Отговори
# 585
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форума и сега с голям интерес ви чета  Simple Smile
Искам да питам нещо: напоследък ми се схващат прасците нощем докато спя, по-точно като се протегна и се схващат. Болката е доста силна и се стряскам и събуждам. Това дали е нормално?? И какво да правя за да избегна тази чести схващания?
Доки каза, че това е от липса на магнезий  Peace

# 586
Здравейте мами!

Днес съм толкова щастлива, че няма как да не се похваля - взех един от последните и най - трудни изпити през цялото ми досегашно следване - по детски болести. Остана ми още един изпит и живот и здраве тази година ще завърша Simple Smile)))

И на мен ми стана интересно за този масаж за бременни, звучи ми страхотно! 

# 587
здравейте, момичета,

аз - както си и споменах - съм доста нередовна напоследък във форума и на компютъра Blush

искам да ви питам как сте с хемоглобина? моят започна упорито да пада, въпреки малтофера, вече е 99  #Cussing out #Cussing out #Cussing out , вдругиден съм на лекар и ще видим какво ще каже

# 588
Включвам се за масажа.По-лек е от обикновеният масаж,набляга се на гръб,кръст и долна част крака.Едва ли мога да го опиша.Има си начин как да се прави и в напреднала бременност,само трябва да го прави някой на който му е ясно.Продължителността му е 35-40 мин.Трябва да се внимава и с продуктите,които се ползват.Момичето каза,че спокойно може да се ходи и в 9-месец.Корема не се пипа,защото може да предизвика контракции.Аз съм в Стара Загора и мога да дам координати за тук,а иначе предполагам ,че може да се попита в спа центровете.Това е в общи линии.
п.п.mareva ,поздравления за изпита!

# 589
  • Бургас/Пз
Днес си имам рожденничка, момиченцето ми порасна с още една година и вече е на 11!
Да ви почерпя за нейно здраве. Тортата е все още в процес на довършване, затова за сега само бонбони!  Mr. Green

# 590
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форума и сега с голям интерес ви чета  Simple Smile
Искам да питам нещо: напоследък ми се схващат прасците нощем докато спя, по-точно като се протегна и се схващат. Болката е доста силна и се стряскам и събуждам. Това дали е нормално?? И какво да правя за да избегна тази чести схващания?
Липса на магнезии и аз ги имам тези схващания вапреки че пия магнезии сутрин и вечер

# 591
ani_d честита ти рожденичка! Да е жива и здрава!  bouquet

Мами, на вас колко често ви пускат изследвания?  newsm78 Гледам тук, че коментирате хемоглобини и разни други неща. На мен в началото на бременността ми пуснаха кръв и урина, после още един път октомври месец и това е....

# 592
аз си правя изследвания всеки месец - кръв и урина

# 593
Здравейте, мами!!!
Вчера минах на ултразвук и Доплер ми направиха и се оказа, че с бебчо всичко е наред. Оказа, че е с две седмици назад. В смисъл термина ми по цикъл идва да е на 31.03, а по ехограф около средта на април 14-17.04. Аз това си го знам, защото цикъла ми е по - дълъг. Изписаха ми витамини Пренатал.
Доволна съм, че бебчо е добре и вече е 950гр Simple Smile а съм в началото на 7 месец.
На 10.02 съм да му записват тоновете в Тина Киркова и отново на Доплер за всеки случай.
Весел ден от мен!

# 594
Днес времето е ужасно..седим си вкъщи и тъпеем...

За раждането - аз раждах нормално, но със система окситоцин и бусколизин ...ами, болките бяха доста интензивни, но не нетърпими...самият родов процес се беше ускорил, но явно прагът ми на болка е по-висок и си изтърпях всичко с усмивка и добро настроение Peace

# 595
  • Червено знаме 11:)
Това за схващането на краката не е ли от липса на Калций,а не на магнезий,защото и аз го имам този проблем и доки ми изписа калций.
Да ви се оплача,днес цял ден ходим да си търсим апартамент...и няма newsm78 #Crazyа аз искам да има много,та да избираме..това е недостатъка на малкия град..има 10 нови кооперации,които са строени от една и съща фирма..много ме е яд.Уговорихме се за оглед на две места за петък,но аз съм малко отчаяна.Едва навих ММ да останем тук,а не в Бургас,че той препира да си ходим там,а сега няма свободен апартамент Sick Mr. Green

# 596
Narina, мисля и аз да опитам така.

А относно изследванията - всеки месец ми пускат кръв и урина.

И на мен много ми се схващат краката!Много е болезнено.

# 597
Djulia, стискам палци да си намерите подходящият за вас!

# 598
Вече започнах да се плаша като казвате колко грама са бебетата ви. Аз съм 30-та седмица, а миналата седмица бебо беше 1700 грама. Доктора каза, че е нормално, но сега като чета теглата на другите бебета се притеснявам да не стане бебе-гигант  #Crazy

# 599
  • София
Djulia моята дотторица изрично още  началото ми забрани да пия калций, защото предизвиква маточни контракции.  Shocked  Всъшност дори магнезия се дава за да подтисне калция.

Общи условия

Активация на акаунт