Отговори
# 570
Момичета да ви попитам и аз за обременяването с глюкоза,това задължително ли е,защото на мен не са ми правили,утре съм в Пловдив на преглед,а на 01.02 съм тук на ЖК,да видим дали някой ще ми направи такова изследване?

Не е задължително. Само ако околоплодните води са увеличени.

# 571
vadada напълно те подкрепям в мнението за реакцията на дечицата по време на боцкането.Може да ми се смеете но нашата мома така протестира срещу епилатора #Crazy имам 20 косъма на ръцете и си ги махам периодично от 5тия месец насам са такива протести и сега съм го оставила детенце на мира и без това сме с дълги ръкави Embarassed
Относно епидуралната упойка имам преки наблюдения върху майка ми.Преди 5 години и правиха предна и задна пластика в Майчин дом /естествено в следстиве на моето раждане/ попитали има ли алергии и тя е отговорила, че не знае за такива. Операцията мина добре за такава процедура, отсраниха матката и така след което прави алергичен шок в реанимация със загуба на съзнание, повръщане и така на татък. Преди 3 месеца се повтори операцията и и направиха тестове в клиниката към Александровска, оказа се че е алергична почти към всичко и най-вече към Нивалин, който е най-често използван при тях. Анестизиолъгът беше изключителен и съм му много благодарна, че взе всички мерки.Цената на такова изследване е около 18 лв по спомен но всичко беше ок!Не го подценявайте и не го пропускайте аз също мисля да го правя към края на 8мия месец.Факт е че при нея пропуснаха. Старата поговорка," че на вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата" е в сила. Аз за себе си съм решила да го имам предварително пък те нека да ми правят още едно Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 12:15 от Desi_Mitkova

# 572
Добро утро, коремчета  Hug

Видях, новината за новите цени в Майчин дом и реших да проверя за Шейново отново (проверявах преди 2 дни) и О, ЧУДО! - ценоразписът е променен, нооооо..... липсва избор на екип! И аз бях  #Shocked После видях, че са го сложили в друга графа  Joy
Освен, че съм много разсеяна, си мисля, че малко ми е намалено зрението, надявам се да е заради бременност  newsm78

А за раждането, аз искам натурално, без упойки. Предпочитам да си го изстрадам, отколкото с епидурална да не усетя нищо от кръста надолу  Hug Казват, че децата са по-мили така  Laughing Сега така говоря, ама после може и да крещя да ми сложат нещо  Joy

e.damyanova, за Шейново на мен ми препоръчаха Велев и Ненов.
delilah_qk, може и да не си изпуснала поръчката за АСДА, пиши на Веси, тя я пуска днес!

# 573
Момичета мен лично ме притеснява мястото на което се поставя епидуралната. И ми казаха че понякога се получавали по-големи разкъсвания при нея. Може би ще гледам да мина без нея,само със системи.Плаши ме мисълта че няма да мога да се контролирам с нея

# 574
Vadada теста за алергии към упойките е задължителен преди операция, но ако не се лъжа, той показва именно това - дали си алергична към някоя упойка. Не може да покаже поносимостта - т.е. дали ще повръщаш, дали ще те боли глава и пр. То е въпрос не само на организъм, но и на моментно състояние.
bvl честно да ти кажа, малко смешновато звучи, че не са чули тоновете, защото бебето мърдало  ooooh! Тоновете трябва да се чуват непрекъснато, без начение дали мърда, дали се мести и пр... Ти имаш сърдечна дейност и като ходиш и като бягаш, нали...

Възможно е да не се чуват тоновете,на мен също беше така първия път,бебо постоянно се въртеше а така само се чува някакво шумолене Simple Smileсестрата постоянно беше до мен да мести това нещо което слагат на корем4ето и се шегуваше,че щом сам от Благоевград,бебо ще е футболист като Бербатов Laughing

# 575
Мамчета, току що се регистрирах и завърших първата си поръчка в Ларедут. За съжаление на повечето неща, които си харесах вече няма размери  Sad. Някой знае ли за колко време идва поръчката за София? И дали я носят в къщи или до пощата трябва да се ходи?

# 576
  • София
за поръчката от Ларедут вече пращат мейли с номер на товарителница и си ги следиш с DHL, сега става по-бавно примероно имам 3 от 12.1 две ги пратиха вчера, а третата още не са Simple Smile
 Иначе ти ги носят в къщи  Peace

# 577
Мерси @nni, ще чакам с нетърпение да видя какво съм си поръчала  Grinning

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 13:26 от vania_svet

# 578
Здравейте и от мен.Изчетох ви най-после! Grinning  Мони,пак виждам,че си търсиш белята,я по-кротко,нали не искаш пак посещение в болницата преди април!!!Умната.И аз вчера малко се претоварих-с ядене Laughing,та сега разпускам на плодове,че нищо не мога да погледна днес.Преди малко ходих на масаж за бременни.Ако имате време и възможност-препоръчвам,беше много приятно и релаксиращо.Включвам го в програмата  си.Тук е ужасно мъгливо и студено,добре че не ми се налага да се мотая навън.В петък съм на преглед в Пловдив при един нов лекар,който може да поеме раждането...ако се харесаме де..та тагоава ще знам и как се развива малкото.До тогава хубав ден ви желая и показвайте покупките да ви се радваме.

# 579
Какво представлява масажът за бременни и къде се предлага?

# 580
Разбира се тоновете се чуваха, но не достатъчно дълго и добре, за да бъдат записани. А за тях е важно да се запишат, но като се наложи няколко пъти да местят устройството се отказаха от записа.Иначе от това, което чуха всичко си беше ок. Още повече, че акушерката беше съученичка на мъжа ми и много се постара.

# 581
Много се радвам - успях да се включа в поръчката на Асда. Невероятни неща, сега незнам как ще дочакам да ги видя Mr. Green

# 582
  • Свиленград
mishelaa права си имах предвид тест за алергии към упойките, ама съм дала едно обяснение.Но не ми обръщайте много внимание, че напоследък мисловната ми дейност е доста слаба.

# 583
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форума и сега с голям интерес ви чета  Simple Smile
Искам да питам нещо: напоследък ми се схващат прасците нощем докато спя, по-точно като се протегна и се схващат. Болката е доста силна и се стряскам и събуждам. Това дали е нормално?? И какво да правя за да избегна тази чести схващания?

# 584
  • Sofia
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форума и сега с голям интерес ви чета  Simple Smile
Искам да питам нещо: напоследък ми се схващат прасците нощем докато спя, по-точно като се протегна и се схващат. Болката е доста силна и се стряскам и събуждам. Това дали е нормално?? И какво да правя за да избегна тази чести схващания?
Стягаш стъпалото в контра шпиц, а ако има някой да го натисне малко при пръстите, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://94.156.15.162:11212,tcp://94.156.15.152:11212) in Unknown on line 0