Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 776
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Привет и от мен! Изгледах серията.

На мен сцената на Ставрев и Ставрева с детектора на лъжата ми евтинееше, много наивна, ама... съвсем като не от този филм са тия хора понякога!

И на мен ми е странно това диплене още по Камен - какво кат ое бил Пол Някойси, какво променя това нещата след като се знае как е напуснал страната, че е напуснал страната въобще, и пр.

Има много моменти, които са пряко свързани с предишния епизод - еми, аз не се сещах за всичко от преди края на декември! Какво им костваше да пуснат остатъка от тези серии миналата година. Сега това нов сезон ли го броим?!

Включването на Кока Кола този път беше много деликатно и ненатрапчиво, доста естествено, а на Лидл - вече им отива на младежите да пазаруват там, все пак са тийнове, може да дават луди пари за алкохол и цигари, но броят стотинките за другите разходи по храна. Не е като кака Ленче да ти дойде с излъскан твърд плик на Лидл да й стои за фон на близките кадри!

И много хора можеха да играят и много по-добре!

Иначе, обичам си го този сериал и това си е!

# 451
Серията ми хареса като цяло,не усетих кога мина,с изключение на рекламите. JoyМъжката партия беше доста по-добра от дамите.Преди харесвах Елена Петрова,но в тази серия не и се получи играта както трябва.Обаче пък Яна Маринова беше във форма-лека забележчица само към последната сцена.Стори ми се твърде суха, newsm78но това пък се вързва идеално със профила на самата Елена Атанасова. Peace  newsm78За актьорите какво да кажа?!Начело -Ст.Данаилов и плътно зад него Блатечки...,следват и останалите,които също бяха ок. Grinning

# 452
  • в 1001-та нощ
най-много ми хареса как Сияна и Сандра "лапнаха" по Чарли....

харесвам Сияна, като жената до Чарли  Peace

# 453
  • Велико Търново
Може ли да ми кажете колко епизода излъчиха днес по тв-то да знам колко да търся да си сваля Praynig и свърши ли вече излъчването?
Ророана, в програмата го водят сезон 2, еп. 14, и аз ще го търся по късно  Wink
Заповядайте:   Стъклен Дом сезон 2 епизод 14 в DMCA-removal-from-Google

# 454
Супер епизод.  Heart Eyes
Най-накрая сериалчето се завърна!  Party

# 455
Утре ще ви прочета.Приятно коментиране.НА предните стр бях качила едно клипче за цигари там е онази дъска с случващото се ако някой може нека я прочете

# 456
  • София / Пловдив
Камен как разбра, че онзи тормози Боряна?
Кой му каза? Тя сама ли?

Че детето нещо ме замота и изпуснах тоз момент.

# 457
Ставрев каза на Камен,че Боряна спинка в дома му,заради Методи.И съответно Камен пощуря!...  ooooh! tooth

# 458
  • София / Пловдив
Аааа, ясно. Мерси!

# 459
Кучето на Методи беше френски булдог, но това няма голямо значение. Peace
Кучето на Методи е мопс наистина, може би най-неподходящото куче за този персонаж. Като го видях съм се смяла с глас.
Липсвали са ми най-много Ставреви, Елена и двамата Касабови- най-малък и най-голям. Лицето на Димитър зад затворената врата, мъката в очите му- убедена съм, че той още я обича, но страда много. За разлика от него Боряна е еднаква, както винаги. В леглото и Методи, нормална реакция е поне дъх да си поеме по-рязко, а тя само отвори малко повече очи и уста.
Сияна не играе лошо, ама май по-добре да я дублират.
Сияна и Чарли- очаквах някакви погледи и искри, даже караница между тях, всичко много претрупано, само за да ни задоволят капризите Wink за любов по-между им.

# 460
Знаете ли кога ще има успеха на турските сериали?! Никога! Веднага ги качват в различни сайтове епизодите от турските, а този го няма и ще преключвам с него! Не стига, че повече от половината актьори не могат да играят, а трябва сигурно и да им се моля да качат текущия епозид. Хайде "холанд". Няма да се получи!

# 461
  • Велико Търново
samoti, ако имаш някаква друга причина за недоволство - ок, но точно такава...  Rolling Eyes
20-на минути, след като свърши, епизодът вече беше в DMCA-removal-from-Google (на предната страница на темата съм пуснала линк в 22:28).
Същият торент го имаше и в elit-bg.com
Още няколко минути по-късно епизодът беше качен и на сайта на bTV
Във ви-бокс също го има - само трябва да си избереш  Wink
Така че... едва ли някой е зачакал точно твоите молби. Хората си действат, при това - доста експедитивно
Ако визираш само Ю-Туб, обаче, като гледам - май там с това се е заел основно само един ъплоудър (petarBG87). Явно точно тази вечер момчето има някакви причини, за да е закъсняло...

ПП/ Да... от коментарите в канала му става ясно (пействам директно оттам):
petarBG87 (Преди 2 часа)
Мда, сега започвам обработка и някъде в малките часове на следващия ден вероятно всички части ще са онлайн Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 00:50 от DamaPika

# 462
 Изтеглих го, но е без звук Rolling Eyes

# 463
# 464
Вместо запис, Боряна е тъпа офцЪ, няма на къде повече. А Елена Петрова я изигра съвсем схванато.
Сиянчето и Чарли радват.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт