Отговори
# 120
Браво все полезни неща пускате памперсчетата и на мен ми харесаха и за мехлема арника и аз го имам,но сега не го използвам не смея,хахха много са сладки Ивон и Белла,Мони ти си щастлива майка luvbed.Добре дошла и от мен на пламъче.

# 121
Да ви кажа и аз имам киселини,обаче това с водата и лимоните действа поне при мен,както беше писала една от мамите.На всички ви  :hug:.

# 122
  • Варна
Леле, бързо да се запиша, докато не е свършила темата! Mr. Green

Петенце   bouquet, за успокоение и аз чакам болнични от ноември.. #2gunfire

Ние с контракциите ми сме все така неразделни...  Wink

И да не забравя, честито на именниците!  bouquet

# 123
Здравейте записвам се и аз в новата тема, че едва ви изчетох. Днес бяхме за последно на 4Д бебо вече е 1220гр. все още е момче даже доктора каза че е сигурно на 1000%. Вече е обърнат с главата надолу малко ме притесни ,че имало пъпна връв близо до вратлето но не е увит дано да няма проблеми занапред. Аз също съм много навита да пробвам Арника ,но ЖЗ всичко с времето си.Честито на всички празнуваще днес. По въпроса за болничните аз съм в болнични от 01.09 и мисля че ще вместя в тези 180дни, но все пак е полезно да зная как се процедира след това.

# 124
Мамчета на резултатите левкоцитите ми са завишени- ( 4000-11000 )  12700.какво означава?доколкото разбирам нямам големи стоѝности за захарта,но се притеснявам и утре ще се ходи при доки.

# 125
Привет отново и от мен   bouquet
Върнах се от срещата с акушерката, ама нищо интересно - мери кръвно (130/74), урината е ок, чухме малкото сърчице, но не ми измери корема и малко се разочаровах. А ми беше толкова топло там, че не ми се занимаваше и гледах максимално бързо да си тръгна. Иначе досега три срещи с акушерка и всеки път различна  Laughing
Разбрахме се, че ще ми даде писмото за авиокомпанията седмица преди да летя, за да е актуално като дата, тъй като това най-много ме вълнуваше и си тръгнах. Наградих се с 2 блузки за коремчето по случая и се прибрах доволна  hahaha

Като ви четях сега и се сетих за моя най-голям бонус от бременността ми досега - като летяхме София-Лондон преди седмица и малко, на летище София имаше огроооооомна опашка за чекиране за полета, работеха 3 гишета и ние тъкмо като отидохме отвориха и четвърто и ММ директно на него, там нямаше чакащи просто. И така изпреварихме сигурно 100 човека  Laughing При което аз с количката с куфарите искам да стигна до него, но един господин застанал на пътя ми и въпреки че ме видя, не мърда и аз го помолих да се разминем, при което започва скандала, че той бил преди мен. И аз обяснявам, че мъжът ми е на гишето вече и той отиде да се кара с него. ММ "а вие бременен ли сте?!? Моята съпруга е бременна и ще ви помоля да направите компромис, ала-бала" с много любезен и внимателен тон, и онзи само ми хвърля мръсен поглед и ме оглежда дали наистина съм бременна в крайна сметка. Е, отстъпи, нямаше как  Laughing

Ох, егати фермана стана... все едно са ме държали на въже досега и не съм писала никога  Mr. Green Простете ми   bouquet

# 126
 smile3525Мила Trufel дано отшумят вече тези контракции на някъде,че е ужасно гадно,аз даже в момента имам,ама ще се пие магнерот и ще се търпи,а и утре съм на консултация и може и да посетя гинеколожката.Ivelina1983 ей направо супер голямо бебче имаш вече в коремчето пу-пу нека си расте милото да се роди голямо мъжле.Диди много ме изкефихте с мъжа ти,ами то на бременни се дава ред,научили сте го набързо господина. newsm10.

# 127
  • София
И аз съм май в отбора с контракциите, утре ще ходя на някъкв преглед да измерят дали имам, че на АГ-то му се видя много твърд корема ми днес на ЖК. Понеже ми е първа бременност да ви питам - боли ли, когато имаш контракция. На мен често ми е много твърд корема, как да го опиша - пръстът ми въобще не потъва в него, но не ме боли. Само онзи ден чистих и се преуморих и доста ме стегна и боля.
Аааа и със седалищните нерви имам проблеми, някой път не мога да стъпя на краката си, така ме боли.
Понеже говорехте за стерилизатори за МВ, на мен приятелка ми препоръча този на Джордани http://www.kolko.bg/bg/giordani-sterilizator-za-mikrovalnova-bg/p/1179529
Аз за колички се чудя между тези двете - http://www.bebe-best.com/jane-bebeshka-kolitchka-slalom-reverse- … 2010-p-22631.html - http://www.bebe-best.com/xlander-kombinirana-kolitchka-xq-arctic … 2010-p-17126.html По-тежки са, но живея в къща и няма да ми се налага да ги влача по стълбища или да ги качвам в асансьор.
Днес ме пуснаха от работа, защото всички са с грип. След като се наспах следобед виснах в Ларедутската тема и в Ла Редут, нали започнаха намаленията. но няма нищо интересно и изгодно

# 128
Запис, че докато я видя и тя наполовина свършила темата  Grinning
Много е сладка.

# 129
  Подготвителните контракции са по-често безболезнени отколкото болезнени.  Peace А ако болят болката е като менструална. Количките са много хубави  Peace

# 130
  • España (Плевен)
Момичета много пишете...  Mr. Green Mr. Green
Честито на празнуващите днес. Късмет и здраве на всички.
Привет  Hug пламъче 
Днес при нас беше един много топъл ден. Сега се прибираме и отивам да ям, че съм доста прегладняла..  Mr. Green
Хайде, лека почивка от мен..  Peace

# 131
За всички,които искаха информация за талисманчетата ни-Преди малко се обадих на майка им,нея са я изписали още на 31.12,Елия и Йоанна са в София,но забравих в коя болница,но мисля,че беше в Токуда,ако не се лъжа...Туинс Мами каза,че лекарите се грижат много добре за мъничетата,те са добре,лошото е,че не могат въобще да дишат самички,поне така разбрах аз,та са изцяло на кислород...Тя ги вижда 1 път в седмицата и то за 5-10 минутки...Свалили са грамчета и двечките,но всички ще стискаме палци вече да започнат да си наддават! Praynig

# 132
ох чак сега сядам днес пак контракции цял ден ,накрая се облякох и отидох да ме прегледат ,че много се уплаших.Докито ме гледа на Узи,и вагинално ,уж няма място за притеснение ,нямам разкритие ,шийка ок ,но магнерича вече е 3пъти по 2 хапчета и ми изписа Гини прал по половин на 6 часа ,ако някой го пие да сподели ,че докито ме предупреди ,че може да ме боли главата от него ,и да се разтрепервам или сърцебиене да имам  Sick,но поне си видях бебчо вече е над 1 кило ,но колко не каза ,отговаряло на 28 седмица NeWS78,както е да е ,най важното е да си седи вътре  Praynigдо Април.
Мони ,радвам се че ни информираш за близначките ,дано Господ ги пази и закриля .
Честито на именниците днес ,да са живи и здрави.

# 133
Здравейте и от мен Simple Smile
Честит Имен Ден на всички именници  bouquet Да им е живо и здраво името
Благодаря на всички за мненията за стерилизаторите. Най - много ме притеснява това че в последно време почна масово да се говори против микровълновите печки. Иначе и на мен не ми се дават много пари - все пак има толкова други необходими и важни неща Simple Smile
Колкото до контракциите - аз съм изпаднала  в размисъл имам ли -  нямам ли. Всеки път като ида на лекар ме пита дали имам, аз казвам не. Имам някакви болки ниско долу,които се появяват от време на време ( в последно време по-често), но си мисля че е от бебо дето расте....То с първа бременност туко виж и почна да раждам и пак не разбера Joy

# 134
  • Сопот, Пловдив
Дано да започнат да наддават Елия и Йоанна! newsm06

Общи условия

Активация на акаунт