"Let the Sunshine In"

• 31 251
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София,
Либи и ако си по-спокойна, нещата при децата вървят по-добре.
И аз напоследък се осланям на този принцип и като че ли нещата са малко по-спокойни.
Май и аз съм на същия принцип Laughing
Привет
Наминавам да видя да не сте ме забравили, Wink
Иве още една седмица ще се вдига пушилката от Ст. град, но няма начин така ще е. МАлко остава, дотук се справям отлично, остават ми само още два изпита. Чувствам се обаче на върха на силите си, просто никакви ги няма, умирам за сън, и тази вечер мислех да си легна рано.
Либи дано се наредят нещата при Софи, може би е нещо временно и постепенно с растежа да се оправи, не унивай! Praynig
Добре дошла на Криска!  Hug

# 76
ЛибиHug

От сърце пожелавам на Софи да преодолее този проблем с краченцето ! Praynig
Пък и виж какво споделя Дороти , че при нея са се оправили нещата ! Peace

# 77
  • София
  bouquet Hug

Днес Валерия има имен ден почерете се за нейно здраве!

# 78
  • София,
Димяни да ти е жива и здрава малката бонбонка и да е много щастлива, Виктория също!  Hug

# 79
  • София
Димяни ♥, да е живо и здраво името на малкото ти момиченце Simple Smile Много здраве, и безгрижно детство и желая Simple Smile На другата щерка също Simple Smile

Алекс има нова дума "паптоп" Simple Smile Основно май прави думи с п, т, м, о, а, к, и.
Молива е "молик". Къде е "ди". И като хване неща казва "май", обикновени изречения от рода на "май кака" Simple Smile

# 80
  • София
Райън казва на Лаптопа Simple Smile Аптоп , а на компютъра: Пититър  Laughing hahaha

# 81
Орхид, радвам се да прочета добри новини от вас. Дано се оправи напълно Боян.
Либи, дано всичко е наред със Софи.

Честит имен ден на Валерия.

И ние ще ходим при Алексиев, защото Стефан тича като лемур и като върви сякаш куцука, но не точно куцане, а се набира с единият крак повече..  Само дето май сме за Чавдаров.. Tired

# 82
Честит имен ден на малката Вал ! Hug
Да расте здраво , умно и щастливо дете ! newsm67 baloni

# 83
  • София
Алекс е с нова мъжка прическа Simple Smile Днес си купих машинка за подстригване на Филипс (Авент) и веднага я пробвах Simple Smile
Има малки забележки към задконзолното устройство, но следващият път ще ги изгладим Simple Smile

# 84
Не плака ли, докато го подстригваш?
И аз се чудя дали да не купя, много е обрасъл Чефо.
Снимка? Sunglasses

# 85
  • София
Ние още от годинката го подстригваме Дани с машинка, дори в началото на фризьор. Сега мъжа ми го слага гол във ваната и действа Simple Smile

Честит имен ден на Валерия и от нас, малко със закъснение   bouquet

Аз ви чета тия дни, ама нещо нямам настроение да пиша. Аз се оправих, обаче Лора се разболя. Не знам дали е от мен, защото симптомите й са други, Дани и той изкара някаква хрема за няколко часа. Ние в четвъртък заминахме за Сандански, нещо не ни се седеше в София. Обаче да ви кажа явно хомеопатичното лечение има някакъв ефект, защото Лора вече е по-добре, но беше само 2 дена с кашлица и сега вече не кашля, само малко хрема има още и се оплаква от време на време че й е лошо.

Либи, дано нещата във времето се оправят  Hug

# 86
  • София и там където не се пуши
http://94.156.102.51/bg/laws/ldoc/2135714627 - в друга тема коментират за промените за деца с ТЕЛК, че няма да се иска бележка за имунизации за получаване на двойните детски. Аз нещо не го отварям

# 87
  • София
Орелия, не плака. Аз за първи път го водих на фризьор на 1г.
Подстригвахме го в банята, навеждаше се като му кажеш "наведи глава". Ама много се въртеше като почнеше Дияна да говори. А кака му 1ва писта, да не изпусне нещо Simple Smile
Ще го снимам по-късно.
Машинката се води детска, безшумна. Доволна съм от 1вия опит. http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5718

# 88
  • София
Ти си за Чавдаров,може да е тромав, баща му да не е Бен Джонсън?Моя единия е такъв/на мен/а другия лети и се премята като на успоредка/на баща си/Ако идваш до Алексиев да ми се обадиш,да слезна да ви видя и не приемам отказ.
С тези машинки взехме една на филипс 200лв нищо общо с профито Маузер/най ефтината/много дъвчат.Така седи в къщи.
Хелче радвам се че имате подобрение с Х

# 89
  • София
Ей го, снимката е леко размазана

Общи условия

Активация на акаунт