Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 850
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Има ли афера между Чарли и Сиана? 
 hahaha hahaha  tandonova79 теб са те споменали тук. Една от най-пресните новини. Ехх станахме известни  hahaha hahaha

Цитат от статията: ”А видяхте ли как Чарли целува страстно дъщеря си... май и наште сценаристи ще го обърнат на...”, съвсем объркана е tandonova79, която разпознала в клипа героинята на Луиза Григорова Алекс. tandonova79, ти си звезда  Laughing

# 316
Абе хора гледах промото на Столичани в повече и доколкото успях да видя снимат в къщата на Касабови Crazy ooooh! hahaha hahaha Joy

# 317
  • КиТ
Цитат
Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.

Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.

И аз, макар и щастливо обвързана, също ми се ще да го докопам този Блатечки...
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Не ли по-скоро 2кратния  tooth tooth tooth tooth Joy Joy Joy

Мирел и аз гледах рекламата за Столичани в повече,ще се гледа задължително(яка комедйка ми се струва!),за тема не знам някой да се прежали да пусне Rolling Eyes Слаш със сигурност ще бъде там,че доста се загуби Cry Cry Cry

Слънце и ти се прочу бииииииии Crazy,ся трябва да мислиш клепчета да правиш и за тук Mr. Green

# 318
  • Луната ни пази
Има ли афера между Чарли и Сиана? 
 hahaha hahaha  tandonova79 теб са те споменали тук. Една от най-пресните новини. Ехх станахме известни  hahaha hahaha

Цитат от статията: ”А видяхте ли как Чарли целува страстно дъщеря си... май и наште сценаристи ще го обърнат на...”, съвсем объркана е tandonova79, която разпознала в клипа героинята на Луиза Григорова Алекс. tandonova79, ти си звезда  Laughing
И не само тя, Малко слънце също Simple SmileSimple SmileSimple Smile   
Цитат
“Айде по-скоро да се залюбват Сиана и Чарлито”, нетърпелив е Malko Slance още през ноември.

# 319
  • Разпиляна във въображението
Въх, и аз съм звезда

“Ех, в промото няма и следа от Николай”, жалва се Severa. “Жалко за Николай!”, споделя мъката й и Miriel.

# 320
  • España (Плевен)
Следят ни и то редовно...  hahaha hahaha

# 321
  • София
Ще падна от смях. Joy

# 322
 Joy Joy Joy Joy Joy Ние сме институция с тази "БГ мама".  Joy Joy Joy Joy Joy

Цитат
Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.

Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.

И аз, макар и щастливо обвързана, също ми се ще да го докопам този Блатечки...
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Не ли по-скоро 2кратния  tooth tooth tooth tooth Joy Joy Joy

Като сложа на кантар Блатечки и 2-кратния - newsm78  #Crazy много равни бе-е-е-е...  Joy Joy Joy  Joy Joy Joy

# 323
.... така и Камен Врачански. ....

Кого имаш предвид- Камен Касабов или Калин Врачански...........  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (шегичка)

Хаха, Калин Врачански де Simple Smile Обърках се малко, къде Камен, там и Калин Simple Smile) Все е готин Simple Smile)

# 324
muaahahahhahahahahahaah Grinning еееееееееее, момичета .. .сега д ане ви се вдигне самочувствието, кат' въ описаха по вестниците ...  Heart Eyes Mr. Green

Ох, да повторя ... щастливо обвързана, но ако ми падне Блатечки .... ммммм Simple Smile

# 325
Много дами обичат истински секссимвола Асен Блатечки! Heart Eyes

# 326
Блатечки го връщам от раз. А Калинчо ще си го направя дружка. Да ме вози на мотор. Много позитивен човек изглежда.

# 327
  • София
Елена Петрова - фотосесия за Intro magazine:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150431976920004&set … 03&aid=620419

# 328
Много е нетипична в тази фотосесия. Направо не мога да я позная.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт