Отговори
# 255
  • София
Здравейте wavey

Marci,nelley благодаря!!!Успокоихте ме!!! Hug Значи ще продължавам да пробвам,пък тя ще си реши кога е готова.

Katencetoo, и Габи много често си върти главата.Даже на моменти много бързо сменя посоките. В началото се шашках дали нещо не е наред,но сега мисля,че така се приспива - върти се докато се умори и заспива. Crazy Станен подход,ама щом върши работа...

zuzi_pretty бързо оздравяване!

mimata14 и ние имаме такива.Питах педиатърката на консултацията и тя каза,че е от млякото.Каза да й мия лицето с вода. Но при нас ту изчезнат,ту пак се появят...

# 256
  • Карлово
Бръмбазела / микки, имам въпросче към вас Simple Smile Знам че не е хубаво да се смесва кърма от различни изцеждания, но аз успявам да изцедя по много малко(рекорда ми е 80г за час и половина Sad, обикновено е по 40г ), а понякога се налага да изляза и тези излизания са свързани винаги с повече стрес, дали ще успея да се върна навреме за да нахраня бебчето. Та възможно ли е ако имам такива малки порции да не ги смесвам в шишенцето, но все пак да се дават от различни шишета последователно, за да може все пак да се нахрани бебето докато ме няма мен. Извинявам се ако въпростът ми е много глупав, но... не знам как да реша проблема.
mechence, няма никакъв проблем да смесваш кърма от различни изцеждания. Единствено, ако доливаш във вече замразена във фризер кърма, не се сипва веднага изцеденото, а се охлажда предварително в хладилник. Иначе, ако смесваш в шише в хладилника, директно доливаш изцеденото. Може дори от няколко дни да събираш в едни шише. Добре е да си правиш дозите малко по-големи от това, което изпива детето, не се знае, може пък точно тогава да е по-гладно.

# 257
malka_mravka и моето дете прави големи нощни паузи. И май май нищо ѝ няма, просто детето е спокойно и не е гладно. А на свекървати ако може ѝ кажи да не се меси, защото по нейно време децата са се гледали по друг начин ( доста вреден при това ). Аз ако слушах моята свекърва, трябваше да направя първата разходка на Цвети чак на пролет. Защото било много студено, а детето тооооолкова нежно.  ooooh! ooooh! ooooh!
А снощи малкати ни девойка какви ги свърши. Нали ви бях  писала, че почти проспа деня и цял ден не благоволи да се изака. И вечерта, когато бащи ѝ се прибра, тя се събуди. И като я взе да си играят, бебка започна да се смее и да се радва и така хубаво се изака, че памперса ѝ преля и наака татито. Mr. Green

# 258
Катенце, ама ти умираш да се вкарваш във филми - къде до измисли този рахит?!

# 259
Привет и от нас!!!С нас всичко си е по старо му освен,че вече си хапваме и от 2те гърди и сме толкова послушни може би защото баба е тук и се представяме чудесно.Горе долу успях и да регулирам нощното заспиване на гърдите ми.И сега си се храним през 3часа и нощем.
За ортопеда-ние не сме искали направление тъй като Драганов вече не работи със ЗК.
Katencetoo-ние си въртим главичката  само, когато легна до нея за да я кърмя и издава сладурски звуци,явно се чуди от къде ще е и дойде манджата  Joy Joy
А и това определено не са признаци за рахит.

# 260
  • София
запис и от мен, срам, срам, само чета от време на време...Но моите дребчовци имат силни колики вс еоще и време не остава за сън,  да не говорим за нета... Поздрави на всички   bouquet

# 261
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Катенце, ама ти умираш да се вкарваш във филми - къде до измисли този рахит?!

Embarassed Embarassed Embarassed Аз предупредих, че съм паника  Flutter

# 262
Здравейте!

Много пишете - браво  Hug
Аз все още не мога да се организирам. Все не ми стига времето...голям съм мързел явно Embarassed Надявам се в най - скоро време да вляза в "час", че много актуални теми дискутирате и искам да участвам Grinning

Да питам мамите от Пловдив - към кой ортопед се ориентирахте? Thinking

# 263
m@m@, bobito, arida, mimata , мерси за отговорите  Hug поуспокоих се, че не сме само ние така  Mr. Green и табличката с мерките ме успокои  Hug

Кате, Никола си върти така главата, когато е гладен  Mr. Green Но при него трае много кратко преди да нададе свиреп вой Laughing

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 20:25 от malka_mravka

# 264
Може ли и аз да зачекна една тема?! Колко от вас ходиха на преглед след като родиха и правихте ли си цитонамазка?

# 265
Мама МиМи на мен ми казаха че прегледа трябва да стане след 3-ти месец, до тогава трябва да си се възстановил и да се направят изследванията.  Аз съм със секцио ако това има някакво значение  Laughing

# 266
Ние се прибрахме от коснултация, но не и сложиха ваксини, щото от ХЕИ-то не били ги доставили на лекарката ни. Само я измери - 4700 гр и 58 см. И ми каза да почвам със сокчетата  #Crazy  Аз я питах не може ли да изчакаме и тя каза - ок, но не се бави много. Аз и отговорих добре (като на ум си добавих "ще и ги дам към годинка"  Mr. Green ). Та така, не ми се влиза в безмислени спорове, по натам ако пак ме подкачи за тези сокове ще и кажа, че съм дала и не и харесват.
Мама МиМи аз утре ще ходя на контролен преглед и ще питам док за цитонамазка може ли сега или по натам ще бъде.

# 267
Ние се прибрахме от коснултация, но не и сложиха ваксини, щото от ХЕИ-то не били ги доставили на лекарката ни. Само я измери - 4700 гр и 58 см. И ми каза да почвам със сокчетата  #Crazy  Аз я питах не може ли да изчакаме и тя каза - ок, но не се бави много. Аз и отговорих добре (като на ум си добавих "ще и ги дам към годинка"  Mr. Green ). Та така, не ми се влиза в безмислени спорове, по натам ако пак ме подкачи за тези сокове ще и кажа, че съм дала и не и харесват.
Мама МиМи аз утре ще ходя на контролен преглед и ще питам док за цитонамазка може ли сега или по натам ще бъде.

как сокреча  Shocked не е ли още малка ? Досега не съм се замислила за сокчета, но за пюрета знам че след 6 месеца..

# 268
p_aleksandrova еми рано е, хич и не мисля да и давам сокчета. Направо с пюренца ще почвам към 5-6 месеца.

# 269
  • София
Може ли и аз да зачекна една тема?! Колко от вас ходиха на преглед след като родиха и правихте ли си цитонамазка?

Аз ходих един месец след раждането за да види гинеколожката ми как се прибира матката и дали всичко от нея се е изчистило.За цитонамазка каза да ида към 6-тия месец

tonivil моля те сподели повече за твоето раделно хранене,че и аз имам нужда от кардинални мерки (само с упражнения май няма да стане)!!!

Общи условия

Активация на акаунт