Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 130 970
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
За съжаление тази вечер няма да мога....детенце е на гости на баба и дядо  Mr. Green
Но тук имаше преди време пускани снимки.....
Ако не е късно утре ще го щракна  Wink

# 2 521
Простете, ако е обсъждано: тези отговарят ли си на номерата? За 39 какво трябва да взема?
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-bas-croute-de-cuir.aspx?pr … e=1&pos=2_n_n
Много ви мерси.

# 2 522
  • София
strawberry, благодаря за бързия отговор  Hug

# 2 523
  • София
Момичета мама като носи 46-48 по нашенската номерация по тяхната кой номер е?
Аз по нашата съм за блузи XS за пнаталони съм 34, по тяхната коя съм, че вече съвсем се обърках? Crazy

# 2 524
Току що ми фактурираха и двете поръчки от днес предиобед с дата 17.01  Shocked,отказали са ми калъфката и ми развалиха комплекта,дали в последствие пак може  да откажат нещо,май имам някакви спомени  newsm78
И моята я фактурираха  днес без калъфка  Peace  ще ги дебнем пак дано ги пуснат  Hug Wink

# 2 525
Аз по нашата съм за блузи XS за пнаталони съм 34, по тяхната коя съм, че вече съвсем се обърках? Crazy

За блузи по тяхната ще си като мен- от детския сектор  Crazy кофти, но ко да се прави  Grinning

# 2 526
  • Бургас
Финти мерси, поръчах си от едноевровите, ще е добре ако дойдат  Mr. Green
От Типстерското яке съм поръчала без да искам 2 броя сиво 38 размер!!!

Кое е якето? Ако е онова от 5евро, запази ми едното.

ок стига да дойде  Mr. Green
за това иде реч http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=3241528 … lp&pos=12_n_n

Ааа, не е това, което си мислех!
Аз едно друго дебна.

И к'во аз си легнах, а вие чак и центови неща добарахте?  Laughing Hug Нищо, аз си поначесах крастата. Яд ме е, че не пуснах някой и друг едноевров бански (не че от предното намаление нямам 10ина  ooooh!).  Mr. Green

Да питам, не знам дали сте го обсъждали, ама това палтенце отговаря ли си? http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=27_n_n

kashmir, 20-30 страници назад една девойка каза, че го имала. Висока била около 161-2см, 51-52 кг (да ме извинява ако съм сбъркала мерките  Praynig Praynig Praynig), взела 38 номер. Било и ок. Пишеше, че и в 36 номер ще се събере, но можело да й подпира като си вдига ръцете.
Други пишеха, че си отговаряло на номера, дори девойки с по-малък бщст можело да вземат по-малкия номер.
За материята - не била кой знае какво, малко твърд плат. Не било за люта зима.
Молдел - елегантен.

Това е обобщено, което аз разбрах за това палтенце.

Ако изчакаш до края на другата седмица (може би  newsm78) ще ти кажа как е при мен 38 номер. Измамиха ме редутците, поръчах го на 15 евра Close Close Close.

bouquet Мерси! Сигурно ще те изчакам, точно 38 номер ме интересува.  Peace

Имам почти същото палте, разликата е в горните джобове. Иначе си е същото. Както вече писах, имам го от няколко години, май 2-3 станаха. Нося си го с кеф.
Моето е 36 номер, ако някой иска размери, да казва!

Случи ми се нещо странно ...  Thinking  Направих поръчка на 13.01 и веднага след нея пробвах да пусна втора поръчка,но не ми прие картата.Реших да си направя нов акаунд със същата поща,но вместо mail.bg е на abv.bg.Всичко мина ок,направих регистрацията,но не успях да пусна поръчка (пак отказа плащане) и  днес се опитвам да вляза в акаунда от който съм поръчвала вече 2 години,но ... не ми приема пощата ....  влязох в новия акаунд от който така и не успях да пусна поръчка и изненада  Crazy в суивито ми излизат последните 4 поръчки ......   ooooh! На някой случвало ли му се е подобно нещо  ooooh! ? Дали ще имам проблем ... Tired
Съжалявам за сългия пост  Peace

Просто акаунта ти вече е свързан с новия мейл, който си въвела. Нямаш нов акаунт!

Ще дебнем ли към 12ч., мацки?  Laughing Макар, че досега съб/нед вечер не са пускали ( в предни намаления).  Thinking

Днес сигурно няма да има нищо интересно...  Laughing

Някой питаше за едно черно дамско яке Адидас? 34 номер? Да, доста е малко! Според мен, не би станало на дама, носеща 36.

# 2 527
  • София

За блузи по тяхната ще си като мен- от детския сектор  Crazy кофти, но ко да се прави  Grinning
Мерси Dendy значи мама е 42-44-така се пада  bouquet

# 2 528
  • Балчи-Варна
от 1 плик може да си ушиете няколко калъфки. И моята от днес е на 4 стъпка. Сега чакам олекотени да си поръчам,от двойните-4 сезона.

# 2 529
  • София
Две бързи снимки на якето Еллос с гордият му собственик. За ориентир - якето е р-р 102, а сина ми е висок 100см.
http://strawberry.snimka.bg/baby/bebe.226433
http://strawberry.snimka.bg/baby/bebe.226433.22095420

# 2 530
  • София
от 1 плик може да си ушиете няколко калъфки. И моята от днес е на 4 стъпка. Сега чакам олекотени да си поръчам,от двойните-4 сезона.

Някой ако намери изгодни олекотени 140/200 нека сподели  Praynig

# 2 531

Мерси Dendy значи мама е 42-44-така се пада  bouquet

Ами зависи все пак... аз понякога се вмъквам в 34, но в повечето случаи нещата са ми големи.

# 2 532
И к'во аз си легнах, а вие чак и центови неща добарахте?  Laughing Hug Нищо, аз си поначесах крастата. Яд ме е, че не пуснах някой и друг едноевров бански (не че от предното намаление нямам 10ина  ooooh!).  Mr. Green

Да питам, не знам дали сте го обсъждали, ама това палтенце отговаря ли си? http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=27_n_n

kashmir, 20-30 страници назад една девойка каза, че го имала. Висока била около 161-2см, 51-52 кг (да ме извинява ако съм сбъркала мерките  Praynig Praynig Praynig), взела 38 номер. Било и ок. Пишеше, че и в 36 номер ще се събере, но можело да й подпира като си вдига ръцете.
Други пишеха, че си отговаряло на номера, дори девойки с по-малък бщст можело да вземат по-малкия номер.
За материята - не била кой знае какво, малко твърд плат. Не било за люта зима.
Молдел - елегантен.

Това е обобщено, което аз разбрах за това палтенце.

Ако изчакаш до края на другата седмица (може би  newsm78) ще ти кажа как е при мен 38 номер. Измамиха ме редутците, поръчах го на 15 евра Close Close Close.

bouquet Мерси! Сигурно ще те изчакам, точно 38 номер ме интересува.  Peace
Цитат
Имам почти същото палте, разликата е в горните джобове. Иначе си е същото. Както вече писах, имам го от няколко години, май 2-3 станаха. Нося си го с кеф.
Моето е 36 номер, ако някой иска размери, да казва!

Може ли размери на палтенцето? Докато има време да обмисля по-малък номер, ако трябва newsm78 newsm78 newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

# 2 533
  • София
Ох чудя се кой размер да си взема от тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-boyfriend.aspx?productid=3241 … =1&prodsize=0 -обърках се тотално, а много ми харесват Crazy искам да изглеждат като на снимката аз нося дънки 27 номер 34 ли да взема?  bouquet

# 2 534
Много се чудя на очилата на Nike, моделът на Роналдиньо. Има ли някой, който да си е поръчал и да ги има? Как изглеждат на живо, качествени ли са, стоят ли добре и стилно? Прочетох че ги е имало и на предните намаления, цената пак ли беше около 15 Евро или да изчакам да ги намалят още? Мерси предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт