не ми остава никакво време за форума от няколко дни...ние сме с обрив от около 1 седмица...първоначално педито ниизписа Нахтхерцен на Д-р Тайс,но имам чувството,че се влошихме от нехо..кожата стане още по-суха и като шкурка...вчера купих Атодерм на Биодерма и сега мажа с него,но днес определено ще посетим отново педиатърката...самият обрив е като ситни червени петънца ,които образуват цяло голямо петно( голямо обяснение му дтъпнах)...четейки из нета се съмнявам за Атопичен дермит....Има ли мами сблъскавали се с тази диагноза...много съм притеснена...отивам,че пак се събудихме...обрива е само по бузките 
И при нас има точно същия обрив. Появява се, после затихва, после пак се появява...
Беше само по бузките, но вече има малко и по горната част на ръчичките.Нашият педиатър каза, че до годинка-две трябва да изчезне (голямо успокоение, няма що!). Не мисля, че нахткерцена е причина за влошаването - просто сливането на пъпките в обща червенина, покрита с твърда кора си е етап, през който се минава, преди да започне подобрението. Струва ми се, че като овлажнявам кожата, има някакво подобрение, но може и да няма връзка. Направо съм се видяла в чудо с какво да го лекувам. Поръчала съм сега един противогъбичен мехлем, който обикновено изписват за дупе. Днес ще ходя да си го взема от аптеката. Ако вземе, че подейства, ще ти пиша. Ако ти откриеш лечение, моля те, сподели! 
Аз се включвам пак с голямо закъснение, че напоследък време за форуми не остава.
Честито на патерица на празнувалите рождени и именни дни наскоро!
И ние бяхме от тях 
Ще гледам да ви попрочитам по-редовно, интересни неща коментирате. За цвета на акито - нашият педиатър ме успокои, че зеленото ако се получавало, когато храната премине прекалено бързо през хранопровода, нещо си там не се преработвало... накратко - не било признак на болест и не е повод за притеснения.
Нашите ваксини ги отложиха за другия месец. Не че има причина при нас, просто ги почвали от 3-ия месец. А направление за ортопед също не получихме - май ще трябва да се обадя поне това да питам...
Към 4.30 вече не издържах взех го да го погушкам и то детето поспа 5 мин след това се събуди. Капнахме му Маример и се пробвахме да поиздърпаме нещо, ама...запушено си му е нослето. И днес след 14.00 часа ще го водим на доктор. 
Та на който бебето има запек може да пробва и този метод. На мен слава богу не ми подействаха така сливите, че ако трябваше и аз да седя в тоалетната и бебе да се нааква щеше да е весело 
После я местя в кошарката,където си играе с активната гимнастика,говори си нещо на играчките и си заспива...после пак яде,играе,спи... та до 5-6,когато вече иска малко внимание,но докато аз я погушкам и й попея се прибира баща й и я поема да й се порадва,къпем я,яде и то станало 10 и тя си заспива!!! Направо ми е златна!!!
Вико взе да си ака 1-2 пъти на ден, някога изпуска 1 ден, но много рядко. Преди това след всяко хранене, пълнеше пампите