Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои алтернативни методи за лечение на бронхит?
Какви са някои съвети за подготовка на бебето за изписване от болницата?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои алтернативни методи за лечение на бронхит?
-
Какви са някои съвети за подготовка на бебето за изписване от болницата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват покупки за болница, избор на педиатър, магазини за бебешки стоки, лекции за алергии и ваксини, контракции, лечение на кашлица , грипни епидемии, честота на кърмене , грижи за бебето и плетени дрехи. Освен това има идеи за срещи между майките и други подобни теми. Основните теми включват симптоми на бременност, подготовка за раждане, грижи за бебето, избор на болница и медицински въпроси като болнични и майчинство. Освен това се споделяха лични преживявания и съвети.
-
Какви са препоръките за поддържане на подходяща влажност в стаята, където ще спи бебето?
-
Какви са препоръките за грижа за плетени дрехи?

, пък то...Ама по смешно ми стана от различните коментари на другите потребители, някои се опитали да дадат съвет, ама други съвсем откровено си се подиграват, на мен ми беше много смешно, до сега ги четох.Смях се и на идеята на Пчеличката.

. Това което ни хареса е, че може решетката да се плъзга надолу за лесен достъп до бебето. Бяхме решили евентуално да не слагаме колелцата, но колежка ме предупреди , че са супер удобни нощем да си дръпнеш бебето с креватчето до теб и да не ставаш за всяко мрънкане. Тя каза, че ставането я съсипвало повече от всичко останало. Има го в Малечко и в сайта на
)
Да се смееш ли,да я съжаляваш ли?