Отговори
# 465
година по-късно имам дуктален /в каналчето на млечната жлеза/ карцином, но още тогава /докато кърмех имах запушено каналче на същото място- зачервена и болезнена бучка

Тук също имаме момичета,които са открили тумоите си по време на бремеността си-Канна,Милмиш. Но минаха през цялото лечение и сега се чувстват перфектно и се радват на малките си слънчица-Дани и Анастасия! Да са им живи и здрави!
Дано и при теб всичко да е наред сега! Ако искаш ни разкажи! Peace

# 466
  • София
Привет на всички момичета!
Сис, Хули, Амазон целувам ви!!!!!!  love001
Таро, аз имах същия проблем като теб когато родих и започнах да кърмя! Болките в едната гърда бяха невероятни. Но в процеса на кърменето канала се отпуши и когато си направих изследване и мамография, всичко беше наред. С годините си правех редовно изследвания и пак всичко беше наред. Тумора ми се появи след около тридесет години! Така, че мога да ти кажа да нямаш никакви притеснения за детенцето, защото едва ли тогава е било рак. Сис правилно ти е обяснила, че раковите клетки се придвижват по лимфен и кръвен път. Заболяването не е заразно. По скоро са открити случаи на предаване по генетичен път!Затова се препоръчва при болен във фамилията, да има повишено внимание. Но и това не е доказано. Надявам се, не сигурна съм че си предприела всички необходими мерки към себе си да се лекуваш. Нашите мамчета от темата са в отлично здраве и разположение на духа.

# 467
  • София
Момичета,влизам в темата за да питам за дъщеря на моя колежка,която има карценом на надбъбрека,който си расте и след 3 операции.Сега правят химиотерапия,но...
Искат да действат по въпроса с лечение в чужбина.Чакат отговор от министерството,но може да отнеме време.Та да ви питам някой знае ли нещо повече напр. за клиниката в Упсала?Или пък други?Тъй като туморът е рядък вид е по-сложно и трудно,както при всички де.

Желая успех на всички пишещи тук!Късмет и не губете надежда! Peace
Май никоя от нас не може да ти даде отговор. Защо са решили в тази клиника ?
Доколкото зная, във Франция са най-добрите в тази област. Мисля, че беше клиниката Майо, но не съм много сигурна. Проверете си.

# 468
  • у нас - на брега на морето
margi4, приятно ми е от вниманието ти! Hug

# 469
година по-късно имам дуктален /в каналчето на млечната жлеза/ карцином, но още тогава /докато кърмех имах запушено каналче на същото място- зачервена и болезнена бучка

Тук също имаме момичета,които са открили тумоите си по време на бремеността си-Канна,Милмиш. Но минаха през цялото лечение и сега се чувстват перфектно и се радват на малките си слънчица-Дани и Анастасия! Да са им живи и здрави!
Дано и при теб всичко да е наред сега! Ако искаш ни разкажи! Peace

Благодаря, много сте мили!,
но, засега не ми се остава в темата, колкото повече ви чета, толкова повече ми се струва, че ще се върна в нея по-скоро дори отколкото би ми се искало, така че, това е за в момента.
Бъдете здрави! Целувки!

# 470
По БТВ тече предаването на Росен Петров и говорят за Антималигноцит! Peace

# 471
  • София
Гледах го. Нямам думи, с които да си обясня поведението на Теодора Захариева. Тази жена нещо се е възвеличала. Нямало да влее във вените си нещо, за което не знае какво съдържа. А сега знае ли какви лайна и вливат ? И защо и тя като мен не може да се оттърве от рецидиви ?
И аз познавам хора, които са пили антималигноцит и са много добре. Друг е въпроса, че повечето се сещаме за това, когато вече друга алтернатива няма.

# 472
Не Теодора Захариева,а Ернестина Шинова  каза,че не би вляла във вените си нещо,което не знае какво съдържа! Peace И напълно подкрепям!
А този  "младеж",дето уж се бил излекувал с Антималигноцит,подскачаше като "ощипана булка" при всеки въпрос на Теодора! Беше готов да започне да псува и обижда,и сигурно би го направил ,ако не бяха в студио и пред камери! Не харесвам толкова болезнено агресивни и докачливи хора!
Пък и човек напада и обижда,когато не е прав или е притиснат в ъгъла!
И ,Маме,може да ни вливат и лайна,ама благодарение на тях и на дядо Боже, все пак драпаме още някоя и друга година,нали?! Peace

# 473
  • Пловдив
Гледах предаването и съм безкрайно възмутена от държанието на Теодора Захариева. Ще си го влея, така както си влях химията. Не знаех какво ми вливат освен името на лекарството. Само да нямам рецидиви още сега ще го направя. Не вярвам това лекарство да има вреда за организма повече от химията и лъчето. Това е моето мнение и не искам да създавам напрежение.

п.с. толкова много се ядосах, че премахнах Захариева от приятелите ми във фейсбук.

# 474
  • Варна
Въпрос на маркетинг ... хм, и реклама,   newsm78 и съответните разходи/приходи за/от това  newsm78
Компанията Рош има по-голямо перо за реклама, отколкото Продан Христов ... или обратното ... не мога да мисля.

# 475
Здравейте,
        Относно предаването за Продан Христов и Антималигноцита.
Преди години съм се чувала с Продан Христов – с него ме свърза една позната, както става в живота – от човек на човек. Той ми изпрати  с наложен платеж 6 бр. кутии с по 10 бр. шишенца от Антималигноцит-а.  В тези кутики нямаше никакви доказателства - документи, листовки за възможностите на препарата. Нямаше сайт, нямаше клинични проучвания, в които да прочетеш за възможностите и страничните ефекти на препарата. Само прередадени легенди от уста на уста. Въпреки всичко, на принципа “човек се лови за сламката” пробвахме, но това което се твърди, за чудесните резултати от лекарството, което лекува -  не се получи.
         С годините проследявах биографията на препарата на Продан Христов. В официалните изявления на М-во на здравеопазването (МЗ) се твърди, че препарата не е регистриран не само в България, но и в никоя европейска страна, включително и в Австрия, където Христов живее.  Също така МЗ твърди, че имало смъртни случаи с препарата в чужбина. В момента в България върви контра движение от болни, които се считат увредени от Антималигноцита и са срещу него! Подали са протест срещу него в МЗ.
          Аз съм се интересувала от правилата за регистриране, на който и да е противотумурен препарат. Процедурата е тежка, скъпа и свързана с представяне на много документация, доказваща ефекта на препарата и същевременно неговата безвредност за пациента. Според МЗ П. Христов не е представил до момента такива доказателства, за ефекта на препарата, защото до моментат на Антималигноцита не са му правени никъде клинични изпитания, според правилата и няма също така и токсикологични проучвания, че не уврежда. П.Х.  си твърди, че продукта има ефект, но в същото време няма доказателства. Само разкази на пациенти, че са се излекували, но и самите те не знаят от какво. Защото в същото време са били подложени на химиотерапия, лъчелечение. Т.е твърдението им не било “изчистено”   от научно-експериментална гледна точка. Така твърдеше зам. министъра на МЗ проф. д-р Власковска на пресконференция , на която Бойко Борисов беше възложил да проучи въпроса.
           А от времето, когато влязохме в ЕС, регистрациите на противотуморните препарати разбирам, че се правят на едно място в ЕС, като че ли Брюксел – това важи за всички  страни членки. Т.е у нас не могат да го регистрират!

# 476
Добро утро!  bouquet

Сивадем, този път съм на 100% съгласна с твоя пост! Peace
Не знам кой какво си мисли за това "лекарство",но лично аз не вярвам! Толкова учени по цял свят работят в посока изобретяване на лекарства за лечение на рак и все още официално няма нищо. А този господин,който дори няма медицинско образование-измислил вълшебната формула! Това ми звучи меко казано-несериозно!
В едно предишно негово появяване по тв,в предаването на Карбовски,той разказваше как е започнал.Има много книги на тема рак,но той решил да не ги чете,защото щяло да му отнеме много време! Shocked Ами тези дето учат за лекари,са по-глупави от него,и губят по 10 години от живата си за да учат и да четат дебелите книги! Mr. Green
Пък и как е възможно едно лекарство да лекува всички видове рак?! Ето за това ако някой ми даде логично обяснение-признавам го!
И защо тези,които са ползвали Антималигноцит ,не са се лекували само с него,ами са ползвали и лекарствата на "глупавите доктори!!
За мене не е редно,не е честно ,да заплюваме лекарите и лекарствата,които малко или много са ни вдигнали на крака и са ни дали още години живот!
Това си е лично мое мнение,и не задължавам никой да се съгласява! Peace

# 477
  • София
В основата на бъркотията която се заформи с нашите лекарства стои Теодора Захариева и организацията която представлява. Тя преди време осъди държавата, а ние сега кого да осъдим?????????? Очевидно е, че милата ни България има нужда да коригира статистиката за броя на онкоболните - много им се виждат. Ето сега ясно излезе и причината поради която ни изписват летрозол вместо фемара с покъртителното обяснение, че е едно и също! Фемарата е близо 300 лв, а летрозола 90 лв. Много сме скъпи на тази държава момичета! newsm45

# 478
Съгласна съм с вас, момичета  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Остава единствено да се молим на Господ!  newsm17

# 479
  • В царството на игрите:)
Такааа, привет и от мен...Много сте изписали, бе, а Силванка се сърди, че не пишем!!! На мен също ми се иска да има универсално лекарство против рака, но не ми се вярва че е възможно. Но когато човек няма избор или всичко е заложено на карта, би влял във вените и с л...с извинение. Rolling Eyes Знам само, че Вярата, оптимизма, добрите емоции, разумният живот могат да помогнат много. Опитвам се да насочвам мислите си натам и ако /недай Боже Praynig / ми се случи нещо неприятно /отново Rolling Eyes/ да не загубвам почва под краката си и да не губя Вярата, че чудеса стават всеки ден... Това беше леко лирично отклонение, за което Хули пак може да каже, че не вярва да съм го писала аз Joy
Сисанкеее, къде ще блюмкаш пак? Срещички в Солун, а? Тоя Гърция на махала я обърна Laughing А ние с гайдите кво да кажем?
На 11 нали ще се видим, дами?
Да напиша нещо на TORO - Аз също кърмих докато съм имала злокачествено бучка и то 4 месеца и естествено зададох същия въпрос за бебето, че и съм била и бременна, но докторите ми казаха, че това е последното, за което мога да се притеснявам...От толкова много четене по темата за новостите с нашите лекарства и лечения, и аз почвам да се притеснявам. до сега не си го слагах на сърцето, ама май верно ще излезе голяма простотия....

Общи условия

Активация на акаунт