Отговори
# 525
  • Свиленград
Ето ме и мен с отчет.Днес бях на ЖК всичко е наред.Но се налага утре да правя и аз обременяване с глюкоза, сега ще се върна назад да си опресня нещата които се изписаха за изследването.
Но все още нямам шанс за естествено раждане, вече свикнах с тази мисъл.Аз ще говоря с д-р Даскалов и съм с намерение да раждам при него в Селена.Бебчетата вече и двете са главично, но другите фактори си остават, така че ще е секцио. Не ме е страх и без това имам три операции. Съжалявам само че няма да чуя първия им плач.
Мони радвам се че си добре, дано повече да нямаш такива премеждия.
Честит иман ден на всички именници.Пожелавам им много здраве.

# 526
Ха сега помагайте да четем моите резултати от обременяване с глюкоза:
0 минути -4,9
1 час -8,9
2 час-6,1
3 час-5,7

Твоите резултати са добри щом третото е по малко от второто

# 527
  • Сопот, Пловдив
Малко ме достраша, пак и като чух че два часа стоиш в коридора след това.....

Как така?!? Два часа след раждането в коридора?! Вие съвсем ме шашнахте!  #Crazy #Crazy #Crazy

# 528
Здравейте и от мен момичета. С радост се присъединявам вече и аз към вас, понеже досега само ви четях. Първа бременност ми е, на 25г. Моя термин е на 17-ти април, и аз имам контракции от време на време, но като цяло се чувствам добре. Друго не знам какво да добавя в момента, но обещавам да се включвам, когато мога.

# 529
  • Свиленград
Четох но нещо не ми стана ясно колко глюкоза трябва да изпия. На мен ми дадоха две прахчета по 75гр и казаха да ги разтворя в 150мл водя, от получения разтвор да изпия 100мл.Нещо ми се струва странно защото чета че другаде дават готов разтвор.Може и да се е говорило за това ама сега изведнъж блокирах.

# 530
най накрая  ви изчетох.много неща обсъждате и като гледам нещата в Шейново не са се променили много от моето раждане преди 17 год.бях с епизотомия и не ми даваха бебето(беше на фототерапия)докато не вдигнах скандал.не мога да обсъждам другите болници,но аз малкия го родих във втора градска и бях много доволна,сестра ми също роди там и двете деца.малкия и е на 3 год,т.е е пресничка информацията и беше супер доволна,и условията са много добри.аз вчера се наградих с няколко покупки за бебо,дрешки,мекички дрънкалки и maxi cosi.Невенка,аз май нещо се опитвам да се разболея,та ще опитам твоята рецепта.  Hug

# 531
Здравейте!
Днес пак имах контракции,около 6-7,съвсеем леки болчици,ама честно казано-аз съм си виновна,защото цял ден не се спрях,привършваме ремонта на спалнята,цял ден почти бях там и само се пречках,ама пусти му мерак да помагам...А там мирише на боя,латекс и други разни миризми...знаете как е като се боядисва и като се лепи и т.н...По едно време нещо ми се замота главата,та се усетих,че е крайно време да отида да полегна малко...До края на тази седмица спалнята ще е готова,ще се внесат мебелите..Креватчето за бебо ще е готово в края на другата седмица  Crazy Утре ще ходим за още материали,които ще са необходими за ремонта на другите стаи,а и ще взема матрачето за бебо,което бях харесала.....
Офф,момичета вече направо нямам търпение да идва този април,честно ви казвам...Като гледам в другите темички как се раждат бебчета,какво е вълнение,трескава подготовка за раждане,направооо...Искам вече да идва април и да се свършва с тая бременност,да си гушнем бебоците и да се успокоим...А имам чувството,че април няма да дойде никога и направо изпадам в една такава депресияяяяя Cry
Напоследък хич не ми върви,а и ММ много ми липсва,писна ми вече от всичко.....Единственото хубаво е,че сме здрави,че бебо и децата са добре....да чукам на дърво...
Аз съм избрала да раждам в Плевен в Авис Медика,стига да няма изненади и да успеем да стигнем до болницата,но това ще го мислим през април...
Дидииии,къде си??Как си,как мина РД на мъжа ти?Изненада ли се от това,което му беше подготвила?
Петинка,радвам се,че поне си разбрала кое е било причината за контракциите...От тук нататък дано да нямаш никакви,че направоооо.....Пази се ,моля те!
Всички се пазете,особено сега с тези гриповее...Аз пак почнах да кашлям и май децата ми ги носят тия бацили от детската градина,гърлото ме боли,сега имам останали от хомеопатичните хапченца и си ги пия,пък дано да мине леко,че нещо ми писна вече....
Аз пък на преглед ще ходя през 2 седмици вече,оновете на бебо ги записваха 2 пъти,докато бях в болницата...На следващата консултация сигурно пак ще ги записват,но при мен  е най-вече заради контракциите...
Хайде,лека нощ! Heart Eyes

# 532
Здравейте!
Бабо вече се е обърнал с главично прилежание и е 1700 грама. Simple Smile
Иначе ми изписаха едно лекарство заради ниския хемоглобин, но това, което ме притеснява, че не го намирам в интернет. хмммм. Дано доки да не е решил да си прави някакви експерименти.
Вие чували ли сте за товеа лекарство - Pregnan care?
Това са витамини. Аз ги пия от самото начало, но сега нямат внос нещо затова не ги намираш Simple Smile

# 533
Момичета, не се вглеждайте в лукчетата, ами гледайте да не се разболявате, че основния фактор за възникване на контракции и преждевремено раждане са възпалителите хормони (интерлевкини, простагландини) вследствие на различни инфекции.
Аз съм два дни с контракции, лежа колкото мога, че щом стана.....Утре ще давам за всеки случай стерилна урина...макар че сигурно е от настинката дето изкарах със синузит, а и малкият беше болен и с температура...и безсънни нощи...и е трудно да лежиш с дете у дома...
Стискайте палци!

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 22:28 от Ленито

# 534
Здравеѝте.Днес ходихме на преглед,бебчо е пораснал-1400гр. е,според резултатите от глюкозата нямам диабет,но околоплодните води си остават в повечко.Да ви питам мамчета,това че сега не ми тече коластра,означава ли че след раждането няма да мога да кърмя.Извинявам се за глупавия въпрос.
На именниците,честито.Нека носят името си със здраве.

# 535
Четох но нещо не ми стана ясно колко глюкоза трябва да изпия. На мен ми дадоха две прахчета по 75гр и казаха да ги разтворя в 150мл водя, от получения разтвор да изпия 100мл.Нещо ми се струва странно защото чета че другаде дават готов разтвор.Може и да се е говорило за това ама сега изведнъж блокирах.
На мен днес ми разтвориха едно прахче 75 в 200мл вода

# 536
  • Свиленград
blagovesna къде ти правиха изследването, че нямам доверие на нашите лекари тук.

# 537
Честит празник на всички именници днес! Да са живи и здрави!

И аз си направих следващите изследвания кръв и урина.Хемоглобина ми е 131 (мисля,че е добре).Имам белтък и док ми каза да го наблюдавам и тромбоцити са ми 13.2 и тях също ще ги следя(какво значи че не ми е в норма?) Гликозата ми е 3,74.

Чормле и аз мисля да раждам в ВМИ -Пловдив:)

И микробиологията излезе и имам candida spp +++ и сега певарил и гиназол.

Днес си взех поредния болничен а нямам изплатен нито един до момента и почва да ми писва:(

Относно слушането на тоновете на бебо още не са ми казали кога ще е...

Мони радвам си че си вече в къщи при твоите принцески ,ама си почивай не се преуморявай.

Относно раждането в началото исках секцио,сега съм на мнение за нормално.Но все се притеснявам да не би да имам много шевове,дали ще ме зашият добре,после колкото и да се свие мускулатурата ,дали няма да имам промяна .Чувала съм много жени,които казват ,че после при полови сношения секса не е като преди. Не знам може би нещо се с духвам:)

Относно мрачните на стоения,разбрах,че вчера бил на тъжният и каръшки ден.В нумерелогията го дават като сатурнов Понеделник.Всички мои познати се оплакваха от неприятни ситуации.Дори и аз на имения ми ден ме забравиха много хора да ме поздравят Sad

Айде ,горе главите и само хубави мисли Simple Smile)))
Април идвааааааааа:)))))))))))))))))))

# 538
Живея в Първомай-Пловдивско,тук в тази болница

# 539
Цитат
Април идвааааааааа:)))))))))))))))))))

Офф,Тони,идва-идва,ама никакъв го няма този април Mr. Green Има повече от 2 месеца до началото на април,мам чувството,че никога няма да дойдееее Cry
Тони,пък за шевовете не се притеснявай,аз защо си мислех,че ти имаш дъщеричка и това ще ти е второ раждане? Rolling EyesМоже и да не те шият,пък дори  ида имаш шевове-да,в началото секса е гаден и наболява,ама след няколко месеца ще се оправят нещата....

Общи условия

Активация на акаунт