Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 781
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
# 91
М да прочетох го

# 92
# 93
  • в сърцето на един мъж...

Мдаа, първо през януари, после през февруари, а сега през март  Crossing Arms Що ни лъжат, направо да кажат - като почне новото шоу на конкурентната телевизия, тогава ни чакайте Confused

# 94
  • в 1001-та нощ
 newsm78 newsm78 от февруари не тръгва ли стани богат по нова - тъкмо да го изореварят от 29.01  Hug newsm78 #Crazy Joy

# 95
Момичета знаете ли ,че Стъклен дом си има собствен сайт?Най-после да му направят такъв!
http://staklendom.com/

# 96
slu4aino nqkoi da ima info koga zapo4va noviq sezon??

# 97
  • Велико Търново
Момичета знаете ли ,че Стъклен дом си има собствен сайт?Най-после да му направят такъв!
Според мен, обаче, е фенски, най-вероятно.
Вярно - домейнът вероятно е платен и изглежда малко странно така, но... ето защо мисля така. Цитирано от сайта:
Цитат
Послепис: На e-mail адресът за контакти stuklendom@gmail.com получихме доста запитвания, които бихме искали да споделим с вас, ако знаете техните отговори. Виж епизода →
И като се цъкне на "Виж епизода", се отваря страница със следния текст:
Цитат
Послепис: На e-mail адресът за контакти stuklendom@gmail.com получихме доста запитвания, които бихме искали да споделим с вас, ако знаете техните отговори.

“Имате ли представа кой номер и каква марка риза носи Стефан Данаилов?”

Още една риза, но този път на Калин Врачански: “Интересувам се каква марка са ризите, с които обличате Калин Врачански в епизодите и по конкретно ризата, с която е облечен в епизода с партито на Мола.”

“Искам да ви попитам каква марка са шарените гуменки на Алекс от епизода, в който избяга от дома си и отиде при Сиана? Ако можете да ми отговорите, кажете ми и от къде мога да ги закупя, моля.”
Нали не си мислите, че ако сайтът беше направен от името на екипа, тия въпроси щяха да си търсят отговорите чрез интернет? А това означава, че в този сайт едва ли ще може да се прочете/види информация от "първа ръка".
Според мен единственият официален сайт е този под шапката на btv.bg. А инфо освен там, може да се черпи и от страницата на "Стъклен дом" във Фейсбук.
Хубавото на staklendom.com може би е това, че епизодите са събрани на едно място и, евентуално, ще могат да се гледат от чужбина. Но това може да кажат само живеещите там, разбира се.
И ако е така, все пак, не е малко, де... Похвално за положения труд Simple Smile
Но... общо взето - още едно място, където ще се задават въпроси.
На които, обаче... дали някой ще може да отговори... въобще не се знае  Wink

а случайно да може да се чете няколко мнения нагоре?
извинявам се, но наистина задаването на едни и същи въпроси без да се положи макар и малко труд да се попрочете из темата (още повече на същата страница, на която се пише)... ми изглежда... (меко казано) странно...

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 21:45 от DamaPika

# 98
  • в сърцето на един мъж...
От цитирания сайт, като се кликне на епизода те препраща към ютюб. Хубавото е, че може да избереш дали на самия сайт или в ютюб да гледаш епизода и е с доста добро качество. Така че, този сайт специално е доста добра алтернатива за гледане от чужбина.

# 99
 Peace И аз го чакам да започне.  Peace

# 100
така като го няма сериала и ми е едно спокойно, няма на кого да се ядосвам, от какво да се вълнувам, а иначе, вярвайте ми, сериала понеделник в 8 часа ми двига адреналина, и после както знаете с дни обсъждаме ама защо и как... Laughing

# 101
Според мен, обаче, е фенски, най-вероятно.
Вярно - домейнът вероятно е платен и изглежда малко странно така, но... ето защо мисля така. Цитирано от сайта:
Цитат
Послепис: На e-mail адресът за контакти stuklendom@gmail.com получихме доста запитвания, които бихме искали да споделим с вас, ако знаете техните отговори. Виж епизода →
И като се цъкне на "Виж епизода", се отваря страница със следния текст:
Цитат
Послепис: На e-mail адресът за контакти stuklendom@gmail.com получихме доста запитвания, които бихме искали да споделим с вас, ако знаете техните отговори.

“Имате ли представа кой номер и каква марка риза носи Стефан Данаилов?”

Още една риза, но този път на Калин Врачански: “Интересувам се каква марка са ризите, с които обличате Калин Врачански в епизодите и по конкретно ризата, с която е облечен в епизода с партито на Мола.”

“Искам да ви попитам каква марка са шарените гуменки на Алекс от епизода, в който избяга от дома си и отиде при Сиана? Ако можете да ми отговорите, кажете ми и от къде мога да ги закупя, моля.”
Нали не си мислите, че ако сайтът беше направен от името на екипа, тия въпроси щяха да си търсят отговорите чрез интернет? А това означава, че в този сайт едва ли ще може да се прочете/види информация от "първа ръка".
Според мен единственият официален сайт е този под шапката на btv.bg. А инфо освен там, може да се черпи и от страницата на "Стъклен дом" във Фейсбук.
Хубавото на staklendom.com може би е това, че епизодите са събрани на едно място и, евентуално, ще могат да се гледат от чужбина. Но това може да кажат само живеещите там, разбира се.
И ако е така, все пак, не е малко, де... Похвално за положения труд Simple Smile
Но... общо взето - още едно място, където ще се задават въпроси.
На които, обаче... дали някой ще може да отговори... въобще не се знае  Wink

а случайно да може да се чете няколко мнения нагоре?
извинявам се, но наистина задаването на едни и същи въпроси без да се положи макар и малко труд да се попрочете из темата (още повече на същата страница, на която се пише)... ми изглежда... (меко казано) странно...
Ми нз дали е фенски даже и аз като влязох там си казах,че нещо не е мн добре направен и за мен не е точно както трябва,но видях че пише стъклен дом.ком и си помислих,че вероятно е оригинал.Хубаво е ,че сериите могат да се гл от чужбина! Peace

# 102
  • Враца
Това излезе днес, не мога да пусна линк и ще го копирам:
Simple Smile

Цитат
"Стъклен дом" ще осиротее без Елена Петрова

Ново убийство в "Стъклен дом", и то на главната героиня Боряна обмислят сценаристите на най-успешния български сериал досега. В нейната роля влиза Елена Петрова.

Звучи загадъчно как екипът би се лишил от известната и добра актриса. Но не трябва да се забравя и фактът, че съвсем скоро в сюжета на сериала ще се намеси сестрата на Бубето, която се играе от менекенката Диляна Попова. Може би, за да нейната звезда грейне по-ярко ще трябва да се лишим от чаровницата Елена.

Това обаче е само един от вариантите, написани за продължението на филма. Има няколко, затова сюжетната линия продължава да бъде пълна загадка. Освен сценаристите и продуцентите, текстовете за филма се гледат дори от програмния директор на BTV Апостол Пенчев. Каква е съдбата на Елена Петрова, скоро ще се види по телевизията. Третият сезон, части от който вече се снимат, започва да се излъчва през март. Сценаристи твърдят, че Юлиан Вергов, който играе Николай Жеков в сериала, не е включен в първите серии. Т.е. все още ще си стои в затвора.

През март ще тръгнат и новите предавания на BTV, които ще бъдат показвани тази пролет. Много е вероятно поне още един български сериал да се завърти по BTV, пишат от blife.

Такъв снима и БНТ. Най-интересното е, че негов продуцент ще бъде Димитър Митовски, с когото до дни ще бъде подписан договор. Той спечели конкурс в държавната телевизия.

Сериалът е с работно заглавие "Под прикритие" и е по-скоро на криминална тематика. За него работи голяма част от сценарния екип, написал "Стъклен дом". Преди това същите хора създадоха сценария и на "Забранена любов" по Нова тв.

# 103
Ми да ги убият всички и да знаем, че няма да има Стъклен дом.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 104
  • Разпиляна във въображението
Няма лошо, все пак латино сериалите са на почит и имат дългогодишни традиции сред зрителите в България.

Общи условия

Активация на акаунт