Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 831
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Друг й е приоритета на Елена в момента.
 А и Сияна е много хитра лисица, да не забравяме все пак чия дъщеря е.

# 616
  • София
Серията със семейство Адамс много ми хареса Mr. Green
Само Камен и Боряна ме мъчат - никаква химия...направо сцените с тях ми тежат.
И каква беше тази Коледа?!? Не са ли знаели кога ще се излъчва. В американските сериали съобразяват коледните моменти с истинската Коледа.

# 617
Серийката ми хареса. Peace Чарли и Сияна са много сполучливи като двойка,само трябва малко да се поочупят в интимните сцени. Joy
И на мен ми стана много тъжно за Камен-постъпката му си е направо донкихотовска! JoyТъжен край ще има това момче като гледам в каква посока тръгна..., newsm78което обаче пък е съвсем реалистично.
Сцената м/у Яна Маринова и Кадурин/сблъсъка/беше много добре изигран. PeaceИ изобщо актьорите сякаш започват да се връщат към предишната си добра форма.Имаше тук-таме дребни недостатъци,но въпреки това беше мн.интересен епизод.Всъщност най-голямото достойнство на сериала е,че успява да балансира добре между екшъна и сантимента.
 WinkЕхооо,сценаристите,май хвърляте по един поглед на Забранения плод:Чарли вече напусна сградата ,а?!... rotfImao

# 618
И аз не мога да разбера какъв му е мотивът на Колев,че така е захапал Камен.Гони го до дупка.Дори повече от Димитър. newsm78
А тая Елена е стршна.Хем е бясна да разбере кой е баща на Алекс и уж разстроена от цялата ситуация.Обаче не забравя парите на Сияна.Преследва ги като хрътка. Laughing

# 619
  • КиТ
Много шантав нещо епизад беше Mr. Green
Елена с ножа  hahaha hahaha hahaha,после Елена размахваща металотърсач Joy Joy Joy Joy
Ма Камен адски ме издрани с тая вечна саможертва към Борянка,до сега не ме е дразнил толкос,ма тоя епизод ми преля чашата ooooh!

# 620
И каква беше тази Коледа?!? Не са ли знаели кога ще се излъчва. В американските сериали съобразяват коледните моменти с истинската Коледа.

Ако не го бяха прекъснали сезона точно за Коледа щеше да си дойде серийката.Глупаво постъпиха от БТВ.Явно първоначално не са били такива намеренията.
Честно казано и мен тези елхи и дядо Коледа на паркинга ми дойдоха малко в повече.

# 621
Много шантав нещо епизад беше Mr. Green
Елена с ножа  hahaha hahaha hahaha,после Елена размахваща металотърсач Joy Joy Joy Joy
Ма Камен адски ме издрани с тая вечна саможертва към Борянка,до сега не ме е дразнил толкос,ма тоя епизод ми преля чашата ooooh!

Направо ми е като Черноризец Храбър   ooooh!
Нека сценаристите го върнат към реалността вече , че взе да ми нагарча  Outta Joint

# 622
И аз не мога да разбера какъв му е мотивът на Колев,че така е захапал Камен.Гони го до дупка.Дори повече от Димитър. newsm78
Ако съм на негово място накрая ще метна всички и ще изчезна. Laughing Laughing Laughing

# 623
  • Луната ни пази
А тая Елена е стршна.Хем е бясна да разбере кой е баща на Алекс и уж разстроена от цялата ситуация.Обаче не забравя парите на Сияна.Преследва ги като хрътка. Laughing
И аз това си помислих, но и друго: точно това е момента, в който тези пари са и най- нужни, а и ситуацията идеално се разви в нейна полза.
СТрахотна серия!

# 624
  • София
Абе какъв рицар е Камен - прие сделката на Методи, прецака Христо като го накара да подпише договора и не го предупреди за какво става дума, и взе багажчето да бяга. Егати подлеца. Sick

Интересно ми е кой ще се окаже обожателят на Ваня - бас държа, че не му е чиста работата. Peace

# 625
  • Сливен
в епизода тази вечер само едно нещо ми беше супер интересно Елена с ножа като поряза няколко пъти Христо и накрая като го цапна с вазата или незнам какво беше ама направо го нокаутира Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 626
Елена беше хита тази вечер, ако не беше тя,  може би щях да съм разочарована страшно от епизода, но след нейните изпъкнения това е невъзможно....  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 627
в епизода тази вечер само едно нещо ми беше супер интересно Елена с ножа като поряза няколко пъти Христо и накрая като го цапна с вазата или незнам какво беше ама направо го нокаутира Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пък в турските епизоди - нищо не ми харесва. Аз подобно нещо не съм гледала в нито един турски сериал. Браво на нашите.

# 628
  • Враца
Въпреки, че е Коледа и вали сняг,
при Чарли работи вентилатор!  Shocked Joy

Е, железен мъж е тоя, казвам ви!  hahaha hahaha

# 629
Много брутален епизод. За миг си помислих, че Христо е умрял от удара с вазата. Crazy "Жълтурите" нали все пишат, че еди-кой си актьор искал голям хонорар и щял да излезе от сериала.
А дали Ставрев не се гъбарка с Ваня и да я проверява само? Двойката Сиана - Чарли нещо не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт