Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 830
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Утре сме на линия да коментираме. "Развръзката" сигурно е визирал да разберем какво е станало с Боряна Thinking

# 391
Утре 20,00 всички тук!!! Grinning

# 392
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Айде, 14 март е,Родината цъфти Mr. Green Mr. Green Mr. Green-вий спите!
Елена Петрова беше сутринта при Ани и Виктор- Каза ,че Боряна е направила своя избор, че Асенчо- Чарли  Sunglasses ще се влюби,и ще стане бял и добър! Crazy Rolling Eyes Приятен и слънчев ден и до довечера! Hug

# 393
  • София
И аз да се запиша, да не забравя да гледам довечера  Grinning

# 394
  • София
Чарли май в Сиана се влюбва!

# 395
Чарли май в Сиана се влюбва!
Да! Peace

# 396
Да, в Сиана се влюбва. А как я целува .....

# 397
  • Пловдив
А 2 ли ще са сериите?

# 398
aaaa ... след като вчера гледах двамата си възлюбени ...  Heart Eyes при Росен и едва не достигнах до душевен оргазъм, когато взаимно се четкаха кой е по-по-най, днес съм с пуканките пред екрана ...

Ако не ме изгонят от нас заради ревност (мъжа ми полудява само като види Блатечки или Врачански по ТВ  Mr. Green ) утре ще коментирам Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 399
Здравейте, само ви четях до сега. Нямам търпение за довечера.  newsm68 newsm44. Утре ще коментираме.

# 400
  • Somewhere far away
Хайде големия ден дойде! Остават по-малко от 5 часа!

# 401
аз Елена в тази фотосесия нещо не я харесвам ... прилича ми малко на Алисия ... сериозно!

Блатечки го връщам от раз. А Калинчо ще си го направя дружка. Да ме вози на мотор. Много позитивен човек изглежда.

И двамата ги взимам веднага!

и аз и аз

# 402
И аз се нареждам в очакване на вечерта  Popcorn

# 403
Аз съм още на работа ... Sad тайно се надявам да си тръгна скоро, че иначе ...  #Cussing out

# 404
Още 26 мин

Общи условия

Активация на акаунт