Спамо-чат (10-16.01) - Нова тема, нов късмет!

• 7 281
  • 338
  •   1
Отговори
# 300
  • някъде ...
ДРАГОООООО,ти що ме принизяваш до прасето в анцунг и не'нам там к'во си...а си ми френд... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Shocked

Аз ли бре  Shocked
ТЕБ? Naughty

Не бееее, френдче си ми ти , 'нЪл 'наЙш  Hug

Надеееееееееееееее  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тр. да тичкам вече  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Па' ще си те търся тук  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 301
Тичай...ма едва ли после ще се засечем  Sad

Виж кво, нека да дадем пространство на другите, че се спотайват като мишки...смешници  Joy

# 302
  • USA, Steak State
Аз всъщност се опитвам да схвана разговора, ама не ми се отдава...  Mr. Green

# 303
разговорът се води както дойде - някой път си приказваш и сам на своята си тема  Laughing

# 304
Та кво си праиме   Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 305
# 306
АЙ $ УТРУ Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 307
  • Бургас
Добро утро и от мен Mr. Green
Хубав уикенд на всички ви  Heart Eyes Hug
Гил, почвам с една чашка само, ако няма ефект, грабвам каната и аз  Mr. Green Joy

# 308
 Laughing LaughingМОООН РАЗСЪНИ ЛИ СЕ ИЛИ ДА ДОНАСЯМ КОФА С КАФЕ Laughing Laughing

# 309
  • Бургас
 Joy Гил,  Crazy аз и с кофата ш'се справя, ама после ш'трябва и кардиолог да ми търсиш като ми се разхлопа пак машинката от толкова кафе  Mr. Green
Иначе, да- разсъних се /или поне така си мисля/, и даже излизам да се порадваме на хубавото време Mr. Green Hug
Няма ме Mr. Green... Whistling Whistling Whistling
Лек и усмихнат ден отново Heart Eyes Hug

# 310
След като беше пипано по форума, имам непрекъснато проблеми  Rolling Eyes
Цитат
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново
Уж съм регистрирана и като тръгна да пиша нещо, се оказва, че не съм.  newsm78
Форумът изглежда добре, но имам чувството, че още трябва да се работи по него, за да се отстранят всички грешки и проблеми.
Доста неприятно е..........не стига, че трябва да свиквам с новото оформление (а аз съм доста консервативен човек), ами и проблеми възникват непрекъснато.

# 311
След като беше пипано по форума, имам непрекъснато проблеми  Rolling Eyes
Цитат
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново
Уж съм регистрирана и като тръгна да пиша нещо, се оказва, че не съм.  newsm78
Форумът изглежда добре, но имам чувството, че още трябва да се работи по него, за да се отстранят всички грешки и проблеми.
Доста неприятно е..........не стига, че трябва да свиквам с новото оформление (а аз съм доста консервативен човек), ами и проблеми възникват непрекъснато.
Ами всичко се променя и се налага да се ЪпдейтвъмИ и ние -прогрес технически  Wink Laughing Laughing

# 312
Ами всичко се променя и се налага да се ЪпдейтвъмИ и ние -прогрес технически  Wink Laughing Laughing
Няма нищо лошо в промените.......важното е да са за добро  Wink

Надявам се bubanka да информира програмистите за проблемите и те бързо да вземат необходимите мерки за отстраняването им.  Praynig

# 313
Няма нищо лошо в промените.......важното е да са за добро  Wink

Надявам се bubanka да информира програмистите за проблемите и те бързо да вземат необходимите мерки за отстраняването им.  Praynig
Е така де уж за Убаво  Laughing пък ще видим  Wink
Дано   bouquet

# 314

Общи условия

Активация на акаунт