Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 108

• 91 572
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета.

Имам следното питане: Коя от вас е от Пловдив и Бургас Simple Smile и приема поръчки? Пепи? Моля, да се свърже с мен на лични.

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 13:46 от Ивейн

# 541
  • Варна
Честит рожден ден на Ема на Violetblue! С пожелания да е много здрава и щастлива! smile3510 Важното е дъщеря ти да си хареса тортите. Все пак са си наши деца и винаги могат да ни кажат каво да им направим - дори и да си сменят постоянно мнението  Laughing
Албенка, макар и болна се справяш отлично. Като съдя по себе си като съм болна само лежа, а на теб искрено ти се възхищавам.
Thedragonbg, само да започнеш отново да правиш торти, ще видиш как пак ще започнеш да твориш красоти  Heart Eyes
Свещичка, няма да показвам тортата на мъжа ми - страхотна е. Въпреки че е хлътнала самата торта котвата, въжето и руля са уникални. Така ли ми се струва, но не си оставила руля да изсъхне добре и едната пръчка е леко огъната - но въпреки това е уникална   bouquet
Blueeye, ако позволиш ще си взема идеята с окачените буквички.
Betina33, много нежни рози.
Juja_, според мен всички фондани - готови и домашни не са вкусни. Но както много пъти е казвано тук, всеки има различен вкус, т.е. някои не ядат никакво покритие, други харесват много Варната, трети харесват Маршмелоус (ако така се пише  Mr. Green) фондан. Но най-вкусно е шоколадовото тесто на Ванчето. Лично на мен също много ми харесва, но ми е малко трудно за работа - не винаги го уцелвам и ми се пресича  Mr. Green В последно време най-лесно ме се отдава тестото на Димитрана - http://dimitranas.blogspot.com/2009/03/sweet-sprig-cake-step-by-step.html . Лесно е за работа, бяло и много сладко - както всички фондани с много пудра захар в тях. Моят съвет е да пробваш поне 2-3 от библиотеката и сама ще си намериш "твоя". Успех!

# 542
Виолетке,да ти е жива и здрава Ема и много щастлива
А тортичката е супер,и щом детето си я харесва всичко е ок нали.
Блуто,страхотни тортички,окачените букви са страхотна идея.
Свещичка,страхотна е тортата и идеята.Въжето и котвата са уникални.

Бетина33,много е хубава тортичката страшно  ми харесват розичките.

# 543
  • София
ЧРД на Ема, да е все така красиво и щастливо дете Heart Eyes Да радва мама и тате. Фиолетке, важно е че детето е щастливо и си има торти каквито то е пожелало.
sVeshti4ka , тортата е много идейна и хебава, това че се е килнала го виждат само изкривените Mr. Green
Синятаааа, ама много сочни и кремести торти, ха недей ги показва така че съм със слабо сърце и се окапах при това Hug
betina33 ,много романтична тортата с тези откъснати листенца...

# 544
  • Стара Загора
Момичета да ви  покажа  първото  си  произведение  за  рождения  ден на  съпруга  ми който  е  утре.първо  го  спретнах много набързо   и то  с готови блатове.Ядосах се понеже ,боята  която  имам е  ужасна  исках да се  получи  червено  а  то стана  едно розово  и  прибавих  синьо  и  така  се  получи  този цвят и захарното ми  покритие  не  е особено  сполучливо  незнам  защо  стои  така  на  дупки -това  е по  рецепта  руска  мастика  
Първо  произведение  ми е така че -  Критикувайте  смело   да  се  уча  от грешките Grinning
това  е тортичката
 http://4efino.snimka.bg/cooking/torti.568038.22285083

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 20:43 от DANGAB

# 545
  • София
Виолет, да ти е живо и здраво детенцето, красива госпожица да расте! Кристалчетата са много момичешки. Надписът и особено начинът на изписване на името й, много ми харесаха!

# 546
Моми4ета ,благодаря ви от сърце за хубавите пожелания.Радвам се ,4е ви познавам макар само виртуално,а скоро се надявам и на живо Praynig операцията на половинката  беШе на РД и затова торта няма
Виолетката,да ви е жива и здрава порасналата госпожица.Много щастие и късмет и пожелавам  bouquet
Аз ви изпуснах последните дни.Невероятни неща сте натворили.Поздравления за вси4ки
Аз не мога да се похваля с нещо ново ,няма седмица без Кити,нещо морско и Боб Laughing..но децата избират Sad
[

# 547
  • Пловдив
patriyani, ти пак ме разби с производителност и качество. Кититата обаче са ми слабост.

Вайълетке, да ви е жива и здрава порастналата Ема. Да расте много щастлива и да бъде най-добрата кака.

# 548
Фиолетке, да ти е жива и здрава Емма. Hug

Патрияни, перфектна си, да знаеш!!!

Дано мъжът ти се оправи бързо  Praynig

# 549
Прелитам да ви спусна нещо и си отивам....
afwitch ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР  afwitch

# 550
Дами , отново е  време  за Тортено предизвикателство  Grinning  - темата е : ПРАЗНИЦИ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560991

# 551
  • в семейството
Привет!
И  аз от кога, не съм се отчитала в темичката  Embarassed . Но за това пък съм винаги на линия по срещите  Wink .
Violetblue, честит рожден ден на Ема! Нека бъде здрава, усмихната и красива принцеса на мама и тати! От личен опит знам, че в повечето случаи вкусовете на поколенията не съвпадат  Mr. Green . И аз си мислех, че идеята която имах за торта на мойта щерка ще и хареса, а тя само се мръщеше и отхвърляше предложенията ми.
blueeye® , кажи какво е съдържанието на шоколадовата с черешките. Мнооого вкусно изглежда  Peace
betina33, много добре изглежда тортата. Лично аз бих направила по-малко сърцето с надписа. Розите са толкава нежни, а някак тя грабва погледа.
patriyani , пак голяма производителност. Барселонската изглежда много изчистена и точна. За Кити-тата и морската какво друго освен, че са ти запазена марка.
Свещичка, нямам думи за таланта, който ни показваш отскоро в темичката!
Да си покажа и аз тортичката от миналата седмица - вита технология с карамеления крем на Бубето.

и на други цветни фонове

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 21:32 от fotka

# 552
Еййййй, страхотни сте, много благодаря на всички за милите думи относно козметичната ми тортичка и за съветите.

fotka, как ги сглоби тези парчета така? Браво, много идейно, интересно и красиво!

patriyani, половинката е добре нали? Тортите са ти страхотни - аз се влюбих в камиончето на Барса и морското дъно, уникални!

DANGAB, нежен цвят се е получил.

betina33, много е изпипана и нежна. Страхотна е!

blueeye®, много са готини. Копчетата ми харесаха страшно много. Я кажи малко - какви са блатовете и крема, че изглеждат много вкусно и двете торти.

sVeshti4ka, страхотна е. Котвата е като истинска. Много ми хареса.

Аз временно ще мина в затишие, но ще ви следя. Завиждам благородно за семинара! Ако смятам правилно на шестия семинар ще се присъединя към вас!  Hug

# 553
Здравейте мили момичета!Близо два месеца не съм се мяркала в темата по безброй причини. Embarassed  ..Както и да е ,надявам се че ще ме приемете отново  bouquet
Имам да чета доста така че  и няма да мога да изкоментирам всички ви.Но искам да ви кажа че сте най добрите майсторки на торти!
да започна с поздрав към Violetblue!Да ти е жива и здрава дъщеричката и много щастливо детство!
 Фотка,Браво толкова прецизно и равно направени квадрати!И цветовете са страхотни
patriyani Китито всички си го знаем че е номер едно!Но този автобус с тези шампионски купи ме грабна най много!
DANGAB  първо произведение е чудесно,с нетърпение ще чакам второто!
Бетина много нежна торта Heart Eyes
blueeye® много готина идея за бебешката,а от черешовата ми потекоха лигите.. Crazy
sVeshti4ka много ми хареса твоята торта,а котвата  е като истинска,би ли споделила как я направи?
Албенка ти си знаеш  bouquet Тортите са много хубави но като си болна вземи си почини малко!Недей така Party
ditsan слънчогледите са много хубави,не виждам някъде да е крива тортата newsm78,или поне на снимките не се вижда
Maninka Не знам от колко време се занимаваш с торти ,но ги разгледах всичките и останах изумена
Имаш голяма дарба !  bouquet
Румя много нежни бебешки тортета!
NellyDi хубава е тортата,и аз винаги когато искам да се получи добре,като много се старая нищо не излиза накрая ooooh!
Леля Ог както винаги перфектни торти си показала,котаците са ми любими
Раче браво на теб!Любимата ми катеричка от ледена епоха!Супер!
Искам да се извиня че не мога да отбележа всички ви,и
ще се спра дотук с коментарите че времето отново ме притиска Tired
И аз имам доста торти за показване но по късно

# 554
Здравейте момичета! Много ви се възхищавам на сладките творения и имам желание да се науча как се прави този фондан. Ако можете да ми дадете рецепта, че нямам много време да се ровя. В момента правя само мъфини и плодови пити и взеха да им омръзват на мъжете ми. Благодаря ви предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт