"Системата минус 60" - тема №18

• 31 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Пфу, че съм заплес Embarassed

Ави честит рожден ден миличка-да си жива, здрава и щастлива   bouquet Hug

smile3555 

Честит рожден ден ,Ави. Жива ,здрав и обичана. Hug

Ванче щом е само +400 при условие че друг път е много повече значиси имаш минус и той ще се появи след 2-3 дни максимум Peace

Ох,Жани,дай Боже. Praynig Laughing  Hug

Хапнах си тази вечер,напук на плюса- сухар с кашкавал и кисело мляко. Crazy

# 406
Ави   newsm59 newsm59 newsm59 Много радостни и щастливи дни Simple Smile !!!

Благодарим момичета   bouquet за пожеланията  Simple Smile

Хайде на отчет:
1. кафе с мляко, филийка със сирене - закуска
2. ориз със спанак и пилешко месо - обяд
3. наденица и една печена чушка - вечеря

# 407
Елл аз лично не обичам вкуса който подсладителя има но за вечеря категорично не може мед Peace Така че ако има други като мен, които не могат да пият неподсладен чай вечер им остава варианта с 1-2 капки подсладител.

3. наденица и една печена чушка - вечеря
Комбинирала си месо и зеленчуци на вечеря-това е забранена комбинация вечер Peace

# 408
Аз пак съм тук! Действате ми мотивиращо като ви чета  Simple Smile
Сега се връщам от едночасово ходене(без да спирам,с изключение на зеленчуковия магазин)
Не знам,защо но след това пил.бутче ми се струваше,че много съм яла и направо  #Crazy!!!
Ходих на разходка,за да изгоря малко калории,мисля че се вманиячавам! Laughing

# 409
Отчет за днес
з. запечени макарони болонезе, кекс, бях им се наточила здраво, но не можах да ям много, бързо се заситих
о. салата айсберг, краставици, моркови и икесло мляко и свински пържоли, портокал
в. ананас, излизах на пазар закъснях, прибрах се към 6 и нещо и само това можах да ям.

# 410
  • Варна
Мерси за информацията за пилето с ориз, аз мислех, че не става. Peace

Ох, сега извадих един ху-у-убав, пухкав бял хляб от машината и как ми мирише само... Tired

# 411
chockolina да не се изкушиш и да се наядеш с хляб, че после много ще те е яд на себе си Peace

# 412
  Честити празници на всички! Ави  bouquet много здраве и успех във всичко!

Болничките бързо да оздравяват.  Hug Аз нямам глас..ужас е.. днес и по лекари ходих, не съм съвсем режимна..но пък навреме.
з- тостер
о- активия и солети /нямаше как да обядвам при положение че работих до 14ч не вървеше да ида и в обедна почивка/
в- овчарска салата в 17ч.
   Добре ми е и лекичко. Утре пак 100% системна като съм си нормално на работа и без доктори ooooh!

Тренировка 30мин, пак вир вода..сега излизам от банята. От утре пак по план. Друг път се дъних с късни несистемни хранения, та днес добре мина при тези обстоятелства. Не съм се тъпкала поне, независимо от слабия обяд.

Ванче
, супер си само с 400гр , дано и при мен е така. И аз мисля като Жани, чака те минус Hug
  Хубава вечер Hug

# 413
Ох, сега извадих един ху-у-убав, пухкав бял хляб от машината и как ми мирише само... Tired

Аз пък правих палачинки към 20 часа, питаш ли ме... Но не ядох, естествено.  Confused 
И така от почти 7 месеца вече - сама си се чудя понякога на ината.  Twisted Evil

# 414
  Да ви кажа макар че от 7 дни съм на системата, относно готвенето вечер..въобще не ми пречи. Не ми се налага и да разчитам на ината си, просто хапвам добре на вечеря и нищо не ме изкушава.Днес например на заведението вечерях овчарска именно заради слабия обяд, не ми се рискуваше вечерта да огладнея зверски и да прегреша и добре направих. Сега не съм гладна.
 Хляб пека след вечеря обикновенно да не ми се прияжда.

# 415
Здравейте и от мен! Май започвам да свиквам със Системата... Понякога се обърквам какво е разрешено за вечеря, но със сигурност ще се науча.
Момичета, кога започнахте масажи и упражнения? Опитвам се да се движа максимално много, но със си тежка и не е лесна работа...  Embarassed

# 416
 Нефертари ,аз масажи не правя с мумийо,кожата ми изглежда е супер еластична и въпреки че бях ка4ила 20кг през бременността,нямам нито една стрия Shocked
Отвреме навреме се търкам с кафето,седи си в банята.Гимнастика понякога по-редовно,понякога знаемарявам нещата-болести,мързел.. Crazy Crazy

Днес какво ядох:
З-банан,мюсли,чопнах си малко шоколад,
О-пълнени чушки с кисело мляко,зелена салата
слетобяд пих прясно мляко с нес и подсладено/ами не мога да не го подслаждам Rolling Eyes,а пък изкуствениет спрях да ги ползвам/
В -варианта със сухарите
След това съвсем несистемно пих доста натурален сок,грипа ме лепна,жадно ми е,вода не мога SickТа с 2 думи май не беше много системен ден.И въпреки че не съм добре днес,имам зверски апетит,кво е туй чудо значи!!!! #Crazy ooooh! ooooh!

Сега се сетих какво щях да пиша преди-Жасмин мерси за линка Hug,ще купя на малкия същите желирани витамини,дано да ги хареса.
Аз затова спрях да правя разни неща в кухнята 4е послеее Shocked,а много оби4ам да кулинарствам

# 417
  • Варна
chockolina да не се изкушиш и да се наядеш с хляб, че после много ще те е яд на себе си Peace

Няма, няма, аз съм рогато отвсякъде - Козирог, с аксцедент Овен.  Twisted Evil Като се запъна за нещо... Mr. Green
Ама реших, че вече ще го правя с отложен старт, за да става рано сутрин, че и аз да си хапвам, докато е топъл. Party

Жаси, хич не те питам, ти си желязна, заради теб съм в тая тема Hug

# 418
Ами хайде и аз да се отчета за днес

з. банан + капучино + малко кашкавал ( не точно в този ред)  hahaha
о. пилешка супа + една хапка сирене + 2 маслини
в. чушки с извара на фурна

Сега пия едно чайче и си лягам... Изкъпах се, направих си масажа.... Лека нощ!!! Heart Eyes Heart Eyes

# 419
  • Варна
Steletu, още от самото начало ли  хапваш по толкова малко? Браво за резултатите! Но банан и парче кашкавал ми се струва съвсем недостатъчно. Явно съм лакома...

Моят отчет за първата седмица е 2,600. Мнооого съм доволна. допълнително понамалих обема на закуските. Днес хапнах 1/2 кофичка кисело мляко с 2 лъжици трици и буквално не можах да кусам нищо повече.
Обядът ми е не режимен. И аз сгафих с една мусака. Тя месо почти нямаше, така че дали да не я пиша 1/2 режимна?
Вечеря - ориз със зеленчуци.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт