Отговори
# 675
Здравейте и от нас мами! Hug
Браво на hey_ya и antoniast за добрите новини! Аз не прочетох нищо толкова лошо да са ви казали, че да не изглеждат много розови нещата! бебчовците са добре, вече сте в 9 месец и то не съвсем в началото, така, че това, че плацентата е 2,или 3 степен не е фатално,не е и лошо,по-скоро е нормално вече за тия седмици! Peace Сестра ми роди племенницата точно в 36г.с. и 2,3 дни и дететнцето си беше и си е здравичко, роди се 2700, 48 см. Так,че всичко си ви е наред,няма за какво да се притеснявате! А за гъбичките да кажа, че понеже и аз се бях притеснила,като ми се появиха в 8 месец, докторката ме успокои,че няма нищо страшно за бебето,дори и ако не се доизлекуват до раждането- няма проблем за нормално раждане.... какъв е тогава проблема?! Wink
Благодаря на Амидалка,че отвори тази важна за много от нас тема и за отговорите на всички мамчета! Hug Аз незнаех,че и Бочко имат такъв препарат.
За прането на бебешки дрешки- обсъждахме вече темата, може да погледнеш из старите теми, иначе з аградусите- пише си на дрешките и одеалцата на колко се перат- обикновенно 30-40. Препаратаи за бебешко пране в БГ има доста марки,ти трябва да си прецениш кой ще ти допадне най-много- Тео Бебе, Сано Максима, Персил сензитив.... и още доста,аз ползвам последния,течен препарат и съм доволна засега,дано и на бебо кожата да го понесе Peace
Палчета и от нас с бебо за всички,които са на преглед днес,чакаме само добри новини! Praynig
Имам и едно предложение към Еспинозка,ако не я затруднява много- на 1 страничка  да допълни датите за планираното секцио срещу имената на мамите,за да знаем кога и от кого да чакаме новини и дастискаме палци! Laughing Тъй като станаха доста мамите и съответно датите,аз вече започнах да ги бъркам Rolling Eyes
Фентъзи браво и на теб за добрите новини! Hug А за гъбките- наши приятелки писах вече по-нагоре,така че не се притеснявай за тях! Peace
Булка Марулка- стискаме палци на дететнцето ти бързо да се оправя, а ти как издържаш изобщо не мога да си представя даже Sad, като знам аз как се чувствам като хипопотам и едвам се завъртам през ноща,а ти с болно дететнце... дано бързо да минава Praynig И за другите майчета с болни дечица Praynig
Хайде хубав ден от нас! Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 15:56 от Totoni

# 676
ааааааа в Италия мокачино ми се пие с кроасанче   Embarassed

Искам и аз Simple Smile вземете ме, моля Ви !

ХАйдеееее, тръгваме! хаааххахаха те сега са и намаленията, просто чудно, пък и ще ги раждаме италианчета  Crazy

# 677
За водораслите-може ли някой да ми даде координати на лекар/дистрибутор искам за дъщеря ми???

# 678
Булка Марулка стискаме палци синковеца бързичко да оздравява  Hug

Фентъзи почивай, тук не даваме преждевременно "плюене" на младежи. Пък ей го на твоята 36г.с. се вижда Hug Тони е права мамчета, няма да си отглеждаме бебоците вътре я в девети месец сте си супер. Моята плацента беше втора степен преди три седмици  Whistling но изобщо не ми пука. То каквото ще става ще стане  Hug.

ааааааа в Италия мокачино ми се пие с кроасанче   Embarassed

Искам и аз Simple Smile вземете ме, моля Ви !

ХАйдеееее, тръгваме! хаааххахаха те сега са и намаленията, просто чудно, пък и ще ги раждаме италианчета  Crazy
и Аз и Аз съм съгласна   bouquet

# 679
Лори явно е до кожа,май нашите са еднакви  Joy...ей така съм и аз

Беба не говори за сладоледа им(то нямааааааа такъв)
Капучино си вземам и аз,а ще си направя малко кафенце за тонус Simple Smile))

Амидалка хапвай портокалиии на воля,че после само ще се облизваш като видиш цитрус(ако кърмиш де)

Аз залагам че моето ще е МОМЧЕ...колкото искате бисквити,а искамммммммм една сладурана на мама  Heart Eyes,но с третото залагам за девойка  Mr. Green

Тъй като планираме още един брой наследник-живот и здраве,с него ще вземе стволови клетки  bowuu

ТОва е отивам да пиша по епиграфика  Crazy

# 680
antoniast, май Аква Сорс беше фирмата, на която са водораслите, ама незнам дали си заслужават цената, че не са много евтини...Аз съм ползвала едно кремче миналата година с Прогестерон, ама не съм много впечатлена...Ето линкче иначе: http://badetezdravi.com/

Фентъзи, почивай и си мисли за хубави неща, никакво излизане на бебан , да изчака още малко  Peace

Булка Марулка, дано бързо оздравее детенце, само мога да гадая какво е чуството  за една майка да гледа, че детето и е болно, сигурно е ужасно  Confused

Анилеви, защо да се облизвам после, не дават ли цитруси при кърмачки? Ако е така - много жалко...и тази тема скоро ще дойде на дневен ред май май - аз си нямам на идея грам какви храни се препоръчват и кои са забранени тогава...

# 681
айде тръгнахме, само да няма мъгла, та да излетим, аз с багажа съм готова ахааххахаха

Булка Марулка бързо да оздравява баткото!!  Peace

# 682
хораааааа докато публикувам отговора си и вече не съм актуална по темата  Joy Mr. Green

За Италия още един брой-ама да беше италианче не заради раждане на тяхна териротия а заради тате италианец!!!!!! пфуууу Blush
ей такъв уомо  Whistling

Амидала да не може,цитруси,шоколади,кафе,бобови,мъхести плодове,ягоди,мед...и още хилядии #Crazy

# 683
Anilev1, това си е жива изневяра !!!!  newsm53 Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:15 от lasi123

# 684
хораааааа докато публикувам отговора си и вече не съм актуална по темата  Joy Mr. Green

За Италия още един брой-ама да беше италианче не заради раждане на тяхна териротия а заради тате италианец!!!!!! пфуууу Blush
ей такъв уомо  Whistling

ааа актуална си, не сме излетяли още  Grinning

# 685
Водораслите не се продават в аптеки( поне аз незнам) поръчват се от дистрибутори.Нямам идея как влияят на хемоглобина.Аз давам на детето ми за имунитет.Миналата година давах и бях много доволна.Тази есен пак взех ,давам от септември всеки ден по 1 капсулаЕфект май няма.Аз лично не съм пила по продължително от тях,но съм ги опитвала .Според мен имат вкус на хума.

# 686
Извинете обърках Ви неумишлено с водораслите за желязо  Embarassed
Отивам на разходка с кокера. Тук е толкова топло  Crazy

Хайде до после бонбонки
Хм тъкмо се чудих къде е Пипи

# 687
Ей прелюбдейкиии  Joy Видяхте хубав мъж и айдееее... Wink Heart Eyes

Е как бе - Пипи си е тука, и винаги с точен коментар Simple Smile

# 688
Отивам на разходка с кокера. Тук е толкова топло  Crazy

hahaha Joy newsm53

# 689