Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз искам да страда Анджелина- отреждам и смърт от задушаване с косми  Mr. Green

# 16
И аз да се запиша в новата тема
гласувах - Хю да я унищожи  Mr. Green

# 17
  • КиТ
Леле, не мога да спрЪ да се смея! Мъжът и дойде да провери дали съм наред?!??!?!? Предполагам, че съседите ще го последват!!!

Ехе,нИ дей би Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug
Що ни аресваш па Кеню и аз имам няква аресване спрямо неговата особа Blush Joy Joy Joy Joy

Соня,а така тея 3 опции смятам,е ще я унищожат тая гадина #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green

# 18
Ако пък все още мърда и след тях, ще й приложим и някоя от другите, няма да я оставим да се мъчи я Mr. Green
Ах, колко съм милостива...

# 19
Пуци, мерсаж за новата тема!  Hug
Аз изгласувах за Колин и неговите смъртовежди.  Laughing Мисля, че няма как да оцелее след тях, затова ще се въздържа от другите опции.

# 20
  • Разпиляна във въображението
Боже, колко труд за една Джоли. Моето предложение е 0.30 ст.  Wink

Брад Пит може да е 63-та, но Том Круз е 62 и изглежда по-добре от него. Най-малкото по-свеж.

# 21
  • София
А пък аз да кажа - Хю Грант е вече на 50. (роден е 1960) и е по - свеж от Г-н Пит и г-н Круз взети заеднооооо!!!

# 22
Цоп  Flutter

Само аз ли не искам да умъртвявам Анджелина?  Thinking

# 23
  • гр.София-Красна поляна
Цоп  Flutter

Само аз ли не искам да умъртвявам Анджелина?  Thinking
Не си сама и на мене не ми пречи. Wink

# 24
  • Ænima/Albuquerque
Само аз ли не искам да умъртвявам Анджелина?  Thinking

Щооо?  Flutter
Аз каква садистична смърт съм и замислила...  Mr. Green

# 25
Изобщо не се съмнявам  Laughing

# 26
# 27
Садист до садиста в тая тема, тц тц. Сал едни Слънчо и Зиса (?!?! колко нехарактерно!) не са кръвожадни  hahaha

Ухааа, Мячик, това предаване ме грабна отведнъж. признавам, не съм го хващала, но грешката ще бъде поправена максимално бързо. Хиляди благодарности!  Grinning Що си сложила 'британци' в кавички?

# 28
  • КиТ
А пък аз да кажа - Хю Грант е вече на 50. (роден е 1960) и е по - свеж от Г-н Пит и г-н Круз взети заеднооооо!!!

А тъй Ване голямо хвалено му хвърли на моя човек Hug Heart Eyes Hug,ама истината си е истина ни е мръднал никак Naughty

Слънчо и Зиса ща и палят свещ на Анджито hahaha hahaha hahaha hahaha

# 29
  • Ænima/Albuquerque
И мен ме заинтригува сериала, кажете откъде да го тегля...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт