Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 777
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Айдеее Ленчето виде ЗаБрАнЕнОту лИсЧи Mr. Green Laughing Laughing Flutter

# 436
  • гр. София
Този Методи какво куче има Rolling Eyes Мопс Rolling Eyes И как заплаши че ще направи нещо на Боряна Rolling Eyes
Чудя се за какво й е на Елена този  детектор-ще търси ключа на Сиана сигурно Rolling Eyes Сега Елена ще разбере че Христо е стерилен.

# 437
Яна може да е всякаква но според мен си изигра чудесно ролята  на ''побесняла'' Naughty

# 438
  • гр. София
О, да , много добре беше изиграна реакцията на Елена и още предстои в следващата серия Simple Smile
Видяхме онзи смотльо работи в банката Rolling Eyes

# 439
Не знам аз ли съм отвикнала да ги гледам, ама ми се стори много лоша играта им, а серията беше порядъчно тъпа. Само не разбрах Борянчето откъде я намери тази червената рокля и чорапогащника? Много добре влезе в ролята  Joy

# 440
  • Разпиляна във въображението
Сцените със Сияна и Чарли наистина доста избързаха с тях. После и Сияна "страда", че Чарли не й се е обаждал Shocked

Друго ми е тъпо на мен. От какъв зор още ровят в миналото на Камен при условие, че вече разбраха в какво е бил замесен, какво е направил, как е напуснал страна и т.н.

Методи даде роклята на Боряна Peace

И за мен серията не беше това, което очаквах. Имаше няколко смислени епизода от цялата серия.

# 441
  • КиТ
Да и на мен ми се стори твърде пресилено тава между Чарли и Сиана Thinking или той просто се цудеше коя да закове,а Сиана как да върне на Дани,а в същото време пета за него ooooh!

И тоя документ за стерилност много бързо изникна,да беше го съхранявал някъде на скришно място,а той в хола където всеки може да си бърника #Crazy #Crazy #Crazy ми то в тая секция и часовника беше Tired

# 442
  • sofia
 Кучето на Методи беше френски булдог, но това няма голямо значение. Peace

Серията ми хареса, може би защото ми липсваха отдавна. А може и защото пропуснах няколко момента,докато приспивах дребния.

А Алекс не дава Чичо си, да  го пипнат. Laughing

Не разбрах на Елена защо и е този металотърсач. Наистина беше смешно как откри документа на Христо.

# 443
Много ми хареса серията. Радвам се, че сериала се завърна.

# 444
Те всичко от рекламата излъчиха. Ох тази серия  ми хареса  много,  супер динамична. Детектора 100% е за ключа.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 22:28 от vesela97

# 445
Кученцето е мопсче,а не френски булдог. Peace

# 446
  • гр. София
Кучето е Мопс Rolling Eyes
На мен серията ми хареса, въпреки някои странни моменти Rolling Eyes
Явно Сиана е много прилепчива, беше веднъж с Чарли и сега.....

# 447
Гледах с две кратки прекъсвания заради децата, утре пак ще гледам за подробности.
Като цяло и аз се разочаровах, чакане, четене, реклами, очаквания и сега...
Всичко ми е като взети готините моменти от рекламата и нещо между тях скълъпено, колкото да не е без хич. И Чарли и Сияна и документите, които Елена намери...
Така като се замисля в тази серия най ми хареса актьорската игра на Алекс и Методи, другите все нещо тук таме куцаше.

Ророана, в програмата го водят сезон 2, еп. 14, и аз ще го търся по късно  Wink

# 448
Не просто Чарли е истински мъж , а не "инфантил", както каза тя и затова го иска. Явно е добър и в любовта. Mr. Green

# 449
Не знам аз ли съм отвикнала да ги гледам, ама ми се стори много лоша играта им, а серията беше порядъчно тъпа. Само не разбрах Борянчето откъде я намери тази червената рокля и чорапогащника? Много добре влезе в ролята  Joy
И аз така. PeaceКато видях Боряна как викаше в парка (когато беше с Камен) и веднага си спомних ''хубавата'' игра на Елена Петрова.... Crazy Crazy Stop
Мое мнение...

Общи условия

Активация на акаунт