Спамо-чат (10-16.01) - Нова тема, нов късмет!

• 6 894
  • 338
  •   1
Отговори
# 285
я гледай кой бил тууууууук    hug  love001...Дракончето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

здрасти и на другите де  Hug...ама кво да правя като ми е слабост  Crazy Heart Eyes

# 286
  • някъде ...
Лелеееее, Кааааааааааааааааааааааааааааааамммммммммммммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Виках си те с идването   hug lovekiss Flowers Bouquet dancing

Как си душе?  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
Митееееееее   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бивам приятелю....ти как я караш  Hug Crazy

# 288
  • някъде ...
Наденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много нерви в задръстванията, много търчане ( ама увенчано с успех се оказа ) и такива ми ти ежедневни неща, ама пък ... супер съм ( още повече, че те засичам сега  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesHug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
  • някъде ...
Лелеее, довечера една чаша червено вино е за теб  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290
Е, това са недостатъците на големия град....ний на селУ нямаме такива грижи  Mr. Green

А бе Мите, се си мисля да те питам, ама защо пламъчето не влиза вече тук?  Thinking

Ауууу знаеш ли, че и аз имам червено....да си сипна ли в твоя чест  Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 291
  • някъде ...
Наде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, 'сите сме от село, ама някои сами се бутаме у тълпата да се блъскаме ( пусти $ )  Confused
( номера на колата ми започва с А )

Плами ... след 20 мин отивам да я взимам  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, и писането в мамата не е от най-интереснте неща, за които се сещаме  Whistling Flutter Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А по принцип ... ми да ти кажа не съм я питал ( не че и на нея и остава време де )  Hug

Ауууу, наистина ти обещавам да си сипя една чаша в твоя чест като се прибера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ( или час - час и половина след това  Mr. Green  Blush )  Hug

# 292
Да я поздравиш...а малкото дзвер  Crazy Heart Eyes...него два пъти повече  Hug

За теб не знам ама аз си сипах едно каберне в твоя чест вече  Laughing

Наздраве! и отивам да си нагледам спагетите...таз вечер сме на италианска вълна ( щото ме мързи )  Mr. Green

# 293
  • някъде ...
Мавруд ( Асеновгад ) от 2007-ма в твоя чест  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пфууу, да беше по-наблизо, щяхме и наистина да си кажем надраве  Hug Heart Eyes

Малкото дзвер ... днес го пратих с дядо му в Созопол за 2-3 седмици, беше много въодушевен ( снощи до 3:00 обърна къщата наобратно  Mr. Green Crazy ooooh! Heart Eyes ).

Всичко е супер и там  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Спагети  Flutter Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, - т'ва е една много добра идея за след около 2 часа  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А как вървят с червено вино ...  Heart Eyes

# 294
Абе Драки бе...да земем да си пуснем и камерите  Mr. Green Joy Hug Heart Eyes

Отивам да пуша  Embarassed

# 295
  • някъде ...
Що да не бе, Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
( ама тр. да бягам, че имам Пламъче да взимам, та си запазвам правото за тия дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes )
И аз паля  Mr. Green Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 296
ДРАГОООООО,ти що ме принизяваш до прасето в анцунг и не'нам там к'во си...а си ми френд... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 297
Бегай Мите, бегай  Heart Eyes

Марчева, кви прасета чоджум  Crazy Joy

# 298
# 299
е светни ме малко мен неважата...охххх в тоз форум трябва да си денонощно за да си в час

Общи условия

Активация на акаунт