Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 784
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
за Боряна изобщо няма да ми е мъчно  ooooh! ooooh! Whistling, но ако с Яна Маринова/Елена нещо се случи - ще ми е драма  ooooh! Tired

# 106
  • КиТ
Няма лошо, все пак латино сериалите са на почит и имат дългогодишни традиции сред зрителите в България.

Направо hahaha hahaha hahaha,залагам дори ще се окаже,че не мъртва и пак ша я варнат Mr. Green Wink Peace

# 107
 Оф хора искам да почва вечеееееее

# 108
Няма лошо, все пак латино сериалите са на почит и имат дългогодишни традиции сред зрителите в България.

Направо hahaha hahaha hahaha,залагам дори ще се окаже,че не мъртва и пак ша я варнат Mr. Green Wink Peace
Хах нищо чудно! hahaha hahaha Joy Joy

# 109
  • Враца
Кратка ретроспекция на театрото: още съм в патос от бошуващите емоции, но първосигнално мога да кажа, че те толко цинизми на куп на живо не бях гледала!  Crazy  А Асен Блатечки игра страхотно! Уникално изпълни всички персонажи и влизаше от роля в роля с присъщата му лекота.  Heart Eyes Heart Eyes

# 110
Кратка ретроспекция на театрото: още съм в патос от бошуващите емоции, но първосигнално мога да кажа, че те толко цинизми на куп на живо не бях гледала!  Crazy  А Асен Блатечки игра страхотно! Уникално изпълни всички персонажи и влизаше от роля в роля с присъщата му лекота.  Heart Eyes Heart Eyes
Нали? Heart Eyes

# 111
  • Враца
Да, страхотен беше. Накара ме да се смея от сърце, а не защото просто трябва да се смея.
Възхищавам му се ! bowuu

# 112
 Взе ли си автограф?

# 113
Ще гледам "Тримата мускетари" с Калин Врачански и съм много щастлива. Heart Eyes

# 114
Чакам някое представление да дойде в Добрич, ама имам да си чакам.

# 115
  • Враца

Не  Naughty Забравих си фотото, а исках да се снимаме и после се разсърдих на мене си , че съм такава блейка и се самонаказах без автограф!  #Cussing out

# 116
E нищо другия път

# 117
  • Велико Търново
Ето, това е...

радостно или не, но поне е някакво инфо
при това - на едно от местата, за които могат да се считат за официални

# 118
Не знам вие как сте,ама аз почти не помня последните излъчени епизоди на сериала.....
А пък до  март.....съвсем. Confused
Всъщност,колкото повече ги няма,толкова повече не ми липсват.
Много е тъпо едно такова голямо прекъсване,без да е приключил сезона,а за уклончивите отговори (относно кога ще продължи сериала)или въобще за липсата им,нямам думи  Sick

# 119

Общи условия

Активация на акаунт