са им живи и здрави иначе..
Това покрива и мойто мнение.
 Статията ме накара да се замисля как минава ежедневието на родителите и децата.Като знам в къщи каква е лудница с тримата и как накрая на деня се чуствам на предела на силите си ,не мога да си го представя с още 10.А, и мойте постоянно се карат,все някой на някого нещо е взел,развалил ,счупил и как от училище и градината все за нещо трябват пари.Искат и на екскурзия и лагер да отидат,често някой от тях е поканен на рожден ден.Чакат с нетърпение и техните рожденни дни,съответно се стараем винаги да ги отпразнуваме,а 13деца ?Не ги съдя,просто се замислям колко щастливо се чуства едно средностатистическо семейство с 13деца.

Общи условия

Активация на акаунт