Отговори
# 660
hey_ya успя ли да отидеш на отворените врати в Шейново?
Аз съм почти готова с багажа, само халат и чехли остана да си взема, това ще направя в събота. После ми остава само да чакам Wink

# 661
Момичета чета Ви за плацентата...ами моята хич не е узряла ама хич... newsm78,май ще си почакам доста  Crazy

Лори сладка липсваше ни усеща се веднага че те няма Hug
Светле пиши и с Вас какво става??? нанесахте ли се вече?

Аз пиша курсова работа(на мъж ми Simple Smile ) и съм на комп. днес цял ден  Laughing и ви следя изкъсо Whistling

Пигментация-освен линия негра и пъпчето,ареолите и зърната имате ли на други места???
Аз се шашмах...излизах от банята след старателно къпане и гледам -под очите(заличавам ги с ФДТ) над горната устна,сега и под мишниците и тръгва надолу почти по цялата гърда ( и на двете) не е тъмно а едно като леки точици,които на места са по наситени Confused,да си кажа чесно май и отдолу съм така  newsm78 на сгъвките...по-тъмни са,забелязах ги след обезкосмяването Tired,което беше 40мин поне.
АГто каза че ще избледнеело,показах само гърдите и корема.

Хайде отивам да пиша..

# 662
  • София
hey_ya успя ли да отидеш на отворените врати в Шейново?
Аз съм почти готова с багажа, само халат и чехли остана да си взема, това ще направя в събота. После ми остава само да чакам Wink

Тц Embarassed. Замотах се със сина ми вчера и не успях. Аз писах ама не си видяла сигурно. Следващата мисля на 26-ти беше ама то няма за кога. Несериозна работа  Simple Smile!

# 663
за водораслите, чета, че на доста деца преди детска градина ги дават, за да не боледуват толкова често, аз мисля от лятото евентуално да пусна Стефан на градина, та събирам инфо  Simple Smile

за моята плацента
, за сега не са ми казали коя степен е  newsm78

за препарата за миене шишетата, бибите и т.н.- много съм доволна от http://surcare-bg.com/babys.html, вече го ползваме за нашите съдове, понеже щади кожата, та така и аз намазвам Simple Smile

за пигментацията - аз нямам никъде, но може би е до тип кожа, за това пък ми е страшно суха и направо се лющи  Confused

# 664
Иве аз имам най-различни петна. По гърдите, около ореолите се разраства кафявото, по корема ми излезнаха някакви брадавички- вече са 4-5 но са малки, много малки, по краката от онези червените, като бенки, ако се сещаш. Такива имам и по корема и по ръцете безброй са. Док и на мен ми каза, че ще избледнеят, но няма да се махнат. А забравих си луничките и те вървят по-скоро, като старчески петна  Joy Май доста прелестна се издокарах, но не е чак толкова зловещо колкото го изкарвам  hahaha
Аз пък не съм виждала да се продават препарати бебешки, само някакъв в кауфланд видях, но още не съм купила. И козметика още не съм.
Днес слагам бисквитки в чест на нашите мънички момиченца на групата, вече появили са на бял свят, но бисквитките са с една повече. Да видим следващото ни бебенце дали ще е беба  FlutterИ по едно капучино за разбуждане.

# 665
  • София
Може да "залагаме" бисквити  Grinning за момченце или момиченце...

# 666
Лори, вземам си от капучиното с голям кеф  Laughing Не че не смотах 2 огромни портокала до сега де... Blush Козметика за бебо и ние не сме вземали, ама изрично ме предупредиха да не вземам приятелките, че всичко съм била купила и нямало те какво да вземат, та ще ми подарят тези нещица/вече на 100% съм решила да е Мустела  Peace/

Иначе за пигментацията - освен линия негра, която не е много наситена, само около ореолите имам малко, и по-точно под тях гледам, че "тръгват" надолу по една черта под гърдите...и май в това се ограничават моите прелести/за стриите ви се похвалих вече...Simple Smile/

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 15:45 от amidala13

# 667
аз от капучиното ще си взема, много обичам ммммммммммм, особено в италия какво го правяяяяттт и сладоледа им, офф млъквам, че ми се хваща самолета  Grinning

този препарат, който ползвам за шишетата го купувам от била.

# 668
Аз водораслите ги знам.Давам на каката всеки ден по 1 капсула.Имам позната дистрибуторка на Аквасорс,но нямам време.Тя да ги поръча,че да ги получа....дълга работа.Сега си взех за довечера панджар,наливам се със спаначена супа,пия по 2 малтофера на ден и чакам.То ако е само за вливания да ходя до болницата ок,обаче не,доктора иска да ме вземе в отделението за4-5 дни. Хич не ми се ходиииииииииииии.
Моята плацента е превия и нямам много време до секциото.Сега съм в 35 седмица.Вчера док ми каза че беба е ок,но не ми каза колко е пораснала.Гледа повече плацентата,не ми каза за зрялост ,предния път преди около 20 дни беше 2-3 степен.

# 669
а иначе по аптеките продават ли се тези водорасли?

# 670
Може да "залагаме" бисквити  Grinning за момченце или момиченце...
Joy   bouquet

ааааааа в Италия мокачино ми се пие с кроасанче   Embarassed

Много ми е неудобно, но за какво ги пиете тия водорасли, за хемоглобина ли  newsm78 Да за това,а з хапвам яко цвекло и мисля, че има доста добрър ефект наистина

# 671
Юхууу, хубав следобед от нас. Минавам да се отчета за ЖК-то:
Бебо вече е 2400 грамчета, всичко си му е наред, а аз не съм качила изобщо от предната консултация, плацентата ми е 2-ра степен, което не знам кво значи newsm78
Обачееее.... доки каза, че главата на бебо вече се е "ангажирала" като за раждане и ми каза да лежа поне една седмица, да избутам до 36-та, така че ако рядко се включвам няма да се сърдите.
Другото гадно е, че от АБ-ците съм с гъби и сега ще ги моря с Гино- Певарил, но ще го преживея, какво да се прави.
Хайде това от мен засега. Отивам да ви изчета и да лягам, че да не го "излюпя" младежа рано, рано  Mr. Green

# 672
Много ми е неудобно, но за какво ги пиете тия водорасли, за хемоглобина ли  newsm78 Да за това,а з хапвам яко цвекло и мисля, че има доста добрър ефект наистина

аз знам, че са за имунната система като цяло, но явно и за желязото.

# 673
  • софия
ааааааа в Италия мокачино ми се пие с кроасанче   Embarassed

Искам и аз Simple Smile вземете ме, моля Ви !

# 674
Привет, девойки  Sunglasses
Минавам да се "похваля", че моето момченце е с прекрасна пневмония обхванала и двата дяла на белия дроб. Смениха ни антибиотика и продължаваме борбата.
За кашлицата - снощи му сложих тънък слой мед намазан на лист хартия (или вестник), надупчен преди това с игла. Цяла нощ ми спа спокойно. Явно много му помогна. Опитайте кашлящите. Със сигурност няма да ви навреди, освен ако не сте алергични.
Купих си Арника, 9СН имаше и нея взех. Малинови листа ще търся, ако не родя преди това я от нерви, я от притеснения, че и увеличен влагалищен секрет имам, ама като се знам може и до 1.03 да изкарам.
За болките в костите се жалвам отдавна. Не мога да спя от тях. Поне веднъж ставам за половин час да се поразходя освен редовните ВЦ похождения, че иначе сякаш лягам на шишове. Сега не съм сигурна от кашлицата и Т на малкия ли не спя повече или от тези болки, но и на двете не се радвам, а и двете ще отнемат време за да отминат.

Честит рожден ден на Амидала!

Общи условия

Активация на акаунт