Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 804
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
Не знам вие как сте,ама аз почти не помня последните излъчени епизоди на сериала.....
А пък до  март.....съвсем. Confused
Всъщност,колкото повече ги няма,толкова повече не ми липсват.
Много е тъпо едно такова голямо прекъсване,без да е приключил сезона,а за уклончивите отговори (относно кога ще продължи сериала)или въобще за липсата им,нямам думи  Sick

Peace Peace Peace Hug
голяма тъпотия са тези прекъсвания аз и межди 1 и 2 сезон - преживях тази "амнезия"
 newsm78 разбирам да има месец пауза, но повече ми е прекалено  Naughty Thinking Crossing Arms

# 121
При мен паузата не ми оказва кой знай какво влиание. Помня всичко, не съм забравила последния епизод.

# 122
Ами на твойте години,какво да забравяш,питаш ли ни нас с гайдите  Mr. Green

# 123
М ти на колко си?

# 124
Така ,като ти гледам ника,смятай.....твоята възраст по три     Mr. Green
Старост - нерадост  Joy Joy   ,защо мислиш,че се оплаквам,че го забавиха сериала?
Ми аз и имената им забравих ,какво да ти разправям....

# 125
Така ,като ти гледам ника,смятай.....твоята възраст по три     Mr. Green
Старост - нерадост  Joy Joy   ,защо мислиш,че се оплаквам,че го забавиха сериала?
Ми аз и имената им забравих ,какво да ти разправям....
hahaha hahaha Joy Joy Ами питаш ли баба...тя е на 79 #Crazy Mr. Green Mr. Green

# 126
  • Луната ни пази
Е казаха вече официално по БТВ Новините- началото на март! Поне вече знаем!

# 127
  • Стара Загора
Лелееее какво научих преди малко.
Асен Блатечки ще има представление след 10 тук, в Свищов... ииии познайте кой ще отиде да го гледа... и още по-якото е, че ще спи в моята квартира, т.е. къщата, в която съм отседнала аз..... ще се снимам и ще взема автограф.  Crazy  Laughing

# 128
# 129
# 130
  • Враца
Асен Блатечки ще има представление след 10 тук, в Свищов... ииии познайте кой ще отиде да го гледа... и още по-якото е, че ще спи в моята квартира, т.е. къщата, в която съм отседнала аз..... ще се снимам и ще взема автограф.  Crazy  Laughing

А стига бе! Само автограф ще вземеш ? Аз щях да спя при него и да му взема силите  Joy

# 131
Е как пък точно в твоята квартира?

# 132
  • КиТ

На 10 февруари ли?В читалището?
Ха значи,ако е на 10 и си взема последния изпит мое и аз да ида Mr. Green
Та викаш къде ти е квартирата? Flutter Flutter Flutter(малко да по любопитствам!)

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт