Хайде, идвай вече, чакано ЯНУАРСКО човече! - тема 27

• 29 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Kalifornia, nina_tita - честити ви синчета! Да растат здрави и късметлии!!! Flowers Four Leaf Clover

# 166
Привет-мривет!
Тъкмо почти ви догоня и хоп пак са изписани няколко страници.
Исках по много въпроси да пиша, но забравих докато стигна дотук  Grinning
Честити бебенца на всички мами, прегърнали рожбите си днес - невъзможно е да ви изброя, защото със сигурност ще изпусна някоя, но ви желая здрави, поспаливи и лакоми бебчета, а на вас бързо възстановяване.

И при нас вчера коликите бяха по-брутални от днес. Вече не знам какво точно помага, но засега удържаме фронта.

bg-desi,Марти как приема бебето? Интересно ми е, защото разликата им е точно колкото при моите. Макси се държи все едно бебето го няма, но когато няма никой наоколо се хвърля с цялата си тежест върху Мона и раздава мечешки ласки.

# 167
Днес в болницата малко се напрегнах. Пуснаха ми тонове. Обаче бебо явно е спял и бяха много равномерни, което не било добре. Моята лекарка ми каза да отида още веднъж тази седмица. Аз обаче настоях да повторим още днес, защото ми беше притеснено. Вторият път си бяха ок. Прегледа ме. Било 2750г. Нямам разкритие и никакви индикации за раждане.

# 168
 Grinning Честита щерка, Бубенце! Честити ни бебешори днешни - да са ни живи и здрави всичките!

Последна сводка за Кристофър Л........в - 3650/53 см, лаком и поспалив  Blush

A moment to remember... by Agent Provocateur 007

Поправкааааааааааа: 53 см Simple Smile)))

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 00:43 от Agent Provocateur

# 169
  • София
Честито на всички мами, които се сдобиха с малки съкровища днес  Hug Да са ви живи и здрави   bouquet

Последна сводка за Кристофър Л........в - 3650/63 см, лаком и поспалив  Blush

Уникална снимка  Peace С какво снимаш? Дай няколко бързи урока  Mr. Green

# 170
Grinning Честита щерка, Бубенце! Честити ни бебешори днешни - да са ни живи и здрави всичките!

Последна сводка за Кристофър Л........в - 3650/63 см, лаком и поспалив  Blush

Жестоко!  Heart Eyes Дай още!

# 171
Здравейте!
Първо да честитя на всички нови мамчета! Браво момичета!!! Hug Hug Hug

На бързо за моето раждане: Сутринта дойдох до болницата за преглед и се оказа, че съм с 4см. разкритие и много рядки контракции. Доки ме остави аз да реша дали да оставам или да си ходя. И тъй като с Ленка между 4-те см. и раждането нямаше и 2 часа ,реших да остана. Настаниха ме в отделението и после ме качиха в предродилна,там в 9,30 ми дадоха едно хапченце, което почти веднага подейства. получих контракции и разкритието се увеличи. И така в 12,30ч. се роди нашето слънчице Калина. Без епитозомия и само с два шева на малък кръвоносен съд. В 14,30 ни свалиха в отделението и там вече ни чакаха тати, кака и баба.От болницата се обаждат и им съобщават за раждането. Поставихме на гърда малко по късно и Калина е много лакома дърпа яко. В момента е нахранена и спи, което и аз мисля да направя.

Елена, хайде мила, че ние с Нинка ти взехме термина. smile3508

И аз се надявам Ви Фреш да е добре и вече да е родила. fingerscrossed

Хайде, утре ще ви пиша пак.

# 172
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  Hug  bouquet

Аз отново успях да поспя прилично, въпреки зъбобола и други неразположения.  Crazy

Агентче, супер снимка!

# 173
  • Пловдив
Честито на Agent, Бубето, Ейприл, Рepita1973, Кakadaka, Kalifornia, Nina_tita !!
Браво момичета, да растат здрави ангелчетата и да ви радват!

Има ли и други откачалки като мене, които четат хубавите новини, а си поплакват!? От нерви ли , от хормони ли, ама така се вълнувам за всяко бебе и мама!
клеопатра.7, наистина не помагат силиконовите зърна Sad Вземи си крем за мазане Лазинох, много облекчава.
kakche, на новите ЕГН,за да не се дублират със старите от началото на миналия век, се добавя 4 към първата цифра от месеца. Габи е родена на 28.12.2010, ЕГН започна с 105228
Az i ti, относно храненето- до края на пърия месец трябва да стигнете около 100мл. (90-110) Поне на нас така ни казаха.
Глюкоза ни препоръчват до 20 ден да даваме. Всъщност сега беба само се плакне след кърмата,но си личи , че й се услажда   babyuu
Ноеми, голямо парче си пуснала, чак Габриела се заслуша  1crib
Нощни, жабуркай с ракия!  Wine Glass

Поздрави на всички! Чакаме с нетърпение нови бебенца и щастливи мами!

# 174
Знаете че глюкозата е вода със захар. Сина ми е на почти 1,5г и още не съм му давала захар, йато изключим глюйозата първия месец, която писах вече как ни подейства.

# 175
  • ул. "Мечтание"
Гуга, зъбът вече е по-добре!
Снощи една от нашите мами ми подсказа да си намажа венеца и да се изжабуря с клеева тинктура. Много добре ми подейства и успях да си поспя прилично без да ме мъчи особено зъба.  Peace

Бо, благодаря ти за идеята!

"Профилактиката" с подсладена вода/глюкоза не подобрява състоянието на жълтеница. Увеличава пишкането, пълни излишно стомахчето на бебето, но не чисти билирубина от кръвта. Билирубина се чисти с акото, тоест с кърмене.  Wink
Сина ми се изчисти от жълтеницата след като спрях да му давам подсладена вода. Да не говорим, че заради нея стоеше гладен.  ooooh!

# 176
  • София, Лагера
Добро утро!
Как ми се спи!  ooooh! Нещо не ми е наред на мен, спя като мечка - лягам си в 10 с децата и спя до 9 сутринта. Днес станах в 8 и сега съм като пребита  Tired

Момичета, къде наистина изчезна viFresh? А някой да има новини от Чопи?  Rolling Eyes

Ноеми, аз утре ще ходя в The Moll за подарък на една приятелка, така че може да се видим на кафе. Ти към колко мислиш да ходиш?
О, чудесно! Нямам никакви планове, просто искам да се разнообразявам, така че съм готова когато кажеш.
Други желаещи за кафенце?

# 177
  • София
Добро утро!

Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави бебоците!

Агентке, уникална снимка! Simple Smile

Ноеми, по кое време планираш разходката?

# 178
  • София
Аз също съм навита за кафенце в The Mall. Само кажете час, мога по всяко време. Връщам се да чета назад.

# 179
Най-накрая да успея да седна  Mr. Green

За коликите - Понеделник и вторник малката се спука от болки и като  върнах лентата назад се сетих че ядох пържени картофи и даже единия ден портокал. И вчера реших да избягвам пържено, цитруси, бобови и лук и резултата е на лице- малката не я боля корема снощи. През нощта помрънкваше но се е оказа че просто сме се наакали  Mr. Green
Друг въпрос - какви слабителни ползвате - това към родилите с шевове. Аз от както родих не съм ходила до 00 и почвам да се притеснявам  Mr. Green Някой ако е пробвал свещички, които да стават за кърмещи да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт