Отговори
# 180
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз точно го приспах моя дзвер и мисля и аз да лягам, ама минах да ви навестя.
И да ви питам някоя от вас има ли кучегон? Не ми се смейте на въпроса, ама в София си е нужна вещ. Понеже в нашия квартал има много кучета и мен доста си ме е страх с количката да минавам покрай тях. Та, ако някоя от вас ползва, може ли да сподели какъв модел е и върши ли наистина работа?
Лека и поспалива вечер!

Не ползвам и не бих ползвала, защото кучетата при нас са добрички, а пък ми е и жал  Sad Сигурно сега ще ме изядете, ама съм против тези неща.

Тази нощ Мартин, както си спеше сладко, сладко, изведнъж като се оцикли в 3 часа, не заспа до 5...Познайте какво правихме  Shocked - носихме се на ръце и разглеждахме забележителностите в стаята  ooooh!

# 181
добро утро на всички,мерси за кафето а някой ако сложи и закуска ще е супер Laughing

# 182
# 183
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен Wink
аз също съм от Варна и родих на 25.11 /с термин 22.11/ момиче .казва се марилена и тежеше 4кг. и 53см беше  Laughing но вече сме по-големи
искам да попитам мамите от Варна -при кой ортопед ходихте и съответно за някакви коментари?

# 184
добро утро Simple Smile

Мама МиМи, твоята закуска в унисон с разговора за килограмите и отслабването - здравословна Mr. Green

В нашата къща има някъде кучегон - мисля, че не вършеше никаква работа. Но и аз като Катенцето съм против и ми е жал....

# 185
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен Wink
аз също съм от Варна и родих на 25.11 /с термин 22.11/ момиче .казва се марилена и тежеше 4кг. и 53см беше  Laughing но вече сме по-големи
искам да попитам мамите от Варна -при кой ортопед ходихте и съответно за някакви коментари?
Все още не сме ходили на ортопед,тъй като не мога да се свържа с него  #Cussing out Знам,че има само 2-ма,които преглеждат точно бебета.Единия е в Майчин дом,другия е зад общината.По коментари,които съм чела из форума този зад общината е по-добрия специалист.Ако искаш телефона му-пиши ми на лични. Peace

# 186
супер закуска Grinning.и аз не съм водила валя на ортопед ама да ви кажа и с първото не съм ходила тогава нямах представа че се ходи и лекарката не ни прати тогава каза че няма нужда,другата седмица сме на консултация и ще питам.верно  ли в цяла варна има само 2 лекари който преглеждат бебета

# 187
Поне така ми каза моя докторка.И едно уточнение-нито един от тях не работи със ЗК

# 188
майчета вие е смятате ли да ползват кенгуру аз си поръчах едно и днес чакам да ми го донесат.това което си поръчах е 0+ може от новородено да се ползва.

# 189
Аз съм 50 кг напикана.Ако сложа и кенгуру да нося,съвсем ще се счупя.Иначе не съм против тях-ортопед ми е казвал,че тази поза подпомага наместването на крачетата.

# 190
  • Велико Търново
Мама МиМи мерси за кафето и закуската!

Нямам търпение да споделя най-хубавата за мен новина - най-сетне моето бебче реши да суче! До сега все се дърпаше и ревеше, и аз бях принудена да се цедя и да й давам с биберон и да дохранвам с АМ. Снощи, около 20:00 ч., за пореден път реших да я пробвам да суче, сложих я на гърда и сука 12-15 мин. и заспа. И спинка сладко до 1:30 ч. Пак я сложих на гърда, и пак сука. И така в 4:30 ч. и в 7:30 ч. Сега си спинка сладко до мен. Дано вече и ние да сме само на кърма  Praynig Пожелавам си кураж и вяра, че се справим със сученето. Притеснявам се, дали ще и стига кърмата, но ще следя памперсите и продължавам с лактогонните чайчета. Blush

# 191
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
майчета вие е смятате ли да ползват кенгуру аз си поръчах едно и днес чакам да ми го донесат.това което си поръчах е 0+ може от новородено да се ползва.

Чувала съм, че трябва да си държи главичката добре изправена и тогава може, ама кенгуруту трябва да е хубаво, че има едни дето...  ooooh! Позата по принцип, която заемат в кенгуруту е жабешка, точно, каквато трябва да е. Онзи ден като ходих на ортопед, той каза да го слагам вътре след 2 месеца, така че лекари и мнения много  Wink

Insolence, браво  Hug

Ох, дано се задържи днес такова времето без мъгла  Praynig

# 192
  • Велико Търново

arida1 може ли да ни пратиш линк на кенгуруто, че и аз си мисля да си взема?

# 193
Insolence, страхотна новина,  браво Hug

Мама МиМи, как така с две деца 50кг?! Искам и азззз

arida1, ако има поза за новородено, т.е. лежащо и 'подпиралка' за главичката, можеш да ползваш, иначе трябва да изчакаш да си държи стабилно изправена главата. Аз имам на Чико, което е с всички екстри, но още не съм го ползвала - нещо несигурно ми изглежда....

# 194
ехее страхотна закуска .. и кафенце не бих отказала. Между другото вие позволявате ли си да пиете кафе? Докато бях бременна си пийвах по скоро мляко с кафе а сега заради кърменето не съм и помирисвала кафе.
Данаил тази сутрин е много кисел, въпреки че имаме напредък и той почна да отстъпва със стачката. вече яде по 5-6 мин и тогава почва да се сърди Simple Smile Дано да успея да се преборя и да обявим примирие ooooh!

Insolence  какъв чай пиеш? Аз съм си взела на Hipp. Тази стачка много ме изнерви а и се опасявам, да не ми спре кърмата като няма кои да я цока

Общи условия

Активация на акаунт