Мека мебел -6

• 134 525
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Вие сега ме замислихте с тези цени, струва ми се, че точно масив гледах
на Тера арт (Орешак) миналата година и излизаше комплект легло, гардероб
и скрин някъде към 3 хил.лв. Но може и някаква намалена мостра да е било.
Е, като се сложи и подматрачната рамка и матрака може да се надхвърлят 4-5
хил.лв.

# 616
  • В кошера...
Да ви кажа, че и аз съм отчаяна от цените. Всъщност не от цените, а от действителността българска...
За мен 2000 лв. за диван са доста сериозна сума, особено ако имам и други неща за обзавеждане. Затова искам да направя максимално добър избор, дори и да избирам между боклуци.
То с пари в джоба е лесно да избираш...
И аз имам приятелка с Тедива от 4 години - не е мръднал. За това и аз към тях гледам.
До сега бяхме с диван и столове от почти бяла изк. кожа. Вече се поизноси, но аз ги търкам ежемесечно дори с Циф! Много добре се поддържа - вчера изляха кафето ми на него, днес с мастило го намазаха - пълен тормоз. Ако беше дамаска не ми се мисли. Не бих казала, че е чак толкова некомфортно - може би се свиква.
Но определено с дамаска е по-уютно за мен.

# 617
  • Русе
Veniz, толкова е, кухнята ни е от Орешака, но друга фирма, бяхме и в Тера Арт, такива са цените. Естествено без матрак, разбира се.

# 618
  • София
Момичета някакви отзиви за производителя на тази гарнитура? http://www.zonaforhome.bg/products/meka_mebel/divani/0/0231502060

# 619
  • София
Цените са нещо относително.По повод пълнежа на мека мебел-не съм съвсем уверена, че това което е заявено е вярно(дори и да не е явна лъжа,има начин да се "подменя"истината,или нещо да се нарича с помпозно име)По повод Пина и гардероба-механизмите може и да са скъпи(най вече зависи от марката им-т.е има и там разлика в цената)ама вътрешно осветление-това трябва да е стотинки и не е иновация.Друг е въпроса че в моя гардероб не може да се види нищо не поради липса на осветление,а поради липса на място.

# 620
  • Sofia
Момичета, отново да попитам за дамаската тип 'елефант' - как се поддържа? Поръчахме си диван с тава дамаска и сега се притенявам, че се наелекризира много, как да се обират дребите боклучета/стружки - нещо прахосмукачката не се справя добре  newsm78
Благодаря предварително.

# 621
  • Русе
И аз съм със същата, всичко полепва, а и съм с двама малки бандита. А ММ е само на 1 месец, изглежда вече не толкова добре. Ама знаех си, че така ще бъде, на лято мисля едно химическо да ударя, междувременно с препарати за дамаска.

# 622
  • В кошера...
Как изглежда тази дамаска?

# 623
  • Русе
Така, но тази като гледам е от по-тънката е и не много качествена. Малко на докосване е като плюш, но не съвсем.

# 624
  • София
Момичета някакви отзиви за производителя на тази гарнитура? http://www.zonaforhome.bg/products/meka_mebel/divani/0/0231502060

За производителя не мога да помогна. Но наши приятели имаха същата гарнитура със същата дамаска, само че синя.Красива, мека и удобна.Но  за 2 години така се степаха и седящите и облегалните възглавници, че си имаше дупка за сядане. Смениха я и си взеха друга  Peace

# 625
  • София

За производителя не мога да помогна. Но наши приятели имаха същата гарнитура със същата дамаска, само че синя.Красива, мека и удобна.Но  за 2 години така се степаха и седящите и облегалните възглавници, че си имаше дупка за сядане. Смениха я и си взеха друга  Peace
Благодаря ти за отговора!
Понеже и аз подозирах нещо такова заложих на ето тези дивани http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=15460 .Много са удобни и меки.Надявам се да са и качествени!

# 626
  • вляво от асансьора
Простете за нахлуването в темата, но от доста време издирвам ето този диван и не мога да намеря вносителя им за България.Фирмата е италианска, Футура, имат доста неща, които ме интригуват, но засега ще се огранича с дивана.Ще съм благодарарна за всяко споделено мнение, защото аз ударих на камък.

# 627
  • София
тери-мокра микрофибърна кърпа?
Кетито-дивана на икея е сладък,но нещо описанието на материалите не е как трябва-т.е или е подвеждащо или не може да е от тоя диван,

# 628
Простете за нахлуването в темата, но от доста време издирвам ето този диван и не мога да намеря вносителя им за България.Фирмата е италианска, Футура, имат доста неща, които ме интригуват, но засега ще се огранича с дивана.Ще съм благодарарна за всяко споделено мнение, защото аз ударих на камък.
http://www.mebeli-vtora-upotreba.topobiavi.com/%D1%80%D0%B0%D0%B … F-adno863489.html
Тази обява я има на доста места, имаше я и в продавалника, но не я намирам вече
може да е изтрита. Може би го продават в Селамор, Есенца, Нидо...

# 629
  • София
тери-мокра микрофибърна кърпа?
Кетито-дивана на икея е сладък,но нещо описанието на материалите не е как трябва-т.е или е подвеждащо или не може да е от тоя диван,
Защо смяташ така?Много е удобен!Дали ще излезе качествен ,времето и 10-годишната гаранция ще покаже smile3521

Общи условия

Активация на акаунт