Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 320
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
На мен не са ми правили цитонамазка при първото ми посещение.
От каква гледна точка да е опасно?

# 151
Митове са за мен тия неща с опасността, ако беше опасно нямаше нито да вземат цсекрети, нито да правят прегледи...смятам,че на времето е имало такава теория, която споредм мен е крайно време вече да се преусмисли, а и то твърде малко хора мислят май че е опасно. Не е опасно kleopatra555 не се притеснявай лекарите си знаят работата...иначе ми взеха цитонамаска чак като мезаписаха- т.е. в 13 г.с., но твоят случай може да е по-различен , все пак щом не си забременяла толкова време....Успех!

# 152
  • София
На мен не са ми взимали цитонамазка в женската,само микробиология и това в 4-ти месец.
А и нямаше да дам-мое мнение.

# 153
  Мене ме записаха на ЖК в 7г.с. .Тогава се установи пулс на плода и ми пуснаха микробиология, цитонамазка, кръв и урина.

# 154
Не е опасно. Не мен не са ми правили, защото още не е дошло време. Но непрекъснато ми взимат в.секрет. И всеки път - различна бактерия - всички вече съм ги имала. Шампион съм!

# 155
На мен два пъти до момента да ми правили цитонамазка - и двата пъти имах леко зацапване и съответно много притеснения!

# 156
Аз също имах зацапвания и се оказа, че е от бактериите. Т.е. не само течението може да е от тях, а и зацапване.

# 157
Аз също имах зацапвания и се оказа, че е от бактериите. Т.е. не само течението може да е от тях, а и зацапване.
ooo,да  и аз сега имах едно зацапване и бактерии, дори в момента съм на глобули още...както винаги сме на една вълна
Аз съм убедена, че не е опасно и, че ако беше нямаше да се разрешава такова изследване Peaceпросто вие сте твърде притеснени, знам при първа бременност как е Peace Peace Hugеее, още нямам нормална втора, но просто съм наясно при очаквано забременяване какво е после Peace Peace Hug

# 158
На първата ЖК ми взеха и цитонамазка и секрет, не съм имала проблеми...Даже не съм се и замисляла, че може да навреди. Thinking

# 159
Лекото прокървяване след цитонамазка е нормално (не значи, че задължително ще се случи, но лекарят би трябвало да предупреди за това).

# 160
Здравейте момичета, не зная дали въпроса ми е за тук, но..съм притеснена Tired. Термина ми беше за 27-ми, док каза, че до днес ако не родя, утре рано сутринта  да отида в болницата...някой знае ли как се процедира, какво ще  ми правят там newsm78. Нямам признаци, само леки безболезнени контракции. Силно болезнен е само кръста ми, ниско долу... Някое мамче преносило да помага Tired

# 161
Лекото прокървяване след цитонамазка е нормално (не значи, че задължително ще се случи, но лекарят би трябвало да предупреди за това).
Абсолютно вярно.На мен ми взеха в 9.гс и ме предупредиха да не се стряскам.

# 162
Здравейте момичета, не зная дали въпроса ми е за тук, но..съм притеснена Tired. Термина ми беше за 27-ми, док каза, че до днес ако не родя, утре рано сутринта  да отида в болницата...някой знае ли как се процедира, какво ще  ми правят там newsm78. Нямам признаци, само леки безболезнени контракции. Силно болезнен е само кръста ми, ниско долу... Някое мамче преносило да помага Tired
Ще ти направят преглед за разкритие, ще ти пуснат едни тонове, ще ти направят някои изследвания и ще преценят как да действат- дали да чакат и да лежиш там, дали да ти пуснат система или да ти направят секцио, но по мои наблюдения за секция ще те оставят да лежиш още някои ден и ще те наблюдават...аз преносих и знам колко е гадно всеки ден да си в очакване , влизах и в болница...Усеп, каквото и да предприемат лекарите не забравяй,че идва карая и скоро ще гушкаш едно мекичко и сладичко бебче Hug

# 163
 И при мене се процедира така: преглед за разкритие, запис на тоновете, гледасха ме на ехографа. На другия ден ме прегледа и шефката на отделението и ме свалиха в Родилното. бАз бях с паднала тапа от 15 дена и си ходих почи толкова време и с разкритие 3см. Имах леки, нерегулярни контракции. Аз преносих 3 дена.
  Целая ти леко раждане и скоро ще се гушкате с бебо!

# 164

Аз също преносих и на 7мият ден ме приеха в болница, преглед, тонове. На следващият ден /8 ден/ ме включиха на системи и вечерта получих контракции, имах разкритие и ме преместиха в предродилно и на следващият ден / 9ден/ родих.

Успех и леко раждане

Общи условия

Активация на акаунт