лека и успешна седмица на всички

Мечтание, и ние сме чупили термометър, поръсих със сяра, както каза Коки, проветрихме и така. Дано малкия му мине главата и ти да се успокиш че няма нищо, за успокоение говори с лекар

Октомври, благодаря за оформлението, много ми харесва

Анелия, имахме опит с мрънкането в яслата, повече от година ходи и до края все мрънкаше от вкъщи до яслата, преди да влезе спираше и забравяше, при нас беше по-скоро театър. Дано скоро да спре все пак че сигурно ти е писнало. Снимките пък са супер, аз също забелязах как гледат ококорени дядо коледа

Меги, срам не срам, знаеш как е - от работа вкъщи и обратно. Добре си решила да не я пускаш, наистина има много болни деца, ние пък имаме варицела в групата и го пуснах нарочно да прихваща и да я изкарва докато е по-малък
Като ни мине карантината може да се съберем всички да ги заведем на куклен театър, в събота ходихме пак и беше много забавно 
Ирен, наистина лети неусетно времето, чак мъчно ми става понякога. Чакаме снимки

Джоли и от теб чакаме снимки

Хубав ден и до скоро
Пет дни с температура и на легло. Това чудо не го бях карала.
Но мина вече. Сега само да не ми развалят фасадата.
Гушна ме силно , каза ми че ме обича, и ме целуна, въпреки гадните пъпки. А аз си мислех, че ще го изплаша. Мамин сладък.
май споменах аз наскоро. Вчера звъннах на педито в София - тя пък препоръчва Пневмо23... ама това са си 23 щама. Нещо се наплаших аз от тези вирусни пневмонии, то ваксината не знам дали предпазва 100 процента от тези 23 щама или ако я хване, просто по-леко ще я кара. Сега пак се ровя и чета.