От Дядо Коледа подарък си поисках и на Дюкан режима по празници устисках - 243

• 33 879
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
милен-ка ,бързо да оздравяваш ,чу ли ?Бързо ,бързо  Joy Hug Hug Hug.Изпращам ти моята позитивна енергия да се оправиш светкавично. Heart Eyes
moneytalk,според мен 3/3 е добре за теб.Може и 4/3 за по-лесно.
ivon4eto,5/5 като за начало и ако се закотвят нещата ,сменяш на 4/3.После пак обръщаш. Heart Eyes

Офф ,аз се върнах от танцова вир вода.Къпя се и се хоризонтирвам ,че едвам гледам и нещо главата ме цепи незнам защо. ooooh!
Пожелавам ви лека и спокойна и утре много минусчета. Heart Eyes

# 46
  • София
Уф, тая вечер нещо ме е налегнал вълчият глад.... ядох варени воденички.... е няма едно кило да съм изяла, ама се доближих...
И сега ми е тежко...  Грух... свинския нрав нема оправия... Joy

Iggiberry , говори ми   Rolling Eyes Аз само докато се приберат мъжа ми и детето изядох 4 кремчета, после вечеряхме заедно, след което хапнах 5-то кремче за десерт...  ooooh!

Момичетата, които имат да свалят ок. 10 кг, може би е най-добре да карат 1/1-най-лесно се понася, а казват, че дава отлични резултати. Виж, ivon4eto сигурно ще е най-добре да кара 5/5 или 3/3.

Тони, 4/3 се отрича напоследък, и не знам дали е удачно да се препоръчва...

Миле-на, скорошно одравяване   bouquet

Мимс, няма ли да ни приспиваш вече??? И да напомниш за съботаната среща... ? Къде се покри???

moneytalk никоя от нас (или поне аз не съм запомнила) не прави 4/4 и не знам дали ще има мнения от личен опит.

Аз лично съм правила 5/5, от 2-3 месеца съм на 3/3, и с двете свалям еднакво...бавно..  Mr. Green

# 47
  • София :(
          Те ма на бе, ама нещо нямам настроение да пиша, та само си воайорствам... Минавам само за срещата да напомня

На 15.01 от 17 часа в Дивака на Гладстон - ще се радваме на всички стари и нови муцунки, както и на гост - изненада  Wink

Хайде лека ви от мен и режимна  Peace Hug

# 48
Мимси, не пропускаш ли нещо?! Thinking

# 49
Здравейте и от мен!

Честита нова тема и от мен! Нова съм, но докато четях се ориентирах как се записват всички за нова темичка  Blush

Много се радвам, че ще има среща на Дюканки в София / прочетох, че приемате новаци  Embarassed /. Така ще имаме стимул да продължим напред, без да се изкушаваме Simple Smile.

Днес ми е последен / 7-ми ден / ударен. Утре ще се премеря и ще споделя резултат.
Искам да попитам при някоя от Вас случвало ли се е закъснение на МЦ в следствие на диетата ? Rolling Eyes

# 50
desitka* ,туй съм го пропущила.Що пък да се отрича?Какво и има на схемата? newsm78

# 51
ivon4eto,5/5 като за начало и ако се закотвят нещата ,сменяш на 4/3.После пак обръщаш. Heart Eyes
ivon4eto-килограмите ти за сваляне са много - започни 5/5 и не сменяй схемата ... при толкова килограми за сваляне ,най-успешната схема си остава 5/5 ... имай предвид и,че честата смяна и връткане на редуванията объркват организма и той започва да си пази дори грамчетата ... така поне беше при мен,а и при доста други ...   Peace много воля,постоянство ,инат и режимност ти желая - впечатли ме и ще те следя  Wink

# 52
Ха здравейте отново.Чак сега прочетох днешните 5-6 страници Simple Smile Тук съм момичета-кокичета Simple Smile но надниквам само от дъжд на вятър.При мен дюканското безсъние съчетано с разсейване във форума доведоха до грешки  на работното място Simple Smile и така за една вечер взех решение за влизане в трета и спиране на форумния живот.Simple Smile Желая на всички здрава ,успешна и щастлива нова година.   bouquet

По тоя повод за моето безсъние.Оказа се че при мен кетозата намалява драстично производството на мелатонин и затова не можех да спя(демек нещо като старческото безсъние).Simple Smile Докторът препоръча да приемам синтетичен,аз веднага като чух за прием на хормони взех да давам отбой.Той обаче ми каза, че по-скоро ще ми помогне за теглото, тъй като това ще уравновеси биологичния цикъл на тялото.Та първия път със свито сърце взех минималната доза - 3 грама .След 30 минути клепачите ми натежаха и след не повече от 10 бях в царството на сънищата.Ей такова едно мизерно 3 грамово хормонче успя за обърне едно 67  килограмово тяло за нула време.Като потвърждение на тезата ,че с хормоните шега не бива.А колко билкови чайове и валериани бях изпила безрезултатно месец преди това..... Сега съм вече на 1.5 грама, след 2 седмици ще го спирам,надявам се въглехидратите дето приемам на ден да са достатъчни да не се налага да се разхождам пак по нощите. Laughing

Въпреки безсънието обаче изпробвах рецептата замяна на водата със зелен чай за 3 дни(при мен бяха само два обаче)(това е рецепта на самия Дюкан за борба със задържането).Слагах 3 дози чай в литър и половина вода.Резултат - за два дни минус 2 кг. Т.е действа, само че е излишно да споменавам ,че спах за тези 2 денонощия само има -няма 2 часа. :,затова не направих и третия ден) Така че който няма проблеми със съня и е толерантен към кафеина, може да пробва.Работи.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 00:10 от nikolexa

# 53
Ехеее колко много сте изписали тази вечер Simple Smile Аз отново имам въпрос Embarassed С какво друго освен триците си помагате за WC? Че нещо почнах да се притеснявам - аз по принцип съм си с лениви черва , но с това пиленце и рибка май ги затруднявам още повече newsm78

# 54
  • Русе
Здравейте,
Да се запиша и аз в новата тема, а и да се похваля със скромните -2кг. Simple Smile или иначе казано общо -8кг. От днес съм във втора фаза реших схемата да ми е 5ПЗ/5П
Ще докладвам какво се случва с мен
Лека и режимна нощ на всички

# 55
  • Пловдив
Здравейте,
Да се запиша и аз в новата тема, а и да се похваля със скромните -2кг. Simple Smile или иначе казано общо -8кг. От днес съм във втора фаза реших схемата да ми е 5ПЗ/5П
Ще докладвам какво се случва с мен
Лека и режимна нощ на всички

За 7 дни 8 килограма?

# 56
MuMuTy 8кг за 7дни е прекалено много и въобще не е здравословно... Да не би да не хапваш достатъчно?Аз съм на режима от два дни , не съм се теглила и не би трябвало да съм свалила повече от 1кг.Преди година бях започнала режима и за 7дни ударна свалих 3кг.Може и да съм объркала някои неща в режима , 8кг са доста.

# 57
  • Пловдив
Сиситу, Мимиту стартира почти двойни килограми на твоите и е нормално да свали почти два пъти повече от теб.

# 58
...
W'A'S'P' , благодаря,че ме подсети за мазните риби, ще следя и другата тема-наистина искам да знам дали има научни доказателства "за" и "против".

ОК
само че ще бъде след около 10дни, че днес-утре изчезвам

само ще допълня, че развитието на мозъка на детето (който е предимно наситени мазнини) зависи от приема на мазнини на майката преди и по време на бременността и кърменето
не случайно последните 30 години в световен мащаб има такъв бум на аутизъм и ADHD
тези деца доказано се повлияват от високомазнинни режими
като пусна темата, ще се опитам да дам и линк към подобни изследвания

а начетените дюканки тук в темата са позабравили библията си
дедо ви Дюки забранява мозъка, защото е мин 70% мазнини и холестерол

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 07:06 от Анонимен

# 59
Привет, момичета! Hug
Чета ви всеки ден, защото това е начина да не се изтърват нещата от контрол, но не съм писала, защото съм в нещо като депресия.
Много се натоварих от покачването на обиколките. Разсъждавах много на какво се дължи, защото наистина не съм имала никакво нарушение, не съм си променяла количеството храна, пия около 2-2,5л.вода, не съм пила хормони или лекарства, а обиколките драстично се качиха точно за около 15-20 дни - най-вече на ханша и горната част на бедрата.
Много вероятно е Имодиума, който пих преди около 2,5 месеца да ме е объркал нещо. Забелязах , че качвам и от рибеното масло, но го спрях - може и от него да е. Друг вариант е това, че последния месец много сменях схемите - карах около седмица 1/1, после 3/3 , след това 5/5 - уж да се раздвижат нещата, но по-вероятно е тялото да се е шашнало и да си пази всяка погълната калория.

По този повод на новите - не сменяйте безразборно схемите, изберете една и карайте по нея.

Сега незнам колко време ще ми трябва да оправя пораженията, вероятно доста, толкова бързо се покачиха обиколките, а като знам колко бавно падат Cry Сутрин като се обличам, направо ми се плаче, целия ден ми е скапан и ми е некомфортно, защото много ми стягат панталоните на задника и краката.

Николекса, добре че ме подсети за зеления чай, ще си купя днес, че свърши - малко да се прочистя - пия много кафета на ден и кофеина не ми действа, по принцип, ставам много рано, но и заспивам също така много рано - спя около 6-7 часа.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 06:37 от alis_1

Общи условия

Активация на акаунт